Pluspunten

Fijn dat jullie de binnenmaatjes wilden nameten, erg klantvriendelijk!

Pluspunten

Prettig 'persoonlijk' contact via mail En snelle levering

Pluspunten

Prima mailcontact en advies. Snelle levering en beauty's van laarzen!

Pluspunten

Makkelijk te vinden en snel.

geen

Pluspunten

goede service, snelle levering, zeer mooie laarzen!

Pluspunten

Contact is prettig en snel. Net als de verzending van de bestelling. Fijne , persoonlijke communicatie. Betrouwbaar

Misschien bij het produkt vermelden hoe je het het beste kan onderhouden. Bv welk produkt is geschikt voor deze soort leer.

Pluspunten

Klantenservice is top. Binnen korte tijd was mijn vraag over een bepaalde laars beantwoord. Dat de laarzen iets later (2 werkdagen) zouden worden bezorgd doordat de laarzen tijdelijk niet op voorraad waren werd goed gecommuniceerd en boden ze 10% korting aan. En ook erg blij met de laarzen zelf :)

Geen.

Pluspunten

Houden zich aan de afspraken. Zeer klantvriendelijk. Goede service.

Pluspunten

snelle levering goede communicatie leuk presentje bij je bestelling voor de kids top service

niks aan toe te voegen, blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering en hele goede en snelle service. Een bedrijf om aan te raden met volle vertrouwen :))

is bekend

Pluspunten

Eerste bestelling was supersnel.

Duidelijker aangeven wanneer een bestelling waarschijnlijk verzonden wordt. Verpakking erg mooi maar niet erg stevig.

Pluspunten

Zeer goede service en goed advies!

Pluspunten

Pluspunten

Superservice, de laarzen die ik besteld heb waren niet direct in voorraad dus kreeg ik keurig een mailtje van Carlijn dat het even duurde omdat deze onderweg waren vanaf de fabrikant. Door wat miscommunicatie duurde het toch iets langer maar ik vond dit niet zo'n probleem en kreeg zelfs heel lief wat korting. Maar gisteren kwamen ze en ze zitten fantastisch! Ik heb lastige voeten maar deze laarzen zitten als gegoten dus ik ben fan!

Misschien een ondehoudsadvies bijvoegen, niet onoverkomelijk maar wel handig

Pluspunten

I ordered the Frye Billy Pull On from Boeties and all I can say is that i haver never experienced customer service to that level (the lady at Boeties even offered to try on the boots to see if they truly fit since we happened to have the same size, and what can i say...THE DID TRULY FIT) and I wrote the following email to Boeties after receiving my boots: Hello Carlijn, I ABSOLUTELY LOVE THE BOOTS!!!!! They fit PERFECT!!! Thank you soo much for your overwhelming assistance that went beyond great and excellent customer service! You can count me in on your new permanent customers :) Again THANK YOU!!! Until SOON, Carmen :) Once again, THANK YOU BOETIES :)

Pluspunten

Goede, snelle communicatie. Producten kunnen in een uitverkochte maat bijbesteld worden.

Pluspunten

Supergoede service! Altijd per mail contact, heel persoonlijk en er wordt snel gereageerd! Dat stelt gerust en geeft vertrouwen

Geen!!

Pluspunten

Top service, volgende dag binnen.

Pluspunten

Snelle service en heel snel reactie gekregen op gestelde vragen over het artikel

Pluspunten

Duidelijke webshop, supersnelle levering!

Pluspunten

Hele snelle levering en wanneer mijn dochter de doos openmaakte was zij zeer verrast door de leuke verrassing die erin zat bij de schoenen !!

Niks op aan te merken !

Pluspunten

Bij het kiezen van de juiste laarzen werd ik goed geinformeerd. Men kon vanuit eigen ervaring adviseren en dat gaf mij vertrouwen. Toen ik merkte dat de laarzen knelden ondanks de goede maat kreeg ik tips voor het uitlopen. Toch durfde ik het niet aan en na 2 weken heb ik de laarzen teruggestuurd waarna ik netjes een nieuw, groter paar thuisgestuurd kreeg. Ik ben erg tevreden over de service en het contact en over de kwaliteit en vormgeving van de laarzen.

Geen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede service bij correctie betaling met fashioncheques en achterafbetalimg