Klantvriendelijk

Beef en Steak helpt je heel goed bij vragen en heeft een leuk assortiment wat netjes bezorgd wordt.

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Corné, fijn dat je goed geholpen bent en dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Zoals altijd perfect

Mooie kwalitatief top stukken vlees en super levering!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Wouter, daar doen we het voor. Fijn daarbij dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Het vlees is top, site werkt niet op telefoon

Jullie vlees is ontzettend goed dus daarvoor verdienen jullie een hoog cijfer alleen de site gooide mijn bestelling er steeds uit op mijn telefoon!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Remco, goed om te horen dat het vlees naar wens is. Jammer dat de site niet werkte op je telefoon, dank voor je feedback. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Prima vlees, snel en op tijd geleverd.

De prijs is significant hoger dan bij de groothandel. Men heeft duidelijk aandacht besteed aan de keuze voor verpakkingsmateriaal. Alles lijkt monomateriaal en daarmee herbruikbaar of goed recyclebaar (als opk). Voor de toekomst zou ik levering zonder verpakkingsmateriaal ook een aantrekkelijke propositie vinden.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je feedback en review Gijs, leuk om te horen dat je meedenkt en dat je er enthousiast over bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

De keuze die we gemaakt hadden was snel en goed gekoeld geleverd het waren twee mooie stukken vlees dus voor herhaling vatbaar

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Jacco, daar doen we het voor. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Helaas kan je het vlees zelf niet keuren

Van mijn bestelling afgelopen weekend alleen de picanha gebruikt. Dus daar gaat deze review over. De smaak van picanha is fenomenaal, dit komt grotendeels door de vetlaag op het stuk vlees. Deze picanha van B&S had te veel hard vet dat ik er allemaal moest afsnijden want hardvet smelt niet/nauwelijks tijdens het grillen. Jammer, want daardoor kreeg ik niet de maximale picanha smaak voor mijn gasten.

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? maak afspraken met leverenciers hoe je het vlees aangeleverd wil krijgen. Zie mijn opmerking over picanha.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Leonard, goed om te horen dat je enthousiast bent over de picanha. Jammer daarbij dat er relatief veel hard vet op zat, hopelijk is de rest van de producten naar wens. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Snelle leveringen, en vlees van fantastische kwaliteit !

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Mark, fijn dat de levering en kwaliteit van vlees naar wens is. Dank voor je mooie review en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Hele goede producten

Een grote keuze aan vlees wat soms moeilijk kiezen is. Snelle levering en alle producten zijn goed verpakt. het komt bij je thuis diep gevroren zonder rijp er op.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Jacomien, goed om te horen dat je enthousiast bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Probleem goed opgelost

Bestellen eenvoudig, snelle en goede bezorging. Vlees goed gekoeld geleverd. Echter de verpakking van de spareribs was volledig open. Mail met foto gestuurd naar klantenservice. Dit is uiteindelijk prima opgelost!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je aangepaste review Charl, goed om te horen dat het goed is opgelost. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Ruime keuze en kwalitatieve producten!

Iedere levering nodigt de volgende uit!

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? software van site hapert en is soms traag

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Jos, daar doen we het voor. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Als altijd top

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Ferry, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vlees en heel snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Dylan, goed om te horen dat je tevreden bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Topkwaliteit en goed geleverd

Tot nu toe 2x afgehaald en 1x besteld. Alle keren een erg soepele ervaring, thuisbezorgd erg netjes verpakt (met oog op recycling bovendien)! Kwaliteit van het vlees en de keuze hierin erg sterk.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Arjan, goed om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Fijne site,bezorging gekoeld en op tijd,en mooie smakelijke kwaliteit vlees!

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Op dit moment niet

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Peter, dank voor je mooie review en fijn dat het gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Het vlees ziet er heel mooi uit

vlees was zeer goed ingepakt,Ik was er een beetje bang voor kwestie voor het ontdooien maar het nog keihard vervroren zoals ik het hier pas uit mijn vriezer gehaald had en netjes op tijd geleverd.Zal zeker nog bij jullie bestellen. Groet Paul

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Paul, goed om te horen dat de verpakking en levering naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Vlees 4 maanden oud en diep ingevroren

Dit is een grote teleurstelling. Gourmet vlees hoort vers te zijn. Al het bezorgde vlees was diep ingevroren en volgens de datum op de verpakking uit december 2021. Hadden ze waarschijnlijk over van de Kerst afgelopen jaar. Waardeloos! Hier bestel ik nooit meer. Daarnaast werd het pakket 24 uur te vroeg geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vlees hoort vers te zijn en gekoeld geleverd. Niet diep ingevroren.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Ik had graag 5 sterren gegeven, maar heb het vlees nog niet kunnen beoordelen. Als die kwalitatief net zo goed is als de verpakking en levering, zal dat geen probleem zijn.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Hans, dank voor je review. Hoop dat het vlees je gaat bevallen. Geniet ervan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Heel goed geregeld en altijd een feest voor de BBQ!

Ik ben erg tevreden, bestel regelmatig bij Beef&Steak voor de BBQ. De verpakking zit goed in elkaar en de levering via TRUNKRS is ook helemaal in orde. Ze hebben een heel breed assortiment wat mij uitdaagt weer eens wat anders te proberen. Cote de Boeuf, picanha, ribfingers, kippendijen, heerlijke wagyu hamburgers, teveel om op te noemen!

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Op site stond per 4 verpakt, dit waren 5 kippendijen. Maar is een detail! Was weer erg lekker, dat telt.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je mooie review Walter, goed daarbij ook om te lezen dat je enthousiast bent over ons assortiment en dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling was niet helemaal compleet, dit werd zeer vlot opgelost. Kwaliteit van het vlees is uitstekend.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Gerjo, goed om te horen dat het snel opgelost is en de kwaliteit weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Perfect en op tijd

Makkelijk snel en goede kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vinkje of je wel of geen koeltas erbij wilt

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Danny, goed om te horen dat de levering weer snel en kwaliteit weer goed is. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Super vlees. Goed verpakt zodat vlees zo weer vriezer in kon. ,en er voor herhaling vatbaar

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Sylvia, fijn dat de kwaliteit en levering weer naar wens is. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Snelle en keurige verwerking

Gewoon keurig op tijd geleverd.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Pieter, goed om te horen dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Gewoon goed!

Mijn 2e bestelling alweer...vlees is gewoon uitstekend. Helaas 1 pakket niet meer vacuum maar dat kan ook door het transport komen. Wel alles helemaal diepgevroren dus kan zo de vriezer in! En helemaal milieuvriendelijk verpakt (m.u.v. de diepvriestas dan...) Ik zou iedereen aanraden: bestel eens wat hier en proef het verschil...maak van de BBQ een kunst, het is zo simpel, gewoon een lekker stukje vlees, stukje stokbrood of simpele side dish en wat verse groente...nog heel erg gezond ook! Vooral de Iberico varkensrack is subliem en voor de prijs hoef je het niet te laten. Oh ja, check ook eens het Pitmaster X kanaal op youtube. https://www.youtube.com/channel/UC_kARM8MBLDBxZQuZeYYQdQ nee geen sponsoring, gewoon eerlijke nederlandse BBQ goeroes....

• Wat vond u van de kwaliteit van de levering door Trunkrs?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ga zo door! zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Dank voor je fantastische review Marcel, goed om te horen van een eerlijke Nederlandse BBQ goeroe. Goed om te lezen daarbij dat de kwaliteit je ook de 2e bestelling meer dan bevalt. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Altijd goede kwaliteit en netjes!

Altijd goede kwaliteit en netjes!

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Marc, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK

Goed geregeld

Prima geregeld. Makkelijk te bestellen. Goed op tijd geleverd. Uitstekend verpakt. Kortom; een uitermate tevreden klant.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review Henk, altijd goed om te horen van een uitermate tevreden klant. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK