De half hoge laarzen, zitten als gegoten. Voor een laarzen liefhebber is dat echt de Maxx.
vallen mee ga er zeker nog bestellen ikdoe aan travestie
Ruime keuze in verschillende mooie schoenen me vrouwtje aangenaam verrast met 2 paar open schoentjes
De webshop is heel overzichtelijk, je bestellen word meteen verzonden en je krijg een track en tracé. Kortom perfecte service.
Super goeie service, fijne en vriendelijke mensen
Vriendelijk, snelle reacties op de app, meedenken, snelle verzending.
Meteen een persoonlijk bericht na bestelling. Binnen 1 dag ontvangen met weer een persoonlijk bericht erbij. Heel fijn!
De schoenen zijn precies zo mooi als ik verwacht had. Ook zitten ze lekker.
Ik vind Silhouette een hele fijne winkel met superleuke (aparte) schoenen, heel vriendelijk personeel en een snelle levering. Je wordt ook altijd persoonlijk benaderd. Heel prettig!
Mijn ervaringen met Silhouette zijn super. Na de betaling is afgehandeld heb je binnen 1 week je bestelling binnen. De service is super. Ik heb eigenlijk geen verbeter punten,alles is prima geregeld.
mooi keuzes en goede prijs voor deze kwaliteit
Alles snel verstuurd, goed verpakt en met een persoonlijk tintje geregeld. Helemaal top!
Door de duidelijke beschrijving op de website heb ik snel de juiste keuze kunnen maken.. Heel fijn.
goede service en makkelijk contact
Ook op afstand dankzij chat een op advies op maat.
Bijzonder snel en prijs kwaliteit is goed tot zeer goed
Uitmuntende service zowel in de winkel als online.
Via de website bestelt en vanwege corona oplaten sturen. Het advies dat de laarzen ruim zouden vallen en dus 1 maat kleiner bestelde klopte. Keurig netjes bezorgd met een heel lief met de hand geschreven briefje in de doos. Echt heel leuk!
De hakjes zijn precies zoals omschreven. Alles zoals ik er van verwacht had. Er zat ook een hele goede extra uitleg bij wat heel erg handig was. Super snelle service ook.
Altijd mooie schoenen en juiste maat. Tevens snelle levering via DHL met de mogelijkheid om het een houding retour te sturen. Dit is overigens nooit nodig geweest. Wat ik vooral heel leuk vind is de persoonlijke notitie van Diana.
Je krijgt een snelle reaktie en er word mee gedacht. Schoenen zijn, zeker voor de prijs, prima!
Als je daar niet kunt slagen, was je niet van plan hakken te kopen!!