Pluspunten
Snelle afhandeling snelle reactie in de mail
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, goed en persoonlijk contact. En niet onbelangrijk, een hele mooie collectie schoenen en laarzen!
Pluspunten
Kreeg snel antwoord en werd zoals beloofd meteen gemaild toen de laarzen weer binnen waren.
Pluspunten
Goede prijs ! Snelle levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer goede klantenservice!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle service en beantwoording van vragen.
Verbeterpuntenduidelijker op website communiceren over welke maten en soorten wel niet verkrijgbaar.
Pluspunten
Een hele duidelijke site waaruit blijkt dat de services goed is. Duidelijke informatie en de informatie is tevens makkelijk te vinden. Ik heb de schoenen besteld en deze waren goed. Ik heb dus verder nier gebruik hoeven maken van meer service. De zending was netjes verpakt, goed verzorgd en duidelijk voorzien van de nodige informatie. Wat ik ook erg prettig vond was de duidelijke uitleg per laars/schoen wat betreft de maatvoering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service, mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenVindbaarheid voor particulieren kan beter
Pluspunten
VerbeterpuntenDoordat ik dacht dit regel ik wel met klantenservice was ik net te laat wat mij 45 euro kosten. Heeft mij een dusdanig frustratie opgeleverd waardoor ik die andere Sendra laarzen niet meer koop. Heb ik toch nog 245 euro minder uitgegeven.
Hallo Jeanette, De laarzen zijn op 16-11 aangekocht, Black Friday was op de 24-11. Indien de laarzen niet gedragen waren en er nog een paar beschikbaar was dan had je ze kunnen omruilen, zover we kunnen zien is het laatste paar al eerder uitverkocht geraakt en was deze niet meer voorradig. Dat is ook telefonisch aangegeven. Als de laarzen al waren gedragen, dan kan dat niet, dan kunnen we dat paar uiteraard niet meer retour nemen. Jammer dat we een onvoldoende beoordeling ontvangen op basis van een sale die 1 week later plaats heeft gevonden. Desondanks, veel plezier met de laarzen. Volgend jaar wellicht wachten tot Black Friday, op de gok dat alle maten nog beschikbaar zijn. Team Boeties.nl
Pluspunten
Prettig contact. Goede retourservice, de laarsjes bleken te klein. Ik heb ze retour gestuurd en in een grotere maat besteld.
VerbeterpuntenBij retouren direct een nieuwe vervangende bestelling kunnen plaatsen. Nu moest ik de retourzending en de nieuwe bestelling apart doen.
Pluspunten
Snel duidelijk goed product geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel bezorgd. Zijn de schoenen waar ik op gehoopt had
Pluspunten
Snel, goed geïnformeerd, netjes aangeleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen van de laarzen zit een ruwe kant aan, langs een naad. Was wel fijn geweest als dit door jullie gezien was.
Pluspunten
Snel geleverd en het ruilen ging ook heel snel en probleemloos.
VerbeterpuntenHet advies bij twijfel tussen twee maten de kleinste te kiezen, vind ik bijzonder. Ik zit vaak tussen maat 39 en 40 in maar kwam met geen mogelijkheid in 39.
Pluspunten
Ik vond het erg prettig dat ik verschillende maten kon bestellen om te kijken welke het beste zou passen. Ik had mijn laarzen snel in huis en ook het retourneren ging probleemloos. Daarbij werd ik doorlopend op de hoogte gehouden van de status van het retourproces.
Pluspunten
aparte producten en snelle levering!
Pluspunten
Ik had een vraag over een maat die niet voorradig was,die verstuurde ik op zaterdagmiddag, dezelfde dag had ik nog antwoord en was het geregeld. Helemaal top
VerbeterpuntenVoor mij geen.
Pluspunten
Snelle verzending en snelle reactie bij vragen via de mail.
Pluspunten
goede leuke producten snelle levering
Pluspunten
Prima service bij het uitzoeken van de juiste schoenmaat en snelle levering.
Pluspunten
ze doen er alles om je te helpen met het krijgen van de voor ju perfecte boots