Via Google ben ik 3 jaar geleden bij Silhouette terecht gekomen, ik was op zoek naar laarzen voor “grote” kuiten. Nou, zo gezegd zo gedaan. De laarzen kwamen binnen en ik dacht no way dat ik deze pas. Deze reactie stond ook op de folder welke er bij zat, “denk niet dat de laarzen niet passen”. Ik deed ze aan zoals werd voorgeschreven en ik was niet normaal blij. Ze paste, voor het eerst! Ik loop er met liefde dagelijks op. Vorig jaar ben ik naar de winkel gegaan, in de winkel raakte ik verliefd op de Vizzano collectie, daar ging ik met 3 paar super toffe pumps. Ik kan vertellen dat dit de meest prettige winkel ooit is. Je kan jezelf zijn, je wordt super geholpen. De medewerkers helpen jou net zo lang tot dat je tevreden bent en elk bezoek is altijd weer gezellig. Ik raad deze winkel 100% aan! Zeker voor meiden met een wat “grotere” kuit!
werden keurig per post verzonden met nog iets extra's erbij.
Contact gehad over maat advies en aanbod van schoenen. Snelle reactie vriendelijke geholpen. Snel verzonden. Kortom geweldige service
Dit zijn echt laarzen zoals beloofd op de website!
Goed te bereiken bij vragen en denken goed mee over welke schoen past bij je voet
Goede en duidelijke website. Snelle levering. Complimenten!
Snelle levering, helemaal top
Ik vind het erg fijn dat je de gelegenheid krijgt om de schoenen echt goed te passen zonder dat je direct vast zit aan de koop. Het cadeautje in de doos is echt de kers op de taart. Zeer goede service
Bij deze schoenenwinkel krijg ik nooit genoeg
De pumps die ik had besteld zijn prachtig! omdat ik maat 40.5 heb was het wel even wringen, maar een paar keer inlopen zal dat wel goed werken voor deze maat 40
Goede kwaliteit super mooie schoenen!!!
Schitterende schoenen en super service!
Ben er super blij mee!!
Netjes verpakt
mooi afgewerkte schoenen, maar heb ze nog niet uitgeprobeerd.
Laarzen werden snel geleverd Eindelijk overknee laarzen gevonden die om mijn smalle kuiten en benen passen! Service en communicatie is erg vriendelijk en persoonlijk Zo zat er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap bij, erg leuk! Ook retourneren ging prima Al met al erg tevreden, ik raad het aan
Ik had contact met Silhouette via hun bedrijfs Whatsapp. Daar werd ik heel goed geholpen met het uitzoeken van de juiste maat. En werden mijn vragen snel beantwoord. Bovendien waren mijn schoenen er een dag eerder dan op de website stond dus daar was ik erg blij mee. Ik had ze met spoed nodig en volgens mij hebben ze daar echt hun best voor gedaan.
Bedankt voor alle moeite en de top service ❤ Liefs Cleo
Net laarsjes gekocht, advies gevolgd en bestelling geleverd , passen perfect en levering was zoals afgesproken. Kijk al uit naar m’n volgende bestelling.
De botjes zijn helemaal wat ik verwacht had. Het enige puntje is dat ik de doos wat steviger zou verpakken, maar dat kost natuurlijk wel meer.
Een snelle en vlotte levertijd en prachtige over The knee laarzen
Schoenen online besteld was vergeten mijn huisnummer er bij te zetten. Kreeg een paar uur later een berichtje daar over echt top voor snelle werkzaamheden. Snel bezorgd en kreeg ook nog extra pads voor in mijn schoenen echt top Service zeer ben ook zeer tevreden over de schoenen.
Als bikini designer en stylist kijk ik naar proporties en verhoudingen. Daarom stuur ik mijn cliënten naar Silhouette omdat ik weet dat zij op dezelfde manier ook kijken naar welke schoen bij welke voet past. Tenen die over de randjes krullen is verleden tijd, en met een ruim assortiment poseer schoenen voor diverse federaties is er altijd een schoen die bij je past!