Goed om te horen Corné, fijn dat je goed geholpen bent en dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Wouter, daar doen we het voor. Fijn daarbij dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Remco, goed om te horen dat het vlees naar wens is. Jammer dat de site niet werkte op je telefoon, dank voor je feedback. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je feedback en review Gijs, leuk om te horen dat je meedenkt en dat je er enthousiast over bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Jacco, daar doen we het voor. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Leonard, goed om te horen dat je enthousiast bent over de picanha. Jammer daarbij dat er relatief veel hard vet op zat, hopelijk is de rest van de producten naar wens. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Mark, fijn dat de levering en kwaliteit van vlees naar wens is. Dank voor je mooie review en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Jacomien, goed om te horen dat je enthousiast bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je aangepaste review Charl, goed om te horen dat het goed is opgelost. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Originele beoordeling
Goed om te horen Jos, daar doen we het voor. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Ferry, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Dylan, goed om te horen dat je tevreden bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Arjan, goed om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Peter, dank voor je mooie review en fijn dat het gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Paul, goed om te horen dat de verpakking en levering naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Hans, dank voor je review. Hoop dat het vlees je gaat bevallen. Geniet ervan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Walter, goed daarbij ook om te lezen dat je enthousiast bent over ons assortiment en dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Gerjo, goed om te horen dat het snel opgelost is en de kwaliteit weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Danny, goed om te horen dat de levering weer snel en kwaliteit weer goed is. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Sylvia, fijn dat de kwaliteit en levering weer naar wens is. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Pieter, goed om te horen dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je fantastische review Marcel, goed om te horen van een eerlijke Nederlandse BBQ goeroe. Goed om te lezen daarbij dat de kwaliteit je ook de 2e bestelling meer dan bevalt. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te horen Marc, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Henk, altijd goed om te horen van een uitermate tevreden klant. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK