I ordered boots in the middle of the week and got them on Friday the same week with help from Sandra and staff att Silhouette. It was a littel tricky to get them sent to Sweden but with the excellent friendly service and help from them I got them superfast. And they look perfect, fits perfect and of highest quality. I feel soo good when I wear them.
Hi Lars, thanks for your review! Normally we send only to Belgium and Germany. But it is possible for other countries as well :-) Specially for know customers from our store! Enjoy the boots and you know how to contact us!
Hallo Jose, dank voor je mooie review. Blij om te lezen dat je tevreden bent over onze levertijd en prijs/kwaliteitsverhouding!
Ik heb overknee laarzen besteld. Normaal zit ik tussen 38/39 in. Had in eerste instantie 38 besteld. Na het binnenkomen van de laarzen, de volgende dag gelijk terug gestuurd. Er bij geschreven dat ik deze wilde ruilen voor 39. Deze zaten uitstekend. Beide waren geleverd in dezelfde week! De dag erna had ik ze al gelijk binnen! Ook had ik een aantal vragen over de hakken/laarzen. Hier werd dezelfde dag nog op gereageerd!
Ha Becca, dank voor je mooie review! Veel plezier van de laarzen :-)
Bij de schoenen zat een leuke persoonlijke boodschap. Alles was met veel zorg en netheid in de doos gedaan. Pasvorm is top ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker vaker bestellen
Ha Joyce, we proberen de foto's zo goed mogelijk te maken zodat de kleuren goed uitkomen (daar is Sandra echt heel strikt op!). Goed om te lezen dat dit dan ook lukt. Veel plezier van de hakken en tot een volgende keer!
Super snelle service
Ha Gulistan, dank voor je mooie review!
Nu al 3 x schoenen besteld bij Silhouette. Goede collectie en het klopt met het plaatje, en de omschrijving van de maat. Een keer direct na mijn order moeten bellen omdat ik iets vergeten was. Super geholpen.
Ha Joyce, dank voor je mooie review! Veel plezier van de hakken en tot de volgende keer.
Gisteren heb ik via de website nieuwe hakken besteld, nu heb ik ze al aan! De afhandeling van het bestelde paar bezorging ging vlekkeloos en ik kan niet anders zeggen: perfect. Ook de persoonlijke noot van Robin én de gratis bijgeleverde 'kussentjes' maken dit tot een byzonder positieve ervaring, Hartelijk dank! Nu nog leren lopen op mijn nieuwe stelten.....
Ha John, oefening baart kunst ;-) We zijn allemaal begonnen met kruipen voordat we konden lopen. Dus lopen op die 'stelten' gaat je ook lukken! Veel plezier van de hakken en tot een volgende keer.
Vriendelijk personeel, goede service en snelle levering.
Snelle levering, fijne service en hakken zitten als gegoten. Fijn dat alles ook duidelijk op de site staat bv. Hoe de maat valt en voor wat voor soort voeten/kuiten ze draagbaar zijn.
Jullie zijn gewoon super de laarsjes die ik heb gekregen zijn gewoon top en passen super ben er heel erg blij mee ik als iemand schoenen zoekt raad ik altijd Jullie aan. Ben heel erg blij met mijn laarsjes bedankt Sandra
Zeer snel geleverd. Mooie kwaliteit schoenen. En zeer vriendelijk mensen.
De schoenen zijn van goede kwaliteit en zitten ook heerlijk. De service is snel, goed en vriendelijk.
Snelle en duidelijke verwerking.
Helaas niet juiste maat besteld, maar de dames waren heel behulpzaam en samen hebben we de perfecte paar schoenen gevonden.
Direct WhatsApp contact, superservice. Niet onbelangrijke, leuke laarzen ontvangen met prima loopcomfort!
Mijn laarzen waren op tijd geleverd en ik vond het persoonlijke berichtje erg fijn.
Prachtige heels, snelle levering en met een leuk attentie en persoonlijke boodschap.
Super mooie laarzen precies zoals beschreven op de site Ga zeker vaker hier mijn hakken kopen
Mijn eerste ervaring met silhouette is super, twijfelde online over de maat en ben via WhatsApp goed te woord gestaan over de maat die ik moest nemen. Zeker nog een keer bestellen!
Ze nemen je serieus, ze nemen tijd voor je, geven goede adviezen, ze hebben een prima collectie ... en signaleren dat je mogelijk een verkeerde maat besteld en vragen dan toch voor de zekerheid even na of dat is wat je wilt. Kortom: betere service kan ik mij niet voorstellen.
De pumps zijn mijlen hoog maar heb er bijna de hele avond op kunnen dansen. Bedankt voor de kussentjes voor in de pump. Voelde zalig onder m’n voeten
Maar 1 woord nodig voor de service en collectie:TOP
Prima advies, zowel via hun app als ook altijd in de winkel. Geen vraag is te gek. Denken ook met je mee. Het pakket is altijd netjes ingepakt.