Pluspunten
-snelle levering - erg leuk assortiment :-) - laarsjes netjes verpakt
VerbeterpuntenHet is de eerste keer dat ik bij boeties heb besteld, tot nu toe kan ik alleen maar positief zijn! :-)
Pluspunten
Hele snelle levering, super vriendelijk en behulpzaam. Kan ook via pakje gemak verzonden worden. Leuke collectie. Helemaal tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en onze zoon superblij met zijn mooie Hatley regenlaarzen.Goede kwaliteit, hetgeen ik ook belangrijk vind.
VerbeterpuntenAls jullie ook schoenen/leren laarsjes voor jongens zouden hebben, dan bestelde ik deze ook bij jullie, als ik ze mooi zou vinden uiteraard ;-)
Pluspunten
Vandaag mijn tweede paar Frye boots ontvangen, wat een geweldige kwaliteit. Snelle levering en goede service, vriendelijke mensen, en de persoonlijke boodschap op de factuur is erg attent. De site is overzichtelijk en er zijn diverse betaalmogelijkheden. Ik heb eindelijk een adres gevonden voor goede laarzen, kom hier dan ook graag nog eens terug!
VerbeterpuntenNee, alleen, ga zo door!
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke foto's, kwaliteitsspullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit en niet alledaagse collectie
VerbeterpuntenMeer keuze
Pluspunten
Goede service! Toen de bestelling niet goed was gegaan werd er direct gereageerd per email. Schoenen snel ontvangen en zeer blij mee!
VerbeterpuntenGeen. Ik ben zeer tevredeb over de site, service en kwaliteit van de schoenen
Pluspunten
Zeer prettige website, snelle reacties op mailtjes, en super snelle levering van de laarzen. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Site is overzichtelijk en de producten goed gefotografeerd (verschillende poses) kleuren komen overeen met werkelijkheid. Was blij met het bellen van boeties waarom ik mijn transactie had afgebroken, daardoor kwam ik erachter dat de gewenste schoenmaat wel op voorraad was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd.Mijn betaalwijze was iDEAL , de frye sneakers diezelfde dag nog verzonden, helemaal top. Ik ben tevreden en kom zeker nog eens terug.
VerbeterpuntenHet enige wat ik nu jammer vond was dat er van dit merk sneakers niet het lage model in het assortiment zat. Dan had ik die ook gelijk besteld :)
Pluspunten
Voordat ik een bestelling plaatste heb ik eerst telefonisch om informatie gevraagd. Ik ben zeer uitgebreid en op een prettige manier juist geinformeerd over het product dat ik wilde bestellen. De bestelling meteen geplaatst (rond 16.00 uur). De volgende dag werd mijn bestelling al bezorgd. Naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt
Pluspunten
snelle levering super kwaliteit
Pluspunten
Mooie laarzen!! Duidelijke site, een goede snelle levering en je krijgt indien nodig ook nog een goed en vriendelijk advies!
Pluspunten
supersnelle coole laarsjes
Pluspunten
Geen standaard product, maar echt bijzondere laars! Mooie kwaliteit en pasvorm, frisse kleur. Na bestelling snel en correct ontvangen. Ben erg tevreden met zowel het product als de service!
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke levering; persoonlijke brief toegevoegd bij verzending
VerbeterpuntenVerzorgingstips voor het product vermelden
Beste Joanne, bedankt voor je feedback! Door het gebruik van leersoorten van hoge kwaliteit en natuurlijke oliën gaan Frye laarzen, zoals de Frye Carson Tab Short Boots, er in de loop der tijd alleen maar mooier en mooier uitzien. Deze kwaliteitslaarsjes vragen relatief weinig onderhoud. Bij regelmatige verzorging adviseren wij Collonil Wax Leather crème of spray. Dit behoudt de originele optiek van het leer. Team Boeties.nl.
Pluspunten
snelle, correcte levering
Pluspunten
- Snelle en goede service - Duidelijke site - Netjes op de hoogte gehouden van evt aanbiedingen, nieuwe collectie
Verbeterpunten- Evt erbij laten zetten dat de kleur van bepaalde artikelen kan afwijken. Laatst heb ik een paar sneakers van Frye gekocht (de kleur licht blauw). De kleur op de foto's wijkt behoorlijk af. Toen ik ze kreeg moest ik even wennen aan het grote kleur verschil, ik dacht echt dat ik vaal lichtblauw had besteld, maar het leek wel aquablau. Ik heb ze gehouden hoor, want vond het hele mooie sneakers. Maar het is wel verstandig om erbij te laten zetten dat de kleur kan afwijken.
Beste Liesbeth, bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen. Ieder paar Frye laarzen en schoenen wordt met de hand gemaakt van echt leer. Subtiele verschillen in leer, kleur in uitvoering zijn normaal. Dit maakt ieder paar Frye's uniek. Hoewel we ieder artikel kleurecht hebben gefotografeerd kunnen kleuren soms verschillend getoond worden op basis van de monitor/scherm instellingen. Wanneer de kleur niet aan de verwachting voldoet mag natuurlijk altijd geruild of geretourneerd worden.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Foto's geven een goed beeld van hoe ze er werkelijk uitzien. Snelle levering. Boterhamzakjes bijgeleverd, grappig en attent.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel verzonden, keurig verpakt.
Verbeterpuntennvt