Waren alle internet winkels maar zo, Persoonlijk!
Snelle levering en sowieso een geweldig winkeltje waar je voor weinig geld kan slagen.
Netjes verpakt
Ik ben helaas nog niet in de gelegenheid geweest om een keer een afspraak te maken om eens langs te komen. ik woon in Groningen. Ik heb een stel schoenen gekregen die ik niet aan de kwaliteitseisen voldeden maar omdat ik het niet erg vond en ze toch binnen draag heb ik ze gehouden. Voor de rest ben ik zeker tevreden.
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent. Ben toch, aan de hand van je opmerking over de kwaliteitseisen even gaan zoeken in je orderhistorie, maar het lijkt dat het niet over een recente order gaat, maar over een order van ruim 1,5 jaar geleden in de sale kocht, kan dat? Ik zal even per mail contact met je opnemen, Groet! Team Silhouette - Sandra
Altijd een top winkel. Super mooie schoenen, ontzettend vriendelijk team, super snelle verzending en top qwaliteit!!! altijd erg erg tevreden
Zeer behulpzaam en vriendelijk geadviseerd via app.
Snelle en correcte levering, mooie schoenen en goede kwaliteit
Super ervaringen en zeer tevreden al jaren klant
Mooie hakken en een fantastische service.
Heel leuk dat er een handgeschreven tekst bij de bestelling zat. Het was netjes op tijd. Niks te klagen.
Snelle service en leuke prijzen voor mooie schoenen.
Super goede service,heel aardig personeel. Altijd behulpzaam en denken mee. Ik heb hier nu al een paar of 10 van silhouette staan en voor mij niets andsrs meer
Geweldige service . Prima levering met een attentie
Perfect advies!
Heel erg fijn! Snelle reactie bij vragen en een mooi ingepakte bestelling met schoenen en gratis kussentjes voor in de hakken om het lopen comfortabeler te maken!
Keuze uit veel heels en laarzen en vandaag besteld is morgen bezorgt. En helemaal geweldig hand geschreven bedankje onderaan de de brief die bij de schoenen zit wanneer ze geleverd worden.
Snelle levering, goeie service, snelle afhandeling
Eerste keer hier schoenenen besteld, Zeer fijne ervaring! De schoenen waren er snel, goed verpakt en er was een boodschapje met de hand geschreven wat ik persoonlijk altijd zeer erg fijn vind :) De schoenen zitten trouwens super!
snelle levering , leuk contact.
Gaf uitgebreid antwoord op vragen. Dacht echt mee
Super snel en komen hun afspraken na .er kunnen vele een voorbeeld aan silouhette nemen ik bestel al een aantal x bij hun en top .
Mijn pakketje is nog zoek bij de vervoerder. Heb goed contact met Silhouette...ze doen alles voor een goede oplossing....meer kan ik niet zeggen nu...
Prima ervaring
Ik ben oprecht heel tevreden!! Zowel over de snelle levertijd als om de schoen zelf! Heel leuk verpakt ook met leuke kaartjes en plakkertjes! Ben heel erg positief verrast, dankjewel!! :)