Pluspunten
Directe reactie op vraag via de mail
Pluspunten
excellent
Pluspunten
Mijn derde paar laarzen van Boeties! Zoals altijd weer een supersnelle en correcte levering en fijn achteraf betalen met Klarna. Top!
Pluspunten
Snelle levering en snel en persoonlijk contact bij vragen.
Pluspunten
Snelle levering. Stevig verpakt. Duidelijke instructies over retouren.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, het zijn beslist niet de laatste boots die ik hier heb besteld leuke duidelijke site
Pluspunten
Snelle nette levering . Veel keus. Goede maatadviezen.
Pluspunten
Prachtige laarzen gekocht, heel blij mee
Pluspunten
Goede service, 2 paar besteld om te kunnen kiezen, de retour werd snel terug betaald. Goed advies aan de telefoon gehad over de maat, en snelle reactie op mail! Oh, enne: toplaarzen!
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering en direct antwoord op mail
Pluspunten
Zeer vlugge levering! Mooi verpakt! Alles ok!
Pluspunten
Pluspunten
Goede service. Krijg binnen 24 uur antwoord op mijn vragen.
Pluspunten
Precies zoals op de site en heel vlug de bezorging
Pluspunten
Fijn tot zo laat uitleveren
VerbeterpuntenMijn vriendin uit Engeland had graag een Engelse versie gezien van Boeties
Pluspunten
Mooie boots, leuk aanbod, goed geprijsd.
Pluspunten
Snelle levering goede retour mogelijkheden
VerbeterpuntenKleur op foto en in beschrijving klopte niet. Groene laarzen bleken bruin/grijs. Daarom helaas weer teruggestuurd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitermate vriendelijk en servicegericht. Een bijzonder grote keuze in laarzen in vele prijsklassen en allen van goede kwaliteit.
Pluspunten
Denken met je mee snelle service en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Omdat mijn maat niet op voorraad was, heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Mijn maat werd bestelden toen de laarsjes binnen waren, kreeg ik een e-mail en vervolgens, toen ik ze daadwerkelijk kon bestellen, ook nog eens de tip om ze met plasticzakjes én ‘s morgens te passen omdat het op dat moment erg warm was! Top service dus!
Pluspunten
Mooie kleurijke laarzen met prima comfort
VerbeterpuntenGraag bij de laarzen de beschrijving of de mogelijkheid van de magische zakjes bijvoegen, dat zorgt voor nog meer gemak.
Pluspunten
Snelle service en snelle telefonische reactie bij vragen.