Pluspunten
Product komt prima overeen met hetgeen aangeboden op de webshop. Tevens de uitgebreide omschrijving heeft geholpen met de maatstelling. Snelle levering
Verbeterpuntennvt Boeties.nl voldoet aan de leveringsverwachting , dus geen opmerkingen.
Pluspunten
Super mooie laarzen en snel geleverd. Alleen dat inlopen.......hel, maar zo de moeite waard. Ze zitten na een paar dagen heeeeeerlijk!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering! Goed product!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijk contact gehad. En dezelfde dag werden de laarzen nog verstuurd!
Pluspunten
-Snelle afhandeling -Goede kwaliteit
Pluspunten
Snel verzonden, goed verpakt en duidelijke communicatie! En de laarzen zijn prachtig!
Pluspunten
Snelle levering en erg mooie laarzen
Pluspunten
De laarzen waren er niet in mijn maat,dus ik moest een tijdje wachten....maar dat werd beloond met korting op mijn laarzen!! De laarzen lopen heerlijk en staan heel mooi!! Super service en snelle levering!!! Echt een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering, product voldoet aan verwachting, leuke site!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie snelle service en er werd niet moeilijk gedaan over korting op black friday! Daarnaast ook goede uitleg over de maat.
Pluspunten
Snelle levering, zou weer hier mijn laarzen bestellen!
Pluspunten
Snelle en goede service, ook in hun communicatie.
VerbeterpuntenOok voor België geen retourkosten aanrekenen.
Pluspunten
5 sterren. Fijne service en fantastisch zittende laarzen!!
VerbeterpuntenHeb nix
Pluspunten
Schoenen waren snel in huis!! Netjes verpakt. Erg blij mee.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitstekende verzorging van mijn bestelling. Zeer snel geleverd, goede betalingsmogelijkheden en een bedrijf, dat kwaliteitsprodukten levert.
VerbeterpuntenGeen enkele, top!
Pluspunten
Zeer leuk en aardig geholpen; mijn gewenste laarzen waren niet op voorraad, maar zijn een paar weken later op maat gemaakt geleverd! SUPER!!
Pluspunten
Hyper snelle levering, super kwaliteitsvolle verpakking, maat is perfect, heel blij met mijn Boeties!
Pluspunten
Snelle levering laarzen netjes verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service Reageren direct op vragen en geven goede tips wanneer instappen in laarzen problemen opleveren,zodat je de laarzen eigenlijk wil terug sturen omdat ze niet zouden passen. Heel veel verdriet hiermee verkomen. Nog maals hartelijk dank hiervoor.
VerbeterpuntenGa gewoon zo door met deze service
Pluspunten
Snelle reactie, ruime keuze, snelle levering