Gebeld omdat mijn maat niet meer beschikbaar was. Aanbod was om ze voor mij te bestellen als ik dat wilde, maar kreeg de tip eerst een maat kleiner te bestellen omdat de laars wat groter viel. En dat klopte...perfect. Superblij mee...
Bestelling, levering en verpakking was allemaal erg goed!
Zie bovenstaande
Vriendelijk, snelle reactie en bezorging.
Snelle levering en indien vragen snel en correct antwoord. Fijne webwinkel. Zeker aan te bevelen
Bij boeties hebben ze prachtige schoenen en laarzen. Een keer laarzen laten maken omdat ze deze niet meer in mijn maat hadden. Dat duurde even, want handgemaakt, maar superblij mee. Hebben ze vanuit boeties.nl ook goed begeleid qua communicatie via mail. Betrouwbare winkel met veel mogelijkheden.
Direct persoonlijk contact, goede hulp en snelle levering
Super, snelle levering Mooie laarzen en goede kwaliteit
Vriendelijke medewerking van Carlijn mbt een product wat niet op voorraad was. Zij heeft mij persoonlijk bericht op het moment dat het product er weer was.
Fantastische schoenen en geweldige service
Ik heb prachtige laarsjes ontvangen. Heb deze laarzen eerder gehad en heb ze voor een tweede keer besteld en nu nog eens met korting ook. Dat is altijd fijn!
Snelle levering en leuk met sleutelhanger geleverd
Beter als de service bij Boeties kun je je echt niet wensen;zo aardig , informatief en topservice als het gaat om bestellen. Super
Nadat laarzen niet pasten bij mijn dochter zijn we naar het magazijn gegaan. Daar hebben ze uitgebreid de tijd genomen om met haar te kijken wat voor laarzen pasten en wat ze leuk vond
prima levering. Ik moest ruilen en ook dat ging goed, behalve dan de ruiling op advies opnieuw besteld moest worden, maar dan met keuze achteraf betalen. eerder levering ook direct terug teruggestuurd, maar ik kreeg na 3 weken toch een betalingsherinnering van Klarna, dat was dus niet zo goed geregeld.
Goedeavond, Dank voor je beoordeling en feedback. Klarna hanteert een betaaldatum van 14 dagen. Wij hebben ongeveer 3-4 dagen nodig voor de verwerking van een retour. Wanneer Klarna niet binnen 14 dagen een betaling heeft ontvangen, door misschien het sturen van een retour dan gaat er automatisch een herinnering uit. Zodra de retour door ons is verwerkt ontvang je daarvan ook bericht en staat erin bevestigd dat de factuur is vervallen. Fijne avond, Team Boeties.nl
Première commande passée chez Boeties et certainement pas la dernière !! J'ai été très satisfaite vdes échanges avec Carlijn et Claudia, deux trésors, d'un extrême professionalisme, patientes, toujours disponibles pour répondre à mes différentes sollicitations ( taille, délais etc) et par dessus tout, absolument adorables. J'ai rencontré un petit souci avec la première paire reçue, ( trop grandes) J'ai pu les renvoyer et recevoir la taille en dessous en un clin d'œil ( le 37 est légèrement étroit au niveau de la tige mais cela n'est pas grave ! Ce n'est pas la faute des bottes, j'ai des pieds de hobbit ;))) et je voulais tellement ce modèle que je suis prête à souffrir un peu pour me glisser dedans. Dommage que El VAQUERO ne propose pas de demi- pointures, cela aurait été juste parfait. Je recommande vivement Boeties et leur service clientèle qui mérite 10 étoiles !!!! Mille Merci A très bientôt pour d'autres achats !
Vriendelijke mensen tijdens het contact via de mail en keurig netjes verpakt kreeg ik mijn prachtige Sendra laarsjes.
Eerst even gebeld voor info, goed geholpen., mbt de maatvoering. Prachtige laarzen! Zou ze de volgende keer weer bestellen.
De gekochte goederen zijn aangekomen, zoals besteld.
Prettige site, overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering. Dus fijne ervaring
Product precies zoals aangeboden
Prettig contact, snelle levering!