Snel en goed!

Ik had via de chat snel een antwoord op mijn vraag en de afhandeling van de koop was makkelijk. Binnen 2 dagen de schoenen in huis: beter kan het niet!

Geweldige snelle service

En gewoon fantastisch assortiment hakken

Mooie schoenen, prima service

Ik wilde een paar zwarte pumps hebben, en Silhouette had hele mooie op de site. Ik vroeg advies over de maat, de medewerkster vroeg me mijn voeten op te meten, en raadde een maat kleiner aan. Goed advies, want ze passen perfect. Ze waarschuwde me ook, dat de door mij gekozen pumps zeer hoog waren, en niet geschikt voor een onervaren hakken draagster. Óók een goed advies, want ze zijn inderdaad torenhoog ....... Al met al ben ik super tevreden, zowel over de schoenen als over de service.

Ga gewoon eens langs.

Nadat de bestelde laarzen niet paste, toch maar eens langs de winkel geweest. En dat is een aanrader! Niet alleen is het assortiment zeer uitgebreid, wel voor de wat meer standaard voeten, maar ook voor de wat afwijkende maten is er genoeg. Het personeel is zeer behulpzaam, en wat ik zeer waardeer, is de Rotterdamse "niet opgeven" mentaliteit. Kan je hier niet slagen voor je hakken, dan is bespoke de nog enige optie...

• Afspraken nakomen

Super bedrijf met super schoenen ,super service

• Afspraken nakomen

Zoals altijd zeer tevreden!

Een fijne winkel, ruime keus en goede prijzen. Zeker aan te bevelen!

• Afspraken nakomen

Heel erg persoonlijk en geeft een warm gevoel ❤️❤️

• Afspraken nakomen

Een groot assortiment en een super service!

Zowel in de winkel als online een fijne service en een groot assortiment om uit te kiezen.

10!!

Uitstekende service! Lieve mensen.

prima service

mooi website, volop keuze, makkelijk bestellen, supersnelle aflevering, en prima mogelijkheden op terug te sturen (nog nooit nodig geweest) Aanrader!

Très magnifique

Super winkel met super service. Ik had eerst laarzen online besteld. Deze had ik te groot besteld en mocht ze op mijn verzoek in de winkel omruilen. Ik kreeg daar een zeer goed en gedegen advies en ging zelfs naar 2 maten kleiner. Om een lang verhaal kort te maken ging ik niet met 1 paar maar met 2 paar knielaarzen de deur uit, zeker omdat ik geen standaard maat kuiten heb. Zij blij, ik blij en mijn fans ook blij hahahaha.

• Afspraken nakomen

Goede service en goede kwaliteit van laarzen

Top winkel!

De laarsjes die ik heb besteld zijn de volgende dag geleverd en het maatadvies op de site klopt precies. Wat een service en dan nog een handgeschreven berichtje erbij, echt een aanrader om bij Silhouette je schoenen of laarzen te bestellen!

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Groot aanbod met mooie en toffe schoenen.

In de afgelopen twee jaar heb ik verschillende schoenen gekocht bij Silhouette. Altijd online en altijd even tevreden. De schoenen die ik heb gekocht zijn allemaal van goede kwaliteit en de afbeeldingen kloppen. De service is goed. Mijn bestelling is altijd snel thuis bezorgd en er zit zo nu en dan iets extra's bij. Bijvoorbeeld een voet kussentje voor sandalen met hoge hak. Ik hoop nog jaren met veel plezier mooie schoenen via Sihouette aan te schaffen.

• Afspraken nakomen

Ruim aanbod en goede service

Een ruim aanbod hakken. Hoe jij jouw hakken beschrijft kunnen zij leveren. Als klant wordt je up-to-date gehouden in het bestelproces en de levering is keurig. De persoonlijke note maakt dat je je gewaardeerd voelt, ookal bestel je online!

Fabulous shoes and service

Very happy with my shoes, the delivery was fast even under the corona/christmas circumstances and it is obvious that care goes into the packing and service in general. Free shoe pads making my shoes much more comfortable and a hand written note from Diana to say enjoy your shoes. Those small touches make you feel valued. Thank you Silhouette! Im already browsing for my next pair! :)

Goede snelle webshop

Het zoeken naar de juiste hakken is zeer goed te doen in de webshop. Duidelijke foto's en beschrijvingen samen met advies betreffende de schoenmaat zorgt voor een fijne en efficiënte winkel ervaring. De levering was er erg snel, direct de vokgende dag al en de hakken werden netjes geleverd en passen goed. Werkelijkheid is zelfde als op de foto's. Al met al erg blij met mijn aankoop en een fijne winkel ervaring gehad.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Geweldig, wat een snelle service

Mooie poseer hakjes besteld voor mijn schatjes haar eerste bikini fitness wedstrijd. Maar ik zag na de bestelling/ betaling dat die zelfde hakjes ook met glitter waren hoe dan?! Mijn schatje houdt zo van blingbling glitters!! Dus een appje gestuurd ( het was zaterdag) en het was geregeld!!! Ze waren €5,- duurder , dat was geen probleem . Bij de app zat een €5,- betaal link ideale, dus zo geregeld. Kreeg zondag bericht dat ze verstuurd waren. En blij dat mijn vrouwtje was met de hakken (11cm) . Ze heeft ze de hele middag en avond aangehad. Ze zijn super mooi, sexy en lopen erg goed en stabiel. Zeer goede kwaliteit en mooie afwerking in een mooie doos Wat een top kwaliteit en scherpe prijs En snelle service!

Snelle levering mooie schoenen

Je krikgt wat je ziet

Tevreden

Helemaal prima ervaring gehad

Vriendelijk

Goede en vriendelijke service

• Afspraken nakomen N.v.t.

Goede service en erg vriendelijk telefonisch te woord gestaan

Uitstekende service en uitleg.

• Afspraken nakomen

Helemaal niets op aan te merken!

Prachtige Pleasers gekocht, snelle levering

• Afspraken nakomen

Mijn vriendin was er blij mee

Ze paste perfect en ze vond ze mooi

Fantastisch!

Prachtige schoenen, heel mooi verpakt en perfecte maat! Ik kreeg ook gratis kussentjes! Wat een topservice! Groetjes vanuit België!