Ik blijf terug komen. Ze hebben gewoon het grootste arsortiment hoge hakken.
snelle levering en vlotte communicatie
Love the shoes and delivery was fast!
Schoenen waren beschadigd. Via mail contact gehad. Kon ze meteen ruilen.
Goede adviezen mbt de maat op de site. Snelle verzending. Mooie schoenen, telkens weer.
Fijne hulp bij het kiezen, super service met betrekking tot verzenden/ophalen en een geweldige ervaring in de winkel!
Snelle levering en prima kwaliteit. Kreeg zelfs nog een cadeautje bij mijn bestelling
Altijd goede kwaliteit, goede service, leuke prijzen en mega snelle levering. Echt een aanrader. Heb nu een viertal paar hakken gekocht en ben er iedere keer super blij mee.
Snelle levering, met persoonlijk berichtje. Prijs Kwaliteit verhouding goed.
Fantastisch geholpen/ geadviseerd
In het verleden kochten wij altijd in de winkel. Dit waren altijd meer dan prettige ervaringen. Dit keer voor het eerst op internet gekocht. Wederom mooie laarzen die zeker aan de verwachtingen voldoen. Vooraf goede communicatie en levering als afgesproken.
Na een kort vriendelijk app contact een paar besteld en vlgd dag binnen met gratis voet kussentjes indien nodig. Superservice !! Zitten goed, maar misschien als ze iets uitlopen nog beter !
Snelle levering, altijd een fijn extraatje en een persoonlijke boodschap! Aangenaam om zo je pakketje te krijgen. Ik woon in Antwerpen dus even over en weer naar de winkel zelf is wat ver. Maar als ik in de buurt ben zou ik sowieso langskomen!
Super snelle levering.
Snelle levering, goede service, veel keuze.
Alle producten zoals op de website . Kleur Grote . Prima informatie over de maat .
Altijd kwaliteit en snelle levering met altijd extraatje
Ze hebben te gekke schoenen, zowel in de winkel als online wordt je heel goed geholpen! Het contact verloopt altijd vlot, en in de winkel is de klant koning(in)! De online bestelde schoen worden in 99 van de 100 gevallen de volgende dag geleverd. Ik koop eigenlijk liever in de winkel, maar dat gaat helaas niet.
Schoenen op tijd geleverd, goede service. Goed verpakt met evt instructies voor retouren.
Snel verzonden, veel extra informatie bij het pakket
Echt heel snel geleverd, en een super website. Vond het ook echt goed dat er instructies bij zaten!! All in all een hele goede ervaring, ik ben er heel blij mee
Goede vriendelijke service en realistische pumps voor een vriendelijke prijs
Snelle levering goede kwaliteit
Erg blij met mijn nieuwe hakken!!