Pluspunten
Nadat ik aanvankelijk de verkeerde laarzen opgestuurd kreeg, ben ik super geholpen om toch de bedoelde boots te krijgen.
VerbeterpuntenGeen 5 sterren omdat ik eerst de verkeerde boots kreeg, maar eigenlijk geen tips hoe het beter kan
Pluspunten
Super snelle en vooral vriendelijke service.Inmiddels 3 paar laarzen gekocht en er volgen zeker nog meer!!!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering....hele snelle antwoorden op mails...zelfs laat in de avond. Erg fijn
VerbeterpuntenFittong room zou wenselijk zijn...maar ik begreep dat de plannen hier al voor lopen .
Pluspunten
Grote collectie en een goede service. Ze denken goed mee over wat mogelijk is in persoonlijke aanpassingen.
Pluspunten
snelle levering mooie site de mooiste laarzen passen perfect dank jullie wel..
Verbeterpuntengeen top zo ......
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt Foto's kloppen met het produkt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prettig contact met de klantenservice en goed advies
VerbeterpuntenMss ook meer breedte maten leveren?
Pluspunten
Snelle levering, fijne site om te bestellen, uitgebreid assortiment, verschillende prijsklassen, duidelijk beleid qua ruilen
Pluspunten
Na telefonisch contact correct geholpen,goede service..
Pluspunten
Originele, mooie laarzen heeft Booties
VerbeterpuntenGraag nóg meer kleur in aanbod van laarzen
Pluspunten
Prima bezorging
Pluspunten
Snelle levering helaas de verkeerde maat besteld maar dat was na een telefoontje heel.vlug opgelost. De laarzen zijn geweldig. Top kwaliteit zitten als gegoten. Nu sparen heb de volgende al uitgezocht
Bij mijn bestelling heb ik geen bestelbevestiging ontvangen , noch een ontvangstbevestiging van het paar schoenen wat ik retour gestuurd heb. Erg lastig!
Pluspunten
goeie service , snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle service, degelijke verpakking
VerbeterpuntenKorting bij 2de paar in een bestelling ;-)
Pluspunten
Overzichtelijke site, komen hun woord na en vlotte afhandeling
Pluspunten
Pluspunten
Voor de tweede keer besteld en ook nu weer supersnelle levering. Gave collectie laarzen!!!!
VerbeterpuntenBij beide leveringen zat er een kortingsbon bij vd andere 2 sites.....hoop dat er ook eens een bonbij zit van boeties zelf....ik heb nog wel een wensen lijstje
Pluspunten
Goeie servers en ze staan je vriendelijk te woord
VerbeterpuntenMeer laarzen
Pluspunten
Duidelijk website en goede levering en zelfs plastic zakjes erbij om de laarzen aan te trekken. Top.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord terug via de E-mail mocht je nog een vraag hebben , echt super service hoor.