Goed om te horen John, hoop dat het gesmaakt heeft. Fijn dat de levering keurig volgens afspraak is gegaan. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kijk daar doen we het voor Dennis, dank voor je mooie review. Hoop dat alles weer gaat smaken, geniet ervan en een fijn weekend alvast. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kijk dat horen we graag Jose, dank voor je complimenten. Fijn om te lezen dat de verpakking naar wens is en dat de levering weer goed is gegaan. Geniet ervan en een fijn weekend gewenst alvast. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dat horen we graag Jeffrey, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer en een fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Frank, fijn dat de levering weer keurig op tijd is en dat het goed geregeld is. Dank voor je mooie review en een fijn weekend alvast. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Erg graag gedaan Gerard, dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat alles weer prima voor elkaar is. Geniet ervan en een fijn weekend gewenst alvast. Tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Toine, geniet ervan vanavond. Hoop dat alles gaat smaken. Fijn daarbij ook om te lezen dat de bestelling helder en naar wens is. Graag tot de volgende keer weer en geniet van je avond en weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Jolanda, dank voor je mooie review. Fijn dat je blij bent met de kwaliteit van het vlees en dat de levering weer naar behoren was. Graag tot de volgende keer en een fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kijk dit horen we graag Luuk, ik zou zeggen welkom bij BEEF&STEAK. Goed om te lezen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en dat de verpakking naar wens is. Fijn ook dat het allemaal gekoeld aan is gekomen. Wij gaan zo door. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Marcel, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles goed heeft gesmaakt. Helaas stijgen de prijzen voor voeding en vooral voor vlees nog steeds. Dit dwingt ons om de prijzen te verhogen. Mochten prijzen weer zakken dan zullen we dit direct weer verrekenen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Bert, goed om te lezen dat de bezorging in orde was en dat je enthousiast bent over de kwaliteit en de keuze in ons assortiment. Graag tot de volgende keer weer en een fijn weekend alvast gewenst. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Vincent, fijn dat de kwaliteit en -prijsverhouding je bevallen is. Goed daarbij ook om te lezen dat de levering weer in orde is geweest. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk Mats, goed om te horen. Is ook echt een prachtstuk. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Daniël, dat horen we graag. Goed om te lezen dat de levering daarbij ook goed bevallen is. Graag tot de volgende weer en een fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Hortencia, fijn dat de kwaliteit van het vlees en de kip je erg bevallen is. Hoop dat je ervan genoten hebt. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Robert, goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en dat de levering weer in orde is. Geniet van je koeltas en je volgende kwaliteitsstukken van BEEF&STEAK. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Bas, fijn dat de levering weer in orde is. Hoop dat alles gesmaakt heeft. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Klinkt super Bert, welkom bij BEEF&STEAK zou ik zeggen. Goed om te horen dat de verpakking en levering weer in orde zijn en fijn dat de rib fingers zo'n succes waren. Hoop dat ze allemaal genoten hebben. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te lezen dat het bestellen zo makkelijk ging in de webshop, Menno. Fijn ook dat de bezorging weer naar verwachting is. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Kim, fijn dat het vlees er weer goed uitziet en dat de levering weer naar wens is en de verpakking eveneens. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Stan, daar doen we het voor. Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en fijn dat de levering en verpakking weer naar behoren zijn. Altijd welkom, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk Hans, hoop dat je genoten hebt. Dank voor je mooie review, goed om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van het vlees en dat de levering weer naar wens is. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de doos is gescheurd tijdens verzending. We hebben dit doorgegeven aan de bezorger. De koeltas is noodzakelijk om de producten op de juiste temperatuur te houden. Zodra we een oplossing kunnen toepassen waarbij dit niet meer nodig is dan maken we de tassen optioneel. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te lezen Koen, dank voor je mooie review. Fijn dat de service en de kwaliteit van het vlees weer naar wens zijn, hoop dat alles gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK