Mega vriendelijke meneer dje mij hielp
Snelle levering, top service, zeer blij met mijn sandalettes voor mijn trouwdag.
Via online mijn schoen gekocht en de service was goed schoenen netjes geleverd in een mooie doos en in een schoenenkast zodat ik. Mijn schoenen op nette manier kan vervoeren plus een extra cadeau gekregen. Ben zeer tevreden
Leuk en gemotiveerd personeel
en vlotte verzending !
Je krijgt wat je ziet
Besteld en de volgende dag in huis. Mooie schoenen, heel netjes verpakt. Handgeschreven kaartje erbij. Echt super, een aanrader
Vlotte service, leuk mail-contact met aardige verkoopster. helaas heb ik de raadgeving om een maat kleiner te kopen omdat dit model vanaf maat 42 groter viel opgevolgd. maat 41 is iets te krap de bandjes waar ik een gaatje extra in heb moeten prikken gaan maar net dicht,, jammer maar ze zijn prachtig, ben er toch blij mee. Hartelijke groet, Casey
Dank voor je beoordeling! Je schrijft dat de schoentjes iets te krap zijn. Als het in de breedte is, bij de bandjes aan de voorkant, draag ze dan de eerste keer thuis even heel charmant met een sokje ;-) Ziet er wellicht een beetje vreemd uit, maar door de druk van je voet op de bandjes, met een extra sok, worden de bandjes wat losser en zullen de schoentjes beter zitten als je ze met een blote voet draagt. Even een beetje 'inzitten' dus, want een maat groter wordt anders waarschijnlijk te lang aan de achterkant waardoor je een heel stuk bij de hiel 'leeg' hebt in deze sandaaltjes. Fijne dag! Groet, Sandra - Silhouette
Altijd vriendelijk
Koop er al jaren mijn schoenen het ene jaar meer dan het andere jaar en je word er heel persoonlijk geholpen met veel aandacht ook online. Kwaliteit prijs verhouding is prima en retouren ook geen probleem.
Het zijn kwalitatief goede hakken als je naar de prijs kijkt. Ook totaal niet standaard en zelfs voor paaldans schoenen kan je er terecht. Sexy en classy!
Altijd snel geleverd met zorg ingepakt en ontzettend veel keus in hakken. Mij maken ze blij!
Ondanks dat ik online besteld heb kreeg ik er een handgeschreven bedankje en veel plezier wat het persoonlijk maakt, waardoor je je als klant gewaardeerd voelt, heel fijn en leuk! Schoenen zitten super en zijn erg mooi, blij mee, dank jullie wel
Prima snelle levering
Beste, Ik heb een 2-tal weekjes geleden voor de eerste keer bij jullie besteld. 2 paar hakken. En wat een super service! Heel tevreden. Supersnelle levering, heel leuk met die voetkussentjes als cadeautje bij dat ene paar hakken, en het persoonlijke tekstje maakt het helemaal af. Heel erg leuk. Helaas was het ene paar net iets te hoog voor mij maar daar kunnen jullie natuurlijk niet aandoen en die heb ik vandaag retour gestuurd. Het andere paar is perfect. Jullie hebben er zeker en vast een tevreden klant bij. Groetjes!
1ste online aankoop goed bevallen. Een paar schoenen voor mijn vrouw gekocht. Goede service. Correcte behandeling zoals je ook graag wilt hebben. We komen zeker terug voor nog meer!
Leuke schoenen, snel geleverd en met persoonlijk briefje erbij. Heel fijn!
Super fijn dat ze bij elk paar schoenen wat je bestelt een setje zooltjes erbij doen!
Snelle levering goede communicatie en heel lief een persioblijk kaartje bij de zending
Mooi
M'n eerste paar van Silhoutte, maar zeker niet de laatste. Mooie, degelijke pumps voor een goeie prijs
Alles was perfect ,Thanks
Snel geleverd, hele avond op kunnen lopen kortom perfect
Goed heel overzichtelijk
Mooie kwaliteit schoenen, in alle soorten, kleuren en maten leverbaar. Snelle verzending en met zorg verpakt. Ik heb iets geretourneerd en ook dat werd snel verwerkt. Top bedrijf.