Pluspunten
VerbeterpuntenEen van de laarzen zit een ruwe kant aan, langs een naad. Was wel fijn geweest als dit door jullie gezien was.
Pluspunten
Snel geleverd en het ruilen ging ook heel snel en probleemloos.
VerbeterpuntenHet advies bij twijfel tussen twee maten de kleinste te kiezen, vind ik bijzonder. Ik zit vaak tussen maat 39 en 40 in maar kwam met geen mogelijkheid in 39.
Pluspunten
Ik vond het erg prettig dat ik verschillende maten kon bestellen om te kijken welke het beste zou passen. Ik had mijn laarzen snel in huis en ook het retourneren ging probleemloos. Daarbij werd ik doorlopend op de hoogte gehouden van de status van het retourproces.
Pluspunten
aparte producten en snelle levering!
Pluspunten
Ik had een vraag over een maat die niet voorradig was,die verstuurde ik op zaterdagmiddag, dezelfde dag had ik nog antwoord en was het geregeld. Helemaal top
VerbeterpuntenVoor mij geen.
Pluspunten
Snelle verzending en snelle reactie bij vragen via de mail.
Pluspunten
goede leuke producten snelle levering
Pluspunten
Prima service bij het uitzoeken van de juiste schoenmaat en snelle levering.
Pluspunten
ze doen er alles om je te helpen met het krijgen van de voor ju perfecte boots
Pluspunten
Goede prijs, snel verstuurd en heel netjes verpakt.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit en goede service! Snelle levering en mogelijkheid tot achteraf betalen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg duidelijke site met goede uitleg over maatvoering,snelle levering en antwoord op je vragen,en vooral leveren van een topproduct!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, prettige afhandeling.
Pluspunten
Super boots! Super kwaliteit en snelle levering!
VerbeterpuntenAfterpay zou fijn zijn.
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen toen het mij niet lukte de bestelling goed te plaatsen. Was een misverstand van mij. Daarna prima verlopen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Tevreden, netjes verzonden en op tijd binnen. Heel blij met mijn laarzen!
Pluspunten
Duidelijke website. Goede service.
Pluspunten
Enthousiaste en persoonlijke benadering. Vlotte reactie op vragen
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, mooie artikelen, kwam overeen met verwachting
VerbeterpuntenIk had de optie achteraf betalen gekozen, toen ik wou betalen was er echter nog geen factuur, ik kon hier geen info over vinden op de website
Pluspunten
Snelle levering.Ook goed contact via mail, direct antwoord En dan ook nog hele mooie laarzen aan mij geleverd. Ben der erg blij mee. Heel goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenNvt