Pluspunten
Snelle levering en mooie laarzen
VerbeterpuntenGeen
Hallo Merle, Dank voor je beoordeling en goed om te horen dat je onze collectie mooi vindt. We proberen ons daarin ook echt in te onderscheiden. Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Foto product komt overeen met werkelijkheid. Goede beschrijving op prettige website. Snelle, nette levering.
VerbeterpuntenNvt
Hallo Esther, Dank je wel voor je positieve review en mooie cijfer! We zien je graag nog eens terug en veel plezier met de aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Overzichtelijke webshop. Snelle en goede levering van bestelde product.
Goedemiddag, Dank voor je beoordeling en fijn om te lezen dat de levering naar volle tevredenheid is gegaan. Daar doen we het voor! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes,Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en reactie bij vragen. Wordt meegemaakt over de maat. Prima advies!
VerbeterpuntenGeen
Hallo Angelique, Dank voor je TOP beoordeling en fijn om te horen dat je onze service waardeert! We wensen je veel plezier met de aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Supervriendelijk en snel, 48 uur na bestelling al geleverd in Frankrijk. Zaten ook nog stoepkrijt en 2 tijdschriften bij
VerbeterpuntenHelemaal niets, dit niveau gewoon vasthouden
Hallo Leonie, Super om te horen dat je onze service waardeert! Dank je wel voor je mooie beoordeling, daar doen we het voor! We wensen je veel plezier met de aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, achteraf betalen
Hallo Annette, Dank voor je beoordeling en fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is. Veel plezier ermee en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ik had twijfels over de maat van de laarsjes voor mijn dochter. Na telefonisch contact werd ik direct terug gebeld en ben uiterst vriendelijk geholpen. Uiteindelijk toch twee maten laten opsturen en kreeg meteen een retour sticker erbij zodat ik de te grote laars direct en kosteloos terug kon sturen. Tevens kreeg ik direct een mail bevestiging dat ze de retour ontvangen hadden. Wel zo fijn, want het gaat om veel geld. Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker terug komen. En raad boeties aan iedereen aan!
VerbeterpuntenEr zullen vast verbeterpunten te bedenken zijn, maar ik ben ze nog niet tegen gekomen.
Hallo Kimberly, Dank voor je mooie beoordeling! Een 10, daar gaan we voor! Veel plezier met de Zecchino boots en bedankt voor de leuke foto, ze staan prachtig. Als we nog eens een stylist nodig hebben voor een fotoshoot weten we je te vinden. Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ik kreeg meteen een mail van jullie zodat ik meteen kon reageren en ook nog korting kreeg om het product dat ik besteld heb Mvg Marja van de Wiel
Verbeterpuntengeen
Hallo Marja, Fijn om te horen dat je onze service waardeert! Dank je wel voor je beoordeling. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Alles is perfect en snel verlopen. geen enkele negatieve opmerking mogelijk.
Hallo Paul, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en alvast fijne paasdagen toegewenst. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling!! Betrouwbaar!
Hallo Christel, Super om te horen dat je onze service waardeert! Dank je wel voor je mooie beoordeling. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, goede omruilvoorwaarden, gratis verzenden, perfecte service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Hallo Martijn, Dank voor je mooie beoordeling! Super om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Veel plezier met de Frye boots, ze staan vast erg mooi. Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Hallo Natascha, Dank voor je uitstekende beoordeling! Wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Vandaag, de dag die ik had aangegeven, zijn mn laarzen bezorgd. Ze zijn prachtig en zitten als gegoten (ik zeg niet welke, want dan wil iedereen ze XD). Bedankt voor de goede service Carlijn! Echt een aanrader!
VerbeterpuntenTip: ga zo door!
Hallo Janneke, Dank voor je uitgebreide feedback en mooie beoordeling, daar doen we het voor! Erg leuk om te lezen! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Erg mooie schoenen die fantastisch lekker zitten! Daarnaast ook goed en snel bezorgd.
Goedeavond Joske, Dank voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service waardeert. We wensen je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Super snelle levering, leuk verpakt!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen!
Hallo Thalitha, Daar doen we het voor happy customers :-). Wie weet tot ziens en veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zeer goede service! Wanneer je een mail stuurt krijg je erg snel antwoord. Ik ben zeer tevreden.
Hallo Mieke, Dank voor je top beoordeling! Daar doen we het voor. Veel plezier met de aankoop en wie weet zien we je nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ik ben heel tevreden. Had de laarsjes snel in huis.
Verbeterpuntennee
Hallo Manon, Dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden over onze snelheid van leveren. Ik geef het door aan mijn collega's. Een fijne dag toegewenst! Carlijn
Pluspunten
Prima service, persoonlijk bericht ontvangen, top!
Hallo Heidi, Dank voor je attente beoordeling! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ze hebben hier echt Super leuke laarsjes! En de levering was ook perfect, de volgende dag had ik ze al in huis! Kortom, ik heb mijn adresje voor laarzen gevonden :-) !
Hallo Tamara, Dank voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat de levering naar volle tevredenheid was gegaan. Daar doen we het voor! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Goedemiddag, Dank voor je positieve beoordeling! Veel plezier met de aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snel en servicegericht!
Goedemiddag, Dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden over onze service. Ik geef het door aan mijn collega's, tenslotte daar doen we het voor. Een fijne dag toegewenst! Carlijn
Hallo Suzanne, Dank voor je TOP beoordeling! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Leuke laarzen aangeschaft voor mijn dochter in de sale met daar bovenop nog een leuke kortingsactie. Snelle levering in keurige staat.
Hallo Vera, Dank voor je enthousiaste beoordeling. Ik weet niet of je je al hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief maar daar sturen we regenmatig een leuke kortingscode in mee. Wie weet tot een volgende keer en veel plezier met de laarsjes voor je dochter, ze staan vast prachtig! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en altijd fijn om achteraf te betalen
Hallo Ciska, Dank voor je positieve feedback en fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Daar doen we het voor! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Heb even moeten wachten voor ik de laarsjes voor mijn meisje kon bestellen, aangezien deze niet beschikbaar waren in haar maat...maar het was het wachten waard. De laarsjes zijn echt fantastisch. (is misschien ook meteen een verbeterpuntje, die stoere cowboylaarsjes ook graag in kleinere maten ;-)
Hallo Hanneke, Dank voor je beoordeling! We gaan voor de komende inkoopronde weer wat meer kleine maatjes bestellen, alleen helaas is het zo dat de grote maten toch iets harder lopen. Maar goed dat je het even aangeeft. Over 2 maanden hebben we weer leuke nieuwe laarsjes in kleine maatjes in de collectie! Ps voor de zomer hebben we vanaf maat 17 t/m 35 leuke sneakers van UNiCKZ. Eventueel kun je die zelf ook customizen. Staan einde van de week online! Grtjs, Carlijn