Daar doen we het voor Martina, dank voor je mooie review en goed om te horen dat je al jaren lang enthousiast over en blij met ons bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Peter, fijn dat de service en levering weer naar wens zijn geweest. Graag tot de volgende keer weer en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Klinkt super Martijn, ik hoop dat je genoten hebt. Fijn dat je blij bent met de kwaliteit van het vlees en goed om te lezen dat de levering en service weer in orde is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor je review, Mark. Goed te horen dat alles heeft gesmaakt. Ik geef je suggestie door aan onze specialisten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Femke, goed om te lezen dat de levering zo snel binnen was en dat je weer blij bent met de kwaliteit van het vlees. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Esther, fijn dat je bestelling zo snel bezorgd is en dat je blij bent met de wijze van verpakking en levering. Goed om te lezen daarbij dat je weer enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Stephan, goed om te horen dat je ons zo'n hoog cijfer geeft. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Klinkt als een heerlijk weekend Frank, dank voor je mooie review. Fijn dat je genoten hebt, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Bart, dat zijn twee kernwoorden die we graag terug horen. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Marjoleine, fijn dat de kwaliteit van het vlees naar wens is en dat je enthousiast bent over ons assortiment. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dit is weer een mooie review Arnold, dank hiervoor. Goed om te horen dat de eerste bestelling je bevallen is en de levering eveneens. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Rob, daar doen we het voor. Goed om te lezen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en fijn dat de verpakking en levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Bas, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan. Mijn collega neemt contact met je op. We lossen het graag met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Johan, goed om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en dat de verpakking weer naar wens is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Nico, goed om te horen dat de levering en kwaliteit van (onder andere) de ribs weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Jeroen, Bedankt voor je review en vervelend dat het niet goed is gegaan. Mijn collega heeft contact met je opgenomen. We lossen dit graag op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen dat de levering weer naar wens is A Sijtsma, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Jan, daar doen we het voor. Goed om te horen dat de kwaliteit van het vlees weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Lucien, goed om te lezen dat je enthousiast bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Ed, dank voor je review. Fijn daarbij dat de levering en kwaliteit van het vlees weer naar verwachting is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Daar doen we het voor Maud, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je genoten hebt en dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Robert, daar doen we het voor. Fijn daarbij om te lezen dat je avond een succes was en de Wagyu inside skirt je (en hopelijk de rest) bevallen is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen dat het bestellen makkelijk gaat en de kwaliteit vlees weer naar wens is, Michael. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Vincent, goed daarbij om te horen dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Sergio, Bedankt voor je review. Vervelend dat het qua bezorging niet helemaal goed is gelopen. We geven het door aan Trunkers. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK