De webshop is heel handig ingedeeld, deze webshop heeft als enigste dat ik kan vinden waar ik hoge hakken kan kopen want ik Ben namelijk een crossdresser dat een maat 44-45 nodig heeft. De hakken die ik had besteld werden heel snel en discreet bezorgd in België, ze zien er tenslotte identiek hetzelfde eruit als op de webshop. Beste Ervaring ooit. Ik ga zeker nog eens een paar hakken kopen van deze webshop.
I'm so glad having found this shop, super selection on high shoes
Ik heb advies gevraagd aan Szndra maar vraag mij af of haar advies wel goed is (zeer grote schoenmaat).
Hi Harrie! Tijdens het schrijven van deze review door jou zaten wij nog middenin een mailconversatie over het omruilen van de schoenen die niet goed pasten. Ondertussen zijn we eruit - aan de hand van meer info en maten van je voeten hebben we voor je gemeten - en heb jij een ander paar, dat wél goed past. Ik kreeg deze mail van je met de volgende tekst : 'Sandra, De nieuwe schoenen ontvangen, zitten perfect, dus van een lastige klant naar een tevreden klant. Met groet, Harrie' Het aanpassen van de beoordeling lukte je helaas niet, maar ik ben vooral blij dat je nu wel een goed passend paar hakken hebt dat naar je zin is. En geen lastige klant hoor, maar online is het soms toch nét even wat minder gemakkelijk dan in de echte winkel in Rotterdam en gaat het helaas ook wel eens mis met de maat. Fijne avond! Groet, Sandra - Silhouette
Al jaren klant en ben nog geen enkele keer teleurgesteld.
Beste, Ik woon in België zodus kan ik onmogelijk gaan shoppen in de winkel. Dus ik ben super enthousiast met jullie site. 1 puntje, ik heb maatje 34, wat heel moeilijk is om mooie, vrouwelijke schoenen te vinden. Gelukkig vind ik die bij julllie. Maar ik zou graag meer schoenen willen zien met kleine maatjes op de website. Mvg, Ina Meylemans
Hi! Hartstikke bedankt voor je leuke berichtje :-) Ik heb even gekeken of je op de mailinglijst staat - en dat sta je. Dus zodra er nieuwe modellen in kleine maten zijn, gaat er een mail uit, speciaal naar de dames met een kleine schoenmaat. Houd dus je mailbox in de gaten. En voeg even [email protected] toe in je adresboek - dan weet je zeker dat onze mails niet in de SPAM-folder belanden. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe modellen of aanvulling in jouw kleine schoenmaat! Groet, Team Silhouette - Sandra
De schoenen hebben een hele goede pasvorm. Je trekt ze aan en ze zitten gewoon perfect. En niet alleen dat ze perfect zitten ze lopen ook heerlijk. Ben heel erg blij met Silhouette een top winkel in schoenen met hoge hakken.
Duidelijke website, duidelijke info. Was zoals verwacht
Ze helpen me goed als ik naar myn maat vraagt en ze worden snel geleverd ben heel tevreden
Product is hetgene wat ik ervan verwacht had, maat is zoals aangegeven op de site en komt overeen met eigen schoenmaat.
2 van mijn 3 paar schoenen die ik via deze webshop gekocht zijn, zijn helemaal prima. Alleen de blokhak is voor mij heel erg wennen en had de omschrijving voor mij persoonlijk beter gekund. Ik heb erg positief over de site, de keuze, de snelheid van verzending en hoe netjes het verpakt is. Erg attent dat ik er zooltjes bij kreeg. Leuke webshop om in de gaten te houden. Ik bekijk de nieuwsbrief graag.
Mijn lieve vriendin was ontzettend blij met haar nieuwe hoge hakken , geweldig blij ermee
slaag er altijd wel voor een paar pleasure heels.
Uitstekende hulp en service bij het passen en kiezen van mooie hakken. Van tevoren is de drempel om als man de winkel binnen te stappen groot, maar dat wordt direct weggenomen door de lieve medewerkers van Silhouette!
Zeer tevreden ondanks dat ik online gekocht heb, heb je dezelfde service als dat je fysiek in de winkel bent
Ik had hele leuke muiltjes besteld bij ze. Heel snel in huis, perfect ingepakt met een lief handgeschreven kaartje erbij. De hakken zitten als gegoten. Zeer tevreden!
Er stond in de beschrijving dat de maat goed was en dus niet groter of kleiner hoef te bestellen Ik heb pumps in mijn maat besteld maar ze vielen kleiner uit en moest dus een maat groter nemen en die waren niet op tijd Wel jammer we hadden een feestje en nu had ik geen bijpassende schoenen Het maatje groter past wel goed en er zat een cadeautje bij De te kleine pumps moet ik nog retourneren Dus weet nog niet hoe snel die afhandeling gaat Ben benieuwd
Hi Linda, dank voor je beoordeling! Wat jammer dat de pumps die je in eerste instantie bestelde toch niet lekker zaten, maar goed te horen dat paar nummer 2 wel in de smaak valt. Vervelend dat ze niet meer op tijd waren voor het feestje, maar deze koraalkleurige schoentjes zijn zó leuk, die kun je vast op een ander moment nog wel een keer aan :-D We zien je retour wel verschijnen en handelen die dan zo snel mogelijk af. Natuurlijk krijg je de gemaakte kosten voor de heenreis van ons terug, zoals het hoort. Jammer dat het bij jouw met het maatadvies niet goed ging. Helaas blijft het bij 'bestellingen op afstand' toch af en toe een gokje. Wij hebben alle hakken in de winkel staan en passen ze allemaal door, maar net zoals het met kleren soms niet goed gaat als je ze online koopt, heb jij dat helaas in dit geval met de pumps. Jammer dat je niet in de buurt woont, dan had je langs kunnen komen om te passen ;-) Toch heel veel plezier van je nieuwe hakken en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Super goede service heb hakken besteld, helaas wel een maat te groot. Maar ik ga sowieso weer bestellen. Topp
Super schoentjes gekocht. Blij mee. Goed advies en prijs kwaliteit prima.
Snelle en persoonlijke service zowel via de site als via Whatsapp. De levering verliep ook heel snel en vlekkeloos met andere woorden...mijn vaste shop geworden.
Altijd mooie en leuke schoenen……
Voor het eerst in mijn leven goede mooie laarzen gevonden. Ik heb behoorlijk forse benen, dus een passende (betaalbare) laars vinden is altijd lastig. Voor het eerst laarzen met een elastische schacht gekocht en ze zitten perfect, sluiten mooi aan. Lopen goed, mooie elegante laarzen met hoge hak, maar door plateauzool loop je niet op megahakken. Echt heel blij mee, hopelijk komen ze ooit nog in blauw dan koop ik ze zeker nogmaals. Ook snel ontvangen, bedankt!
Schoenen snel en netjes geleverd! Heel blij met de kwaliteit, makkelijk contact via Whatsapp!
Zat perfect na het inlopen
De schoenen lopen heerlijk.en de kwaliteit is goed. Snelle levering.
Wilde een paar mooie lak laarzen, en met behulp van de goede beschrijvingen op de website, en de hints, heb ik een mooi model in precies de goede maat kunnen bestellen (1 maat kleiner dan normaal!) Laarzen lopen heerlijk en zien er prachtig uit