Uitzonderlijk

Ik bestel al een paar jaar mijn vlees en ik kan niet anders zeggen dat het uitzonderlijk goed vlees is, kwaliteit staat hier voorop.

Reactie van het bedrijf

Daar doen we het voor Martina, dank voor je mooie review en goed om te horen dat je al jaren lang enthousiast over en blij met ons bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Voortreffelijk

Hele goede service en levering.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Peter, fijn dat de service en levering weer naar wens zijn geweest. Graag tot de volgende keer weer en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goeie en snelle service

Vrijdagochtend m'n cote de boeuf besteld. Vrijdagavond in huis en zaterdag lag die heerlijk te bruinen op m'n kamado. Super service en heerlijk stuk vlees!

Reactie van het bedrijf

Klinkt super Martijn, ik hoop dat je genoten hebt. Fijn dat je blij bent met de kwaliteit van het vlees en goed om te lezen dat de levering en service weer in orde is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Lekkere picanha!

En hele lekkere picanha. Mooi formaat (1,1 kg), daarmee de echte picanha. Mooi van kleur (donkerrood). Heerlijk mals! Aanrader!

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Het vlies aan de onderkant moest ik zelf nog verwijderen. Dat is geen probleem, maar nog makkelijker als dat al gedaan was. Bij de Sligro was dat al gedaan bij de picanha.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, Mark. Goed te horen dat alles heeft gesmaakt. Ik geef je suggestie door aan onze specialisten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Snel geleverd en goed vlees

Levering was op de zelfde dag binnen en heel goed verpakt. Kwaliteit van het vlees was perfect.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Femke, goed om te lezen dat de levering zo snel binnen was en dat je weer blij bent met de kwaliteit van het vlees. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Het is altijd top!

Dezelfde dag nog mijn bestelling gedaan voor 11 uur en dezelfde dag nog binnengekregen. Het is altijd perfect verpakt en komt bevroren aan, De kwaliteit van het vlees is ook altijd zoals het hoort.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Esther, fijn dat je bestelling zo snel bezorgd is en dat je blij bent met de wijze van verpakking en levering. Goed om te lezen daarbij dat je weer enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Stephan, goed om te horen dat je ons zo'n hoog cijfer geeft. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Keurige en snelle levering, top assortiment

Van het weekend de BBQ non stop aan gehad. Donderdagochtend bij Beef &Steak besteld, vrijdag geleverd. Je ontvangt het diepgevroren, dus nu nog genoeg tijd om in de koelkast te ontdooien. Garnalen waren ook heel goed. Braadworst was niet onze smaak, maar dat had ik kunnen weten als ik de omschrijving had gelezen...

Reactie van het bedrijf

Klinkt als een heerlijk weekend Frank, dank voor je mooie review. Fijn dat je genoten hebt, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Stipt en kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Bart, dat zijn twee kernwoorden die we graag terug horen. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Altijd top vlees en perfecte service

Heerlijk vlees, meer dan genoeg keuze voor wat je ook in je buitenkeuken klaar wilt maken.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Marjoleine, fijn dat de kwaliteit van het vlees naar wens is en dat je enthousiast bent over ons assortiment. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Dit is mijn eerste bestelling bij Beef&Steak maar zeker niet de laatste. De producten werden netjes op de vooraf afgesproken tijd geleverd in een mooie koeltas met elementen. Het vlees was zeer goed bevroren. Overige assesoires waren netjes meegeleverd.

Reactie van het bedrijf

Dit is weer een mooie review Arnold, dank hiervoor. Goed om te horen dat de eerste bestelling je bevallen is en de levering eveneens. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Top vlees, idem service en levering !!!

Waygu beef ribs en Iberico Secreto besteld. Op zondagmiddag besteld, maandagavond al in huis. Vlees zelf is van superieure kwaliteit en kwam mooi verpakt in een gekoelde koeltas van Beef & Steak. Ten zeerste aanbevolen.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Rob, daar doen we het voor. Goed om te lezen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en fijn dat de verpakking en levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Prima vlees

Echter bij de laatste levering baconburgers ontvangen ipv hamburgers. En helaas was het bezorg moment een tegenvaller. De chauffeur belde aan, bonste op de raam en toen ik de deur opende reed hij met piepende banden de straat uit. Ik weet dat jullie dit niet in de hand hebben en zal om deze reden niet als klant wegblijven

Reactie van het bedrijf

Beste Bas, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan. Mijn collega neemt contact met je op. We lossen het graag met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Top verpakt en mooi en goed vlees

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Johan, goed om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en dat de verpakking weer naar wens is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Super!!

Bestellen gaat gemakkelijk, heel mooi babyribs, gelijk van formaat en dikte. Levering goed te volgen en keurig op tijd. Ze waren heerlijk

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Nico, goed om te horen dat de levering en kwaliteit van (onder andere) de ribs weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Niet een St Louis cut

St Louis cut besteld, waarbij een mooie vlees laag op de botten hoort te zitten. Helaas zat er nauwelijks vlees op de botten en waren de in totaliteit erg dun.

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, Bedankt voor je review en vervelend dat het niet goed is gegaan. Mijn collega heeft contact met je opgenomen. We lossen dit graag op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

alles wordt snel geleverd met voldoende koelelementen.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? NVT

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat de levering weer naar wens is A Sijtsma, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Best butcher online!

Bestel hier altijd me vlees online. Top kwaliteit vlees en dat altijd bij iedere bestelling.

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga vooral zo door!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Jan, daar doen we het voor. Goed om te horen dat de kwaliteit van het vlees weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Super vlees met een super levering

Elke keer super vlees ontvangen en de levering is ook grote klasse

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Lucien, goed om te lezen dat je enthousiast bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Super snelle levering van topvlees

Altijd optijd geleverd van topvlees

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Ed, dank voor je review. Fijn daarbij dat de levering en kwaliteit van het vlees weer naar verwachting is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Wat een service! Lamsschouder besteld en dag erna in de avond geleverd! Wat enorm netjes verpakt! Ik een doos met verdikte wanden, drie koel ellementen en in een mooie koeltas die we super kunnen hergebruiken! En dan het Vlees: heerlijk! Diepgevroren geleverd en twee dagen in ijskast laten ontdooien! We hebben gesmuld! Dit is een absolute aanrader!

Reactie van het bedrijf

Daar doen we het voor Maud, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je genoten hebt en dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goed advies, heerlijk BBQ vlees

Ik moest een BBQ organiseren voor 18 fijnproevers. Van tevoren heb ik Beef&Steak gebeld om advies te vragen en heb besteld wat ze hebben aangeraden. Het resultaat was een groot succes, vooral de Wagyu inside skirt.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Robert, daar doen we het voor. Fijn daarbij om te lezen dat je avond een succes was en de Wagyu inside skirt je (en hopelijk de rest) bevallen is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Ging erg makkelijk

Goed vlees. Makkelijk te bestellen

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat het bestellen makkelijk gaat en de kwaliteit vlees weer naar wens is, Michael. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Alles zoals je verwacht, levering erg netjes

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Vincent, goed daarbij om te horen dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goed.

Vlees was nog goed bevroren, het enige minpuntje vond ik de tijd met bezorging die op de uur nog werd veranderd naar later. Maar dat ligt aan meerdere factoren,

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Misschien een koelelement extra, nu ging het net goed maar ik kan begrijpen dat bij zomerse temperaturen dat het vlees al een beetje begint te ontdooien.

Reactie van het bedrijf

Beste Sergio, Bedankt voor je review. Vervelend dat het qua bezorging niet helemaal goed is gelopen. We geven het door aan Trunkers. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK