Mooi verpakt met een leuk kaartje! Nog extra zooltjes erbij gekregen. Prima service! Aanrader!
Fijn te horen dat alles zo naar je zin was! Heel veel plezier van je nieuwe heels en tot een volgende keer wellicht, groet! Team Silhouette
Super snel levering netjes verpakt niks op aan te merken
Dankjewel voor je mooie beoordeling, fijn dat je tevreden bent. Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
prachtige schoenen, snelle levering
Super dat je zo tevreden bent, dank dat je ons dit laat weten :-) Groet, Sandra - Silhouette
Ik ben waanzinnig goed en kundig geholpen.
Superfijn te horen dat je zo blij bent! Dank! Fijne dag, groet, Team Silhouette
Mijn nieuwe geweldige pumps waren netjes verpakt. Leuk extraatje is toch wel even de handgeschreven groet op de factuur. Word zeker gewaardeerd!
:-) Fijn dat je onze manier van werken en personal touch waardeert! Maakt online shoppen, wat natuurlijk minder persoonlijk is dan shoppen in onze winkel in Rotterdam, toch een stukje 'echter'. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
Behulpzaam met vinden juiste maat, goeie communicatie, retours mooi geregeld, snelle service, en super vriendelijk!
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Jelle! Fijn dat het nieuwe paar helemaal goed paste :-) Hopelijk zal je vriendin de mooie pumps met heel veel plezier dragen en zien we jullie nog eens in onze shop! Groet, Team Silhouette
Snelle communicatie Snelle levering Kwaliteit schoenen erg goed Geweldige service
Superleuk te horen dat je zo tevreden bent ! :-) Dank voor je tijd om ons te beoordelen en een hele fijne avond, groet, Team Silhouette
Prachtige laarzen met een top kwaliteit en prijs verhouding. Verder vriendelijke en goede service.
Hi! Hartstikke bedankt voor je leuke reactie :-) Fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je nieuwe boots en tot een volgende keer wellicht! Groet, team Silhouette - Sandra
Mooi product, leuke persoonlijke touch bij levering
Hi! Dank voor je mooie beoordeling! Superleuk dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette - Sandra
Snelle verzending, leuke prijs, mooi product.
Dank voor je tijd om ons te beoordelen! Goed dat je zo blij bent, dank voor je mooie cijfer :-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Het Team Silhouette helpt je graag
:-) :-) :-) Superleuk dat je zo tevreden bent :-) Dank voor je beoordeling en een fijne avond ! Groet, Sandra - Silhouette
Snelle goede service. Attend !
Dankjewel voor je mooie beoordeling, super! Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer :-) Fijne avond! Groet, Team Silhouette
helaas waren de door mij bestelde schoenen te klein. ik heb een gewone maat 41, maar ik kreeg mijn tenen niet goed in de schoen. Ik heb die helaas moeten retourneren
Hi! Jammer dat de schoenen niet goed pasten :-( Toch fijn dat je verder wel tevreden bent. Kunnen we nog iets voor je doen omdat je bijvoorbeeld een ander model wenst, en twijfelt of dit past, laat het ons gerust weten - dan helpen we je graag verder. Groet! Sandra - Silhouette
Ben der zeer tevreden mee, eindelijk mooie hakken in mijn maat, plus gratis kussentjes! Wel De zilvere label met silhouette der op in de hak gaat met het dragen los!
Dank voor je review! Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe aankoop :-) Heel af en toe horen we inderdaad dat de labels los raken. Op zich geen probleem, je kunt ze er eenvoudig voorzichtig uithalen en de lijmrestjes verwijderen met een beetje wasbenzine. De huid van ieder persoon heeft een andere zuurgraad; het lijkt erop dat bij een bepaald huidtype de labels snel loslaten. Sorry voor je ongemak op dat vlak, maar gelukkig zijn de hakken helemaal naar je zin! Fijne dag, groet, Team Silhouette
Snel geleverd en de missus was blij
Kijk, fijn!! Super dat ze tevreden is :-) Fijne avond en dank voor je mooie beoordeling, groet! Team Silhouette
Hele snelle levering en de schoenen zitten perfect, leuk dat er een handgeschreven berichtje bij zit!
Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling, fijn dat je blij bent met de persoonlijke touch :-) Fijne avond en misschien tot een volgende keer, groet! Team Silhouette
Veel keus, snelle levering , goeie prijs kwaliteits verhouding
Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
mooie collectie en snel en keurig geleverd
Dank voor de tijd die je hebt genomen om ons te laten weten, hoe je shoppen bij ons ervaren hebt en hoe de aankoop bevalt :-) Vinden we heel fijn! Blij te horen dat je zo tevreden bent. Nogmaals veel plezier van de aankoop en wellicht tot een volgende keer, hartelijke groet! Team Silhouette
Goede kwaliteit, en de levering was snel
Dankjewel! :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer wellicht, online of in de stenen winkel :-) Groet! Sandra - Silhouette
Schoenen besteld en had toch nog een vraag. Via WhatsApp vraag gesteld. Super snelle reactie en zo vriendelijk. Schoenen werden heel snel geleverd. Top service!
Hartstikke bedankt voor je mooie feedback! Onwijs fijn te horen dat je zo tevreden bent :-) Nogmaals veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer, hartelijke groet! Team Silhouette - Sandra
Ik ken silhouette niet zo heel lang maar als drag queen heb ik een grote maat voet. Alle hakken die ik heb zijn en komen van silhouette. De service die zij aanbieden en het contact die ze houden met hun klanten is echt exceptioneel! Ik raad Silhouette zeker aan!
♥♥♥ Superlief!! Dankjewel!!! Hier gaan we een beetje van blozen. Dank voor je mooie woorden en fijn dat je zo blij bent :-) Groetjes van ons hele team!
Laarzen en sleehakken gekocht. Sleehakken van het merk Vizzano. Deze zitten altijd precies goed en comfortabel. De laarzen hebben precies de kleur en vorm waar ik naar opzoek was en zitten ook goed. Verzending en levering was ook prima met een handgeschreven kaart als bedankje. Mijn hakken blijf ik kopen bij Silhouette.
Wat leuk te horen dat je zo blij bent! Van de sleehakken zul je, als de winterse stormen voorbij zijn, in het voorjaar en de zomer vast heel veel plezier hebben! En de laarzen zijn ook top :-) Heel veel plezier er nogmaals van en tot een volgende keer, online of offline! Groet, Team Silhouette - Sandra
Heel blij
Super! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Er ging wellicht iets mis bij de sterretjes voor het onderdeel 'personeel'? Als dat niet het geval is, en we hebben inderdaad maar twee sterren verdiend op dat onderdeel, dan horen we je graag alsnog. Hartelijke groet! team Silhouette
Leuke sfeer, aardige dames, en heeeeel veel mooie schoentjes :) Komen snel weer terug! Online of in de shop
♥♥♥ :-) Super!!! Dank voor je review :-) Heel veel plezier van de nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Keurig netjes verpakt, een duidelijke beschrijving erbij. Ook de info op de site, is erg handig Voor het maken van de juiste keuze.
Dank voor je feedback! Fijn te horen dat je de extra info over de schoenen waardeert. Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe aankoop en enorm bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons te beoordelen. Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra