Pluspunten
Goede informatie op de website, de dekbed wijzer werkt perfect. De aanvullende informatie is geweldig en zeer nuttig bij het maken van een keus. En de telefonische helpdesk is zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk. Kortom top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed dekbed, goede levering - helemaal tevreden.
Pluspunten
Alles is goed gegaan. Van bestelling tot bezorging. En we zijn super blij met aankoop.
Pluspunten
Komen de afspraken na
VerbeterpuntenInstalleer de betalingsmogelijkheid van after pay
Pluspunten
erg goede site met goede "advies wijzer"
Pluspunten
Heel goed advies Goed produkt Goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Slaapkussen geretourneerd. De volgende dag stond de aankoopprijs al op mijn rekening en zelfs de retourkosten werden betaald! Snelle respons op mijn vragen!
Pluspunten
Vriendelijk, helder en goed kwaliteit Dekbed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke informatie omtrent producten en goed verpakt ontvangen!
Pluspunten
Goed antwoord gekregen op vragen via de mail. Levertijd klopte precies, 15 dagen. Vroeg zelf om Black Friday korting, die ik kreeg. Uitgebreide info op site. Ook fysieke winkel te bekijken via internet, zodat je weet wat voor soort zaak dit is, temeer omdat het om grote bedragen gaat.
Pluspunten
Zeer uitgebreid telefonisch advies. Geduldig, luisteren goed en komen met een bevredigend antwoord.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke website Goede producten Ruime keuze Houden zich aan de op de website vermelde info vwb levertijd Duidelijke communicatie
Pluspunten
Duidelijke website met uitleg vakbegrippen bij bijv vulling en tijk donzendekbed
VerbeterpuntenNee niet echt. Misschien assortiment dekbed hoes designs iets verbreden.
Pluspunten
uitgebreide websites, voldoende keuze ,snelle levering
Pluspunten
goede service ; vooral goed leesbare info / toelichting. netjes afgeleverd blijft n gok via internet kopen; maar dat is 'n persoonlijk keus.
VerbeterpuntenNiet echt. keep it up !!
Pluspunten
Snelle levering, goed materiaal, goede prijs
Pluspunten
100% goede omschrijving van product - veel keus - alleen goede, zeer goede & top kwaliteit producten, geen rommel voor stuntprijzen - snelle en gratis levering - retourmogelijkheid (in mijn geval overbodig) - correcte prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt. Dekbed komt in een goede dichtritsbare hoes.
Pluspunten
Heel goede service Dekbed gekregen binnen de levertermijn Zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Na telefonisch contact( dit bedrijf weet waar hij over praat), gekozen voor het Dickenbergh 100 procent ganzendonzen dekbed.(260x220) Hiervoor van alles geprobeerd, Ikea,andere speciaal zaken etc. Wij kunnen nu zeggen dat we het niet meer koud hebben, voorheen deden we in de winter 2 donzen dekbedden over elkaar heen, dat hoeft nu niet meer:-). In onze slaapkamer is het zo'n 10 graden in de winter en staat het raam op kiepstand. Door de breedte van het dekbed, is het ook geen gevecht meer, ik kan het dan ook alleen maar aanbevelen! Het kost wat, maar het ligt fantastisch, wij zijn er superblij mee en is het absoluut geen miskoop. Kort samengevat, service is perfect, je wordt goed te woord gestaan met informatie, mooi dekbed(kwaliteit), en je hebt 100 dagen retour recht.
VerbeterpuntenMisschien bij aankoop dekbed een aanbieding doen voor een passend maat dekbedovertrek.
Pluspunten
Goed advies & snelle levering
Pluspunten
Ruime keuze, met op schrift gestelde aandachtspunten, waarmee je rekening moet houden. Heb dat als fantastisch ervaren, tbv eigen beeld- en besluitvorming.
Pluspunten
Vriendelijke dienstverlening, uitstekende website! Veel keuze.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel goed, eerlijk en uitgebreid advies Veel duidelijke informatie op de website Hele snelle levering
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten Misschien kan de keuzewijzer op de website iets verbeterd
Pluspunten
De duidelijke informatie over het kiezen van een gepast donsdekbed maakte het voor mij gemakkelijk de juiste keuze te maken. De levering ervan was heel snel.