Super geholpen .. prachtige hakken enorm veel keuze ... en super snelle levering .. voor leuke hakken moet je bij silhouette zijn !!
Vaak zie ik mooie schoentjes die niet of niet meer in mijn maat 41 met minimaal 10cm stilettohakjes zijn.
Echt lieve vrouw9die je graag helpen jammer dat het niet goed pas de want was er vet blij mee
Als je niet zeker bent of iets past of je hebt een buitenmaat. Geen zorg, ff een mailtje droppen en je wordt met veel liefde en geduld beantwoord.
Laat op een woensdagavond stel ik een vraag, ik ben geweldig geholpen. Totaal geen probleem dat het al laat in de avond is. Tevreden met alle adviezen kies ik mijn high heels en de volgende dag heb ik gewoon mn schoenen! Nog nooit meegemaakt!!!
Ik ben super tevreden over de goede afwikkeling
alles prima
Leveringstijd zeer kort, verpakking perfect, aan te raden
Prima winkel
Goede service Staan je vriendelijk te woord. En ze denken met je mee.
de juiste maatvoering wordt op de site goed aangegeven
Vooraf uitgebreid advies gehad via de app omdat ik erg smalle voeten heb. Prettig contact, niet dat enorme populaire wat je tegenwoordig veel krijgt, met een dame die gewoon echt haar best doet. Daarna de schoenen in 2 dagen geleverd. Goede prijs, zitten heerlijk en zijn super mooi! Kreeg ook nog gratis inlegzooltjes erbij.
Super service! Ook goed qua advies
Mooie sleehakken besteld en ze kwamen snel binnen met balettes als cadeau! Goed begeleid in de maat via de watsapp. De schoen past! Ontzettend blij ermee, ze passen perfect onder mijn zomerjurkjes! Goeie zaak, zou iedereen aanbevelen
Hele goede service, de schoenen waren snel geleverd en goed ingepakt! Ze voldoen exact aan de omschrijving! Wat wil je nog meer?
Ook al was het een Coronaproof afhaalbezoek. Ik werd uitstekend geholpen. Mensen die voor mannen de juiste adviezen hebben en in een oogwenk doorhebben wat voor pasvorm je nodig hebt. Top
Precies gekregen wat ik wilde. Snel geleverd. Greg gedoe.
Bij pump niet vermeld voor héél smalle voeten alleen. Bij zwarte stretch overknie laars niet vermeld alleen voor lagere wreef geschikt. Beide besteld maar weer retour gedaan wat weer meer dan € 7,- verzendkosten was wat weer onnodig geld uitgeven was als omschrijving duidelijk was. Denk voor iedereen gaat bestellen, bel ze eerst voor meerdere informatie voordat besteld wordt dan maak je kans dat je passende schoenen krijgt
Hallo Harry! Dank voor je bericht. Wat jammer dat je zo je ongenoegen uit via de review, in plaats van even contact op te nemen; je hebt al vaker bij ons besteld en dat is ook heel vaak goed gegaan....? We hadden het fijner gevonden om een telefoontje of een mailtje van je te krijgen, dan koud een negatieve review te lezen waarbij je ons een '1' voor communicatie geeft en een '3' als totaalcijfer. Ik zie dat je de overknee laarzen bestelde in maat 42, die we eigenlijk juist heel veel verkopen, ook bij een hogere wreef. Ik ga ervan uit dat je wel de tip hebt gelezen toch, die je in de doos vond, om de laarzen gemakkelijk aan te krijgen? Je kocht de versie van deze niet-passende overkneelaarzen als in de tot de knie versie in december 2020, in een maat 43, en die stuurde je retour. Paste die wel bij jouw voetvorm? Verder kocht je héél verschillende dingen. Zoals een paar rode pumps in november 2020 in maat 42. Zijn die naar je zin? In 2019 kocht je een paar spitse pumps met een verstopt plateautje in maat 44. Die zijn ook niet retour gekomen. Maar als je deze behouden hebt, en de rode pumps ook, kan ik me bijna niet voorstellen dat dit voor dezelfde persoon is, want dan zouden deze zwarte pumps toch veel te ruim zijn? Als eerste bestelling bij ons kocht je blauwe pumps, die je vervolgens terugstuurde, en een paar maanden later in dezelfde maat (43) opnieuw kocht. Toen heb je ze wel gehouden. Nu kocht je bruine pumps van een heel andere leverancier - jammergenoeg is deze leest voor jou niet prettig gebleken. Dat kan; ik heb het ook wel eens dat ik bijvoorbeeld diverse spijkerbroeken online koop en de ene fit is fijner dan de andere. Dat heeft dan niets met de kwaliteit van de broeken te maken, maar puur dat model A of model B net anders valt en daarmee meer of minder geschikt is bij mijn figuur. Hetzelfde is bij jou met de pumps aan de hand, vermoed ik. Ik snap dat het vervelend is, als iets niet past. Maar we helpen je graag via whatsapp, als je iets leuks gezien hebt, en wilt weten of de schoenen bij jouw voetvorm passen. Misschien sowieso wel handig om even te contacten, aangezien je nu al heel veel modellen in heel veel verschillende maten kocht ;-) Wij proberen juist heel duidelijk te zijn bij pasvormen en maatadviezen. Helaas is en blijft iedere voet anders en hoewel we dag in, dag uit, werken met de producten, kan het zomaar zijn dat een model net niet voor jou geschikt is terwijl heel veel andere klanten er heel tevreden over zijn. De laars bijvoorbeeld, die je terugstuurt, is een van de best verkochte modellen - zowel aan heren als aan dames - en we krijgen hier eigenlijk weinig tot geen paren retour van. Maar dat zegt natuurlijk niets, want zoals gemeld, iedere voet is anders. Ik snap dat je het vervelend vindt dat het niet past, maar jammer dat je dit niet even op een andere manier teruggekoppeld hebt. Dan had je ze eventueel even kunnen aandoen en een foto kunnen maken, zodat we met je mee hadden kunnen kijken waar het mis ging met de laarzen bijvoorbeeld. Je schrijft dat je meer dan Euro 7,- kwijt was voor het retoursturen van het pakketje; dit is echt afhankelijk van de vervoerder. Via DHL kan een pakket al voor Euro 4,50 retour - het is dus maar net wat voor vervoerder je kiest. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik je graag ! Hartelijke groet en een fijn weekend, Sandra
Erg blij met de sandalen. Ze lopen fijn!
Prachtige pleaser laarzen gekocht. Snel en netjes verzonden. Een echte aanrader
super goed goede ervaring mee kom hier al een tijd en dat zal niet veranderen
Altijd gezellig en je word altijd goed geholpen..
Goed verpakt, leuk persoonlijk bericht erbij en snel geleverd.
Goede aankoop de schoenen waren Netjes ingepakt. Verder goed op de Hoogte gehouden . Keurig geleverd.
Snelle levering, verpakking goed, fijn dat er een soort gebruiksaanwijzing bij zit!