Pluspunten
super service, snelle levering. keurig en professioneel aan de telefoon. ik kan niet anders zeggen dan top!!
Verbeterpuntenha ja ik zag het ook! is nu gecorrigeerd. Jullie verdienen echt 5 sterren hoor!!
Dank Rita, heel erg gewaardeerd! Hopelijk bevallen de nieuwe laarzen weer net zo goed :-)
Pluspunten
Handelen volgens afspraak. Ook retouren soepel verwerkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede klantgerichtheid bij telefonische productvragen. Ondanks dat door productbeschadiging het artikel terug is gestuurd is er een snelle, nette en correcte afhandeling geweest. Ook als persoonlijk ervaren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vaker besteld en erg tevreden over het bedrijf.
VerbeterpuntenHeb nog niks geruild dus weet niet if dat soepel gaat
Pluspunten
Super communicatie en snelle levering . Ongekende service
Pluspunten
snelle service, mooie collectie.
Pluspunten
Snelle verzending. Duidelijke uitleg over product en goede foto’s.
VerbeterpuntenIk heb nu geen reactie kunnen geven over retour verwerking. Kreeg beoordelings te snel.
Pluspunten
Snelle service, goede omschrijving mbt schoenen ( smal/ valt groter..) waardoor miskoop minder snel gebeurd. Al vaker besteld online voor zowel volwassenen als kinderen schoenen. Erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie collectie, goede en snelle service.
VerbeterpuntenTrage website.
Pluspunten
Verkopen mooie laarzen voor een betaalbare prijs, snelle levering en goed bereikbaar bij vragen e.d.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Directe reactie op vraag via de mail
Pluspunten
excellent
Pluspunten
Mijn derde paar laarzen van Boeties! Zoals altijd weer een supersnelle en correcte levering en fijn achteraf betalen met Klarna. Top!
Pluspunten
Snelle levering en snel en persoonlijk contact bij vragen.
Pluspunten
Snelle levering. Stevig verpakt. Duidelijke instructies over retouren.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, het zijn beslist niet de laatste boots die ik hier heb besteld leuke duidelijke site
Pluspunten
Snelle nette levering . Veel keus. Goede maatadviezen.
Pluspunten
Prachtige laarzen gekocht, heel blij mee
Pluspunten
Goede service, 2 paar besteld om te kunnen kiezen, de retour werd snel terug betaald. Goed advies aan de telefoon gehad over de maat, en snelle reactie op mail! Oh, enne: toplaarzen!
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering en direct antwoord op mail
Pluspunten
Zeer vlugge levering! Mooi verpakt! Alles ok!
Pluspunten
Pluspunten
Goede service. Krijg binnen 24 uur antwoord op mijn vragen.