Pluspunten
Goede prijs, snel verstuurd en heel netjes verpakt.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit en goede service! Snelle levering en mogelijkheid tot achteraf betalen.
Pluspunten
Erg duidelijke site met goede uitleg over maatvoering,snelle levering en antwoord op je vragen,en vooral leveren van een topproduct!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, prettige afhandeling.
Pluspunten
Super boots! Super kwaliteit en snelle levering!
VerbeterpuntenAfterpay zou fijn zijn.
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen toen het mij niet lukte de bestelling goed te plaatsen. Was een misverstand van mij. Daarna prima verlopen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Tevreden, netjes verzonden en op tijd binnen. Heel blij met mijn laarzen!
Pluspunten
Duidelijke website. Goede service.
Pluspunten
Enthousiaste en persoonlijke benadering. Vlotte reactie op vragen
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, mooie artikelen, kwam overeen met verwachting
VerbeterpuntenIk had de optie achteraf betalen gekozen, toen ik wou betalen was er echter nog geen factuur, ik kon hier geen info over vinden op de website
Pluspunten
Snelle levering.Ook goed contact via mail, direct antwoord En dan ook nog hele mooie laarzen aan mij geleverd. Ben der erg blij mee. Heel goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Excellent quality boots and I get a lot of compliments on the fun style and color
VerbeterpuntenOnly one pattern of the cowboy rain boots is available in my size, so that was disappointing. I am a size 41 and didn't see any availability in all the products
Pluspunten
Super bedrijf. Geweldige service. Persoonlijk contact is top.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Goede prijs
Pluspunten
Leuk en attent in de communicatie en supermooie laarzen geleverd!
VerbeterpuntenNee, kan ik niet verzinnen.
Pluspunten
Ik word elke keer blij als ik weer op Boeties kijk van t aanbod van stoere laarzen. Mijn vaste adresje als ik weer boots wil scoren.
Pluspunten
Toen ik prachtige laarzen zag op de site van Boeties.nl wilde ik ze meteen bestellen, maar helaas, ze waren er niet meer in mijn maat. Heb toen een mailtje gestuurd naar Boeties en gevraagd of ze nog binnenkwamen? Kreeg toen niet alleen heel snel antwoord, met daarin een datum wanneer ze er weer zouden zijn, maar ook de vraag of ze me even een mailtje moesten sturen, wanneer de laarzen er weer waren in mijn maat! Top Toch! Op de dag dat ze me de mail stuurde, heb ik ze meteen besteld! En binnen een paar dagen had ik ze thuis! Geweldig toch
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke webshop, TOP!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, prachtige laarzen
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Geweldige producten, overzichtelijke webshop, snelle levering, prima service. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
VerbeterpuntenGraag zou ik ook foto's van bijvoorbeeld de laarzen zien bij een model. Bijvoorbeeld de sendra laarzen bij een mooie jeans.
Pluspunten
Ik was erg verrast door het persoonlijke contact. Ik werd namelijk na het plaatsen van de bestelling gebeld of het adres wel klopte. Ze zou daarna meteen de bestelling verzenden. Nauwkeurigheid en goede service.
Verbeterpunten?