Echt super tevreden over Boeties!!! Super service en snelle leveringen. Vragen over de mail beantwoorden ze vrijwel direct. Mij zien ze vaker !!
Op aanraden van een “ jurkenzusje” op de retrojurkjes fb-groep de La Pintura laarsjes in taupe gekocht ( want passen bij al mijn jurkjes!) en wat zijn ze mooi!! Een klein defect maar dat hebben ze heel netjes gecompenseerd ! 👍🏻
Heel bereid je te helpen of je op de hoogte te houden wanneer de door jouw gewenste laarzen er weer zijn
Ik krijg altijd complimenten voor mijn unieke laarzen!
Goed!!!
Super service, en snelle verzending !
Mooie laarzen van mooie kwaliteit!
Prima ervaring! Laarzen zoals afgebeeld en snel geleverd
Prettige en snelle communicatie, ook bij het retouren. Op naar nog vele mooie orders :)
de bestelde boots waren precies zoals omschreven en passen perfect
Heeft wel langer geduurd voordat de laarzen er waren, maar ze zijn precies zoals op de foto.
Ze lopen heerlijk
Makkelijke website en leuk aanbod
Netjes geleverd
Boeties is een prima website! Snelle levering en een mooie collectie Laarzen!
Mooie laarzen, goed verpakt...top!
Boeties is klantvriendelijk en betrouwbaar.
Super Produkten, snelle levering
Betaling ging rap. ze deden moeite om me te laten weten dat een bepaald product weer op voorraad was, en dat waardeerde ik enorm. Levering was snel, retouren zijn ook goed en makkelijk te regelen. Dus ben tevreden.
Snelle levering, veel keuze, mooie laarzen!
Netjes volgens afspraak geleverd,laarzen zien er top uit.
Goede duidelijke site. Mooie producten en snelle en vriendelijke verzending.
Ze houden de bestelling voor je overzichtelijk via mail
De site is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik zocht specifiek een type schoen en ik vond snel wat ik zocht. Vervolgens is er snel en correct geleverd.