Pluspunten
was snel en goed geleverd en fijn zo zonder verzendkosten. super!!!
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag! Wegens drukte was het er nog niet van gekomen om je te bedanken voor je mooie beoordeling. Bij deze! Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goede service en snelle levering bovendien een leuk cadeautje erbij voor mijn dochtertje!
Hallo Femke, Wegens drukte was het er nog niet van gekomen om je te bedanken voor je mooie beoordeling. Maar bij deze! Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Leuke site met laarzen die je niet overal ziet. Super goeie service en heel erg vriendelijk. Persoonlijk contact gehad omdat ik een paar laarzen zocht in andere kleur, geweldig geholpen en ik ben super blij met mijn aankoop. (Frye Boots Billy Short) Ik kan deze site zeker aanbevelen!
Hallo Wendolijn, Dank voor je positieve reactie en heel veel plezier met de boots, een originele en zeer kwalitatieve laars! Team Boeties.nl
Pluspunten
Vorig jaar laarsjes en sandalen gekocht. De laarsjes waren helaas niet helemaal de smaak van onze dochter. terug gestuurd en meteen geld terug. Ondanks dat het afgeprijsd was. Super! Nu weer laarsjes besteld en echt super mooi voor een ongelooflijke mooie prijs!! De maatvoering heel goed aangegeven !!
VerbeterpuntenGeen!
Hallo Anne-Marie, Wat een leuke beoordeling om te lezen! Hopelijk mogen we je nog jaren als klant helpen aan mooie Zecchino laarsjes. Als je nog eens iets speciaals zoekt qua kleur of print, dan laat het ons weten want we kunnen alles op maat laten maken en zijn regelmatig op inkoop. Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Hallo Cyril, Dank je voor je mooie beoordeling en fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daar doen we het voor! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ik kan alleen maar lof uiten over Boeties.nl. Naast het feit dat ze prachtige laarzen etc. hebben is het hele bestelproces gewoonweg super te noemen. Op vragen via mail wordt zeer snel en persoonlijk geantwoord, en de boots die ik heb besteld (Frye engineer 8r) zijn fantastisch. Snelle levering, goed contact, fijne betaalopties, en uiteraard mooie unieke laarzen, waar niet iedereen mee loopt :) Kortom: een absolute aanrader en ik zal zeer zeker nog eens iets bestellen.
Verbeterpuntentips i.v.m. schoenverzorging
Hallo Nadine, Dank je voor je mooie beoordeling en uitgebreide toelichting! We wensen je heel veel plezier met de aankoop, mocht je ooit nog vragen hebben dan weet je ons te vinden. Op het kaartje in de doos staat een kortingscode voor een eventuele volgende bestelling. Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zeer goed leuk cadeau er bij super
VerbeterpuntenSneller bezorgen kwam pas woensdag avond
Hallo Tinie, Dank je voor je feedback. Het klopt dat er een iets langere levertijd zit op de slippers, dit omdat we ze speciaal uit een extern magazijn laten komen (bepaalde maten) omdat deze zeer schaars zijn. Dit staat overigens wel op de productkaart bij de maat. We hopen je desondanks toch een volgende keer weer als klant te mogen ontvangen op Boeties.nl! Veel plezier met de aankoop! Team Boeties.nl
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt!
Hallo Desiree, Dank je voor je positieve mening, dat waarderen wij ten zeerste! Op het kaartje toegevoegd staat een kortingscode voor een eventuele volgende bestelling. Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zoals besteld zo ontvangt je het artikel in perfecte staat bedankt,Petra
VerbeterpuntenGeen
Hallo Petra, Dank je voor je mooie beoordeling! Veel plezier met de laarsjes! Team Boeties.nl
Pluspunten
Voor mijn nieuwe Frye Maple Laarzen heb ik in korte tijd een geweldige klantenservice ervaren waarbij persoonlijke belangen voorop staan & vertrouwen alsmede loyaliteit absoluut worden geloond in de kwaliteit die zij mij hebben geleverd. Dit kom je simpel verteld zelden tegen en mag hierdoor uiteraard geuit worden ook naar bestaande maar ook toekomstige klanten van Boeties.nl
VerbeterpuntenGeen
Goedemiddag, dank je voor je uitgebreide reactie. We willen graag meedenken met onze klanten en zijn blij dat dit goed is gelukt ;-). Heel veel plezier met de aankoop, wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Hele snelle levering, mooie schoenen en ook fijn dat je achteraf kunt betalen!
Hallo Anne, Dank voor je enthousiaste berichtje! We just love lovely shoes..net zoals jij ;-). Wie weet zien we je een volgende keer weer in onze webshop. Veel plezier ermee. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
correcte snelle levering. precies wat er besteld was.
Verbeterpuntengeen vermits alles 100% in orde was.
Beste Paul, Dank voor je snelle en positieve beoordeling, een mooi cijfer! Wie weet zien we je de volgende keer nog eens in onze webshop! Veel plezier met de bestelling. Groetjes, Carlijn
Hallo Marjan, Heel veel plezier met de bestelling en wie weet zien we je nog eens terug in onze webshop! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Goede en snelle service, klantgerichte instelling
Hallo Andrea, Nog bedankt voor je positieve berichtje. En natuurlijk voor je mooie cijfer! Wie weet tot ziens in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mails. Bestelling zeer snel verzonden.
VerbeterpuntenGa zo door.
Hallo Janneke, Fijn dat we je uiteindelijk toch hebben kunnen helpen aan de laarzen waar je al twee jaar naar opzoek was! Wie weet tot een volgende keer en bedankt voor je beoordeling. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Prima service Laarzen 2de werkdag al in huis (BE!) Leuk en snel emailcontact Was probleempje met één van de laarzen maar prima opgelost!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ... service helemaal goed voor ons!
Hallo Britt, Dank voor je uitgebreide beoordeling! We hopen je weer terug te zien als klant. Veel plezier met de laarsjes en wie weet tot ziens. Team Boeties.nl
Pluspunten
Prachtige collectie, meteen de volgende dag in huis en een klein kadootje verstopt in de doos! Super gewoon!
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid om de juiste kleur schoenpoets mee te kunnen bestellen
Hallo Marielle, Dank je voor de positieve beoordeling en feedback. We gaan eens kijken naar de mogelijkheden, dat is wel een goede! Veel plezier met de laarsjes en wie weet tot ziens. Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
snelle levering. De laarzen/schoenen zijn niet doorsnee, dus je maakt altijd de blits. Goeie pasvorm.
VerbeterpuntenEigenlijk niet. Misschien wat meer collectie in hunter regen laarzen. een kleine collectie Voor meisjes sneakers
Hallo Lisette, Dank je voor de mooie beoordeling! Goed dat je het aangeeft van de Hunter laarzen. We hebben wel wat meer modellen op voorraad maar die staan nog niet onze webshop omdat we deze aan het vernieuwen zijn. Mocht je nog opzoek zijn dan laat het even weten, dan sturen we je de actuele modellen toe. Wie weet tot een volgende keer! Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Super snelle levertijd!!! Heel fijn.
Hallo Brenda, Dank voor je mooie beoordeling! Wellicht zien we je nog eens terug bij Boeties.nl. Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Ze zijn top in hun service en communicatie. Ik werd continu op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Wat ik helemaal top vond was dat er op n gegeven moment een nieuwsbrief kwam met een korting en ik had een paar dagen daarvoor net een bestelling gedaan. Ik kreeg een aparte mail dat ik alsnog ook de korting kreeg!
VerbeterpuntenGa zo door!!!!!
Hallo Sco, Dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier met de laarzen, goede keus! Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Leuke aparte laarzen en schoenen!
VerbeterpuntenLeuke laarzen gekocht voor mijn dochter van Zecchino D'oro. Stiksel liet na 4 weken dragen los bij de hiel. Gemaild met boeties, geen reactie. Gebeld met boeties, geen gehoor. Inmiddels heb ik de laars laten repareren bij de schoenmaker. Boeties heeft laten weten dat ze slechte bereikbaarheid betreuren door wisseling van eigenaar. De kosten van reparatie zijn vergoed door Boeties. Heel netjes en goede service.
Hallo Tamara, Allereerst dank voor je feedback. De oude eigenaar kon wegens priveomstandigheden de webshop niet meer runnen (we kunnen ons voorstellen dat je daar iets van hebt gemerkt) maar inmiddels hebben wij de webshop overgenomen en zijn we weer 200% bereikbaar. Zou je anders ons een e-mail willen sturen op [email protected] met het aangekochte model + omschrijving klacht? Dan kunnen we kijken hoe we je tegemoet kunnen komen. Dank voor je begrip! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Vlugge levering Gratis verzending Goed maatadvies
Pluspunten
Mooie laarzen
VerbeterpuntenIk heb twee paar besteld waarvan 1 paar retour gedaan, ik ben nu een paar weken verder en helaas krijg ik mijn geld niet retour gestort. Hierover diverse keren gemaild. Wordt beloofd dat het binnenkort gebeurd. Maar tot op heden lijkt het niet te lukken. Heel vervelend juist omdat de producten mij aanspreken en ik anders zeker terug was gekomen.
Goedemiddag, Allereerst dank voor je feedback. Wij zijn de nieuwe eigenaren van boeties.nl en als het goed is zijn nu alle retourzendingen afgehandeld. Mocht er nog iets openstaan kun je dan een e-mail sturen naar [email protected]? De oude eigenaar hanteerde na 30 dagen geld retour. Wij hebben deze voorwaarde aangepaste naar 3 dagen. Hierdoor is het retourbeleid ten goede van de consument aangepast. Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop! Groetjes, Carlijn