Pluspunten
Snelle levering en mooie laarzen!
Hallo Yolanda, Dank je voor je TOP beoordeling en fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de laarzen! We hopen je nog eens terug te zien in onze webwinkel. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en goed contact met klantenservice.
Hallo Hester, Dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden over onze klantenservice. Ik geef het door aan mijn collega's. Een fijne dag toegewenst! Carlijn
Pluspunten
Snel & mooi
VerbeterpuntenGeen:)
Hallo Janneke Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je onze service & collectie waardeert. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
snel- overzichtelijk
Hallo Ineke, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent en we proberen alles altijd vliegensvlug te leveren ;-). We zien je graag nog eens terug bij Boeties en wensen je nog een fijne dag! Groetjes, Carlijn
Hallo Rianne, Dank voor je beoordeling. We wensen je nog veel plezier met de aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle reactie op mail Duidelijke antwoorden op mijn vragen Zeer vriendelijke toon Houden zich aan de afspraak Goede en bruikbare tips
Hallo Nicole, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je onze service waardeert. Een fijne dag nog en graag tot ziens. Groetjes,Carlijn
Pluspunten
Perfecte service! thnx
Hallo Mira, Dank voor je mooie beoordeling! We wensen je nog een fijn weekend en zien je graag nog eens terug. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, mooie producten,
VerbeterpuntenKleuren op foto geven vertekend beeld
Hallo Philippine, Dank voor je feedback, we gaan het specifieke model nakijken en aanpassen als dit niet overeenkomt met de werkelijkheid. Fijne dag! Carlijn
Pluspunten
Uitstekende service! Niets is teveel Erg vriendelijk
VerbeterpuntenRetourlabel meesturen met product
Hallo Judith, Dank voor je top beoordeling! Daar doen we het voor. Veel plezier met de aankoop gewenst en wie weet zien we je nog eens terug in onze webshop. Groetjes,Carlijn
Pluspunten
Meedenken om ervoor te zorgen dat ik m'n laarzen uiteindelijk na 3 maanden toch kon ontvangen. Actief op de hoogte gehouden. Super!!
Hallo Herlinda, Dank voor je beoordeling. Als we handgemaakte laarzen op maat voor iemand bestellen dan wordt het normaliter binnen 6-8 weken geleverd. Helaas was het in jouw geval iets langer. Het voordeel is dat je bij ons nooit vooraf hoeft te betalen als we iets bestellen op maat. Maar drie maanden wachten op je droom boots is wel erg lang ja ;-). We hoorden dat het het wachten waard was. Bij deze veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens! Team Boeties.nl
Pluspunten
Super snelle levering. Zeer klantvriendelijke medewerkers, die met de klant meedenken.TOP!
Hallo Karin, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over de klantenservice. We geven het door aan onze collega's ;-). Wie weet tot ziens en veel plezier met je aankoop. Groetjes,Carlijn
Pluspunten
Vandaag werden, binnen 24 uur na bestelling, mijn prachtige felbegeerde laarzen bezorgd. Ze zitten als gegoten en staan echt GAAF!!! Mooie kwaliteitslaarzen van Frye. Voor het eerst dit merk aangeschaft en het zal niet bij dit 1e paar blijven. Van tevoren mailcontact over welke maat ik het beste zou kunnen nemen. Vlotte reacties op mijn mail, helemaal super. Het pakket was zeer verzorgd en een leuk magazine erbij. Verrassend. De collectie van Boeties is zeer smaakvol. Kostbaarder dan de gangbare schoenenzaken maar ik ben in mijn winkelomgeving niet de laarzen tegengekomen die ik graag wil hebben. Carlijn, hartelijk dank voor de geboden service. Ik ga de website nauwlettend volgen... Hartelijke groet, Karin
Hallo Karin, Dank voor je mooie uitgebreide feedback. Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens! Grtjs, Carlijn Boeties.nl
Pluspunten
Prachtige collectie met niet alledaagse schoenen!
Hallo Ria, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat de collectie eruit sprong, we proberen ons ook echt te onderscheiden daarmee. Wie weet tot ziens en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Door uitverkoop ook leuk om een andere laarzen te bestellen voor meer mensen dan betaalbaar
Hallo Willeke, Dank voor je mooie beoordeling! Wie weet tot ziens en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
na veel zoeken mooie zwarte westernlaarzen gevonden bij boeties. Handgemaakte kwaliteit die na de verstreken inlooptijd superlekker zitten. Zowel gekleed en netjes als stoer te dragen. Goede communicatie over de bestelling en snelle afhandeling. Deze laarzen zijn de moeite en het geld zeker waard.
Hallo Janneke, Dank voor je oprechte en uitgebreide beoordeling. Ze staan je vast prachtig! Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle reactie via mail
Hallo Mieke, Dank voor je beoordeling, we proberen altijd binnen 2 uur te reageren via de mail, ook s'avonds. Gelukt bij deze zie ik ;-). Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Netjes verpakt
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Hallo Beligje, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat de verpakking naar wens was. Wie weet tot ziens en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Superlaarzen!!
VerbeterpuntenIk wacht op felpaarse:-)
Hallo Janneke, Daar doen we het voor happy customers :-). Ik zag dat je op Facebook een leuke post had gezet, dank je wel! Wie weet tot ziens en we geven een seintje als de paarse binnenkomen. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Op zondag besteld en dezelfde dag al verzonden! En mooie kwaliteit laarzen.
Hallo Eelco, Dank je wel voor je positieve review en mooie cijfer! We zien je graag nog eens terug en veel plezier met de boots. Groetjes,Carlijn
Pluspunten
Snelle verzending. Helder wanneer de zending geleverd wordt. Goed verpakt. Leuk met magazine.
VerbeterpuntenOntbreekt informatie over retourzending.
Hallo Angelique, Dank voor je beoordeling! Alle informatie staat in de footer op onze website: http://www.boeties.nl/service. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Snel en keurig geleverd
Verbeterpuntengeen
Goedeavond, Dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service waardeert. We wensen je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
duidelijke site met een mooi aanbod aan laarzen, snelle reactie op mijn vraag via e-mail
Verbeterpuntengeen
Hallo Daan, Wat een mooie review! Wij wensen je veel plezier met de aankoop en hopen je nog eens terug te zien. Fijne avond! Team Boeties.nl
Pluspunten
Zo enorm klant vriendelijk! Kwaliteit van laarzen is boven verwachting. Super goed en efficiente afhandeling. Prijs komt overeen met kwaliteit, comfort.
Hallo Ellen, Dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service waardeert. We wensen je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, leuk cadeautje erbij voor mijn dochtertje.
Hallo Janneke, Dank voor je top beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Half augustus gaf ik aan graag Zecchino d'oro laarzen te willen bestellen in maat 40. Op dat moment waren de laarzen niet voorradig maar ze zouden binnen twee weken besteld kunnen worden, waarna er wel 6 weken levertijd op zat. Dus wel even wachten... maar tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden en er was altijd heel snelle reactie op emails. Dus prima service!
Hallo Henriette, Gelukkig hebben we je Zecchino laarzen nog kunnen nabestellen. Het duurt even omdat het hele productieproces voor 1 laarsje opgestart moest worden, maar dan heb je ook wat ;-). Heel veel plezier met de laarzen! Grtjs, Carlijn