Wat een dienstverlening

Met jullie chatbox op jullie website en de juiste persoon erachter maken jullie een wereld van verschil in klantbeleving en dienstverlening. Wat een plezier om bij jullie te kopen.

Top schoenen!

Goede service! Er zitten goede uitleg formulieren bij de bestelling van de hakken! Ben er erg tevreden over, snelle levering ook!

• Afspraken nakomen

Kim weet precies wat ik wil

Heel positief!

De schoenen werden zeer snel geleverd en ik ontving ook een cadeautje (kussentjes voor in de schoenen).

Muiltjes zitten heerlijk!

Nieuwe poseerschoenen online gekocht! Ik had al poseerschoenen met bandjes en nu heb ik zonder bandjes gekocht. Persoonlijk vind ik deze heerlijk zitten! (Vorige heb ik tweedehands gekocht). Maat was uitverkocht en kreeg netjes bericht wanneer deze weer binnen waren. Had ze ook snel binnen! Nogmaals bedankt voor alles!

Geweldig!!

Was wat afstandig omdat het om internet ging maaaaaaar verwachting s meeeeer dan waar. Echt gaaf. Ook de verzorging/verpakking van de puma. Top! Koop volgende keer zwarte laarsjes met hak!

Super vriendelijk bedrijf

Ik heb zwarte pumps van Vizzano online besteld die perfect zitten en ook echt comfortabel (voor zover je bij hoge hakken van comfortabel kan spreken) zijn. De naaldhak is glanzend terwijl de rest van de schoen mat is, heel chique! Geen verzendkosten én ook nog een cadeautje erbij... heel attent! Ik ga zeker vaker hier bestellen en als ik in Rotterdam ben, wil ik de winkel ook bezoeken. Ben heel nieuwsgierig!

Uitstekend, in alle opzichten

Snelle levering, met daarbij nog prima tip voor gebruik (föhnen), mooie schoenen, goeie kwaliteit. Kortom alles prima!

• Afspraken nakomen

Top schoenen en super service!!

De schoenen zijn erg mooi, en de maat is goed! Heel fijn dat jullie kleine maten verkopen! En heel erg bedankt voor de extra zooltjes!

• Afspraken nakomen

Prima service en snelle afhandeling

Goede service, snelle levering, prima bedrijf!

• Afspraken nakomen

Prima kwaliteit en nog betere service

Dit is voor de 2de keer dat ik online aankopen doe en ik ben terug super tevreden. Er zijn veel tips bij het maken van je keuze zodat je altijd de juiste maat kiest. Deze keer had ik een maatje te klein besteld maar kon ik nog recht zetten via de chat op whatsup, zelfs tijdens hun verlof. Uiteindelijk kreeg ik de juiste maat opgestuurd en ben er mee in de wolken, want ze hebben hakken van 15 à 16 cm. Niet echt om te stappen, maar wel zalig bij een glaasje wijn op de bank.

Snelle levering!

Leuke roze sandaaltjes online besteld. Staan erg leuk en sexy.

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

top bedrijf

goede service

In 1 woord Top

Ik was op zoek naar een paar mooie schoenen. Maar ik had wat vragen. Na het sturen van de msil was er een reply binnen 24 uur, wat me plezierig verbaasde - sommige andere webwinkels reageren heel laat of niet in mijn ervaring. Hier werd enthousiast gereageerd en professioneel. Samen (Sandra en Gerwin) hebben we de schoenen bekeken, maat bepaald, en ik kreeg zelfs een klein extraatje bij de bestelling. Beveel Silhoutte Schoenen zeker aan!

• Afspraken nakomen

Fijne mooi toffe schoenen Een aanrader

Fijne en vriendelijke service

Ik twijfelde wat over de maat van de schoenen. Via de app ben ik goed geholpen en heb ik de juiste maat schoenen binnen! Ben er super blij mee! Fijne service en goed en vriendelijk geholpen. En hele mooie pumps!

Stabieler dan verwacht!

Heb de stiletto’s aangeschaft voor paaldans. Ik heb al jaren niet meer op hakken gestaan laat staan hakken van 14 cm, maar ze waren verbazingwekkend stabiel. Zitten verder prima en vallen qua maar normaal. Zeker een aanrader!

• Afspraken nakomen

Vandaag mijn nieuwe pumps ontvangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig verpakt en vlot geleverd. Prima communicatie. Gewoon helemaal goed.

Mooie hakken

Mooie hakken passen goed

• Afspraken nakomen

Goede begeleiding en uitleg voor de aankoop van de mooie laarzen

• Afspraken nakomen

Mooie schoenen snelle levering!

Mooie schoenen, snelle levering, de tips die aangeraden werden ook heel handig:-)

• Afspraken nakomen N.v.t.

Volop keus en goeie service!

Mijn ervaring met Silhouette is gewoon top. Heb er voor t eerst wat besteld en ben zeer tevreden over de service. De site is duidelijk en de levering van de schoenen was vrij vlot. En dan de handgeschreven extra info erbij was super! Ook de manier waarop de schoenen verpakt waren was zeer netjes, en de bijgeleverde kussentjes voor in de schoenen zijn heel fijn. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij word van deze ervaring, bedankt Silhouette Rotterdam!!!

• Afspraken nakomen N.v.t.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen en ik kom zeker bij jullie terug!

Ik heb nog niet gelopen op de schoenen. Alleen gepast en ze zaten goed. Nog even uittesten dus ;). Eigenlijk zouden de schoenen de volgende dag bezorgd worden - zoals beloofd op de website - maar ze waren een dag later. Niet erg, maar een mailtje ter info was fijn geweest. De verpakking om de doos vond ik slecht. Het is wel het visitekaartje van je bedrijf. Een papiertje volstaat in mijn ogen dan niet. Vooral niet, als dit met de post beschadigd/scheurt. Als ze niet gepast hadden, had ik ze zelf ook in een doos teruggestuurd. Wel was het een verrassing om de doos te openen met een persoonlijk berichtje en inlegzooltjes. Had niet gehoeven, maar waardeer ik zeker. Ik kom sowieso terug en raad jullie ook graag aan!

• Personeel
  • Kwaliteit van je aankoop N.v.t.

geweldig

Behalve dat de levering zo snel heeft plaats gevonden, vond ik de beschrijving hoe de extra kussetjes te gebruiken welke ik als cadeau heb ontvangen. Super fijn

Buitengewoon goede service

Het aanbod is enorm en na een online bestelling viel het gekozen paar wat tegen. Vervolgens terug gegaan en er was in de winkel zoveel aanbod dater altijd wel goede alternatieven zijn. Ik ben met het huidige paar helemaal blij en verwacht er zeker terug te komen. De winkel is voor het aanbod niet zo groot en reken er op dat het druk kan zijn.