Ik had via de chat snel een antwoord op mijn vraag en de afhandeling van de koop was makkelijk. Binnen 2 dagen de schoenen in huis: beter kan het niet!
En gewoon fantastisch assortiment hakken
Ik wilde een paar zwarte pumps hebben, en Silhouette had hele mooie op de site. Ik vroeg advies over de maat, de medewerkster vroeg me mijn voeten op te meten, en raadde een maat kleiner aan. Goed advies, want ze passen perfect. Ze waarschuwde me ook, dat de door mij gekozen pumps zeer hoog waren, en niet geschikt voor een onervaren hakken draagster. Óók een goed advies, want ze zijn inderdaad torenhoog ....... Al met al ben ik super tevreden, zowel over de schoenen als over de service.
Nadat de bestelde laarzen niet paste, toch maar eens langs de winkel geweest. En dat is een aanrader! Niet alleen is het assortiment zeer uitgebreid, wel voor de wat meer standaard voeten, maar ook voor de wat afwijkende maten is er genoeg. Het personeel is zeer behulpzaam, en wat ik zeer waardeer, is de Rotterdamse "niet opgeven" mentaliteit. Kan je hier niet slagen voor je hakken, dan is bespoke de nog enige optie...
Super bedrijf met super schoenen ,super service
Een fijne winkel, ruime keus en goede prijzen. Zeker aan te bevelen!
Heel erg persoonlijk en geeft een warm gevoel ❤️❤️
Ahh.... hier worden we zo blij van! Dankjewel! Liefs, Team Silhouette
Zowel in de winkel als online een fijne service en een groot assortiment om uit te kiezen.
Dank voor je mooie woorden, Debby! Liefs, Team Silhouette - Sandra
Uitstekende service! Lieve mensen.
Dankjewel voor je beoordeling :-) Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
mooi website, volop keuze, makkelijk bestellen, supersnelle aflevering, en prima mogelijkheden op terug te sturen (nog nooit nodig geweest) Aanrader!
Fijn dat het ook nu weer helemaal goed is gegaan met je nieuwe order! Enjoy, en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Super winkel met super service. Ik had eerst laarzen online besteld. Deze had ik te groot besteld en mocht ze op mijn verzoek in de winkel omruilen. Ik kreeg daar een zeer goed en gedegen advies en ging zelfs naar 2 maten kleiner. Om een lang verhaal kort te maken ging ik niet met 1 paar maar met 2 paar knielaarzen de deur uit, zeker omdat ik geen standaard maat kuiten heb. Zij blij, ik blij en mijn fans ook blij hahahaha.
Whoop Whoop!! Wat een super fijne beoordeling! Online shoppen proberen we al zo persoonlijk mogelijk te maken, maar, als dat niet lukt is het natuurlijk helemaal super als je de moeite neemt 'met de doos onder je arm naar de winkel te komen'. Daar hebben we net wat meer mogelijkheden om je aan een paar goed passende laarzen - in jouw geval zelfs twee paar, haha - laarzen te helpen :-) Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer, in de winkel of in de webshop! Hartelijke groet van ons allemaal! Team Silhouette
Goede service en goede kwaliteit van laarzen
Dank voor je fijne beoordeling! Groet, Team Silhouette - Sandra
De laarsjes die ik heb besteld zijn de volgende dag geleverd en het maatadvies op de site klopt precies. Wat een service en dan nog een handgeschreven berichtje erbij, echt een aanrader om bij Silhouette je schoenen of laarzen te bestellen!
Dank, dank, dank! Fijne dag, Connie! Groet, Team Silhouette
In de afgelopen twee jaar heb ik verschillende schoenen gekocht bij Silhouette. Altijd online en altijd even tevreden. De schoenen die ik heb gekocht zijn allemaal van goede kwaliteit en de afbeeldingen kloppen. De service is goed. Mijn bestelling is altijd snel thuis bezorgd en er zit zo nu en dan iets extra's bij. Bijvoorbeeld een voet kussentje voor sandalen met hoge hak. Ik hoop nog jaren met veel plezier mooie schoenen via Sihouette aan te schaffen.
Superlief, dank voor je mooie woorden! Wij hopen jou nog heel veel jaren als blije klant te mogen behouden :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Een ruim aanbod hakken. Hoe jij jouw hakken beschrijft kunnen zij leveren. Als klant wordt je up-to-date gehouden in het bestelproces en de levering is keurig. De persoonlijke note maakt dat je je gewaardeerd voelt, ookal bestel je online!
Thanks, Roos! Onze grootste wens is online shoppen zo persoonlijk mogelijk maken, fijn dat dat zo goed is gelukt en dat je dat in je beoordeling wilde delen! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer, wellicht ! Groet, Team Silhouette
Very happy with my shoes, the delivery was fast even under the corona/christmas circumstances and it is obvious that care goes into the packing and service in general. Free shoe pads making my shoes much more comfortable and a hand written note from Diana to say enjoy your shoes. Those small touches make you feel valued. Thank you Silhouette! Im already browsing for my next pair! :)
Thanks soooo much, Cheryl! Hope you will have a wonderful time wearing your new heels and looking forward to see your next order, haha! Have a nice day! Sandra - Silhouette
Het zoeken naar de juiste hakken is zeer goed te doen in de webshop. Duidelijke foto's en beschrijvingen samen met advies betreffende de schoenmaat zorgt voor een fijne en efficiënte winkel ervaring. De levering was er erg snel, direct de vokgende dag al en de hakken werden netjes geleverd en passen goed. Werkelijkheid is zelfde als op de foto's. Al met al erg blij met mijn aankoop en een fijne winkel ervaring gehad.
Dank voor je uitgebreide beschrijving! Heel veel plezier van je aankoop en als we iets voor je kunnen doen, horen we dat graag :-) Groet, Team Silhouette
Mooie poseer hakjes besteld voor mijn schatjes haar eerste bikini fitness wedstrijd. Maar ik zag na de bestelling/ betaling dat die zelfde hakjes ook met glitter waren hoe dan?! Mijn schatje houdt zo van blingbling glitters!! Dus een appje gestuurd ( het was zaterdag) en het was geregeld!!! Ze waren €5,- duurder , dat was geen probleem . Bij de app zat een €5,- betaal link ideale, dus zo geregeld. Kreeg zondag bericht dat ze verstuurd waren. En blij dat mijn vrouwtje was met de hakken (11cm) . Ze heeft ze de hele middag en avond aangehad. Ze zijn super mooi, sexy en lopen erg goed en stabiel. Zeer goede kwaliteit en mooie afwerking in een mooie doos Wat een top kwaliteit en scherpe prijs En snelle service!
Wat een lief kadootje! Super te horen dat je vrouw er zo blij mee is :-) En joh, kleine moeite toch! Of we nu het ene of het andere paartje toesturen - als het nog niet weg is , passen we met alle plezier je order aan. Dank dat je dit wilde delen! Fijne dag en voor je vrouw: veel succes met de voorbereidingen voor haar wedstrijd :-) Groet! Sandra - Silhouette
Je krikgt wat je ziet
Super, dank voor je beoordeling! Groet, Team Silhouette - Sandra
Helemaal prima ervaring gehad
Dat is heel fijn om te lezen! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken, groet! Team Silhouette
Goede en vriendelijke service
:-) Dankjewel! Groet, Sandra - Silhouette
Uitstekende service en uitleg.
Dank voor je feedback, superfijn te horen dat alles naar je zin is gegaan! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Prachtige Pleasers gekocht, snelle levering
Yes! Gewoon zo hup, vanuit ons magazijn in de winkel in Rotterdam, in een papieren verpakking naar jou! Dat is het fijne van shoppen bij Silhouette: alle Pleasers die op onze website staan, zijn ook daadwerkelijk zo leverbaar vanuit ons eigen magazijn. Dus supersnel in huis. Heel veel dansplezier op je mooie nieuwe high heels en tot een volgende bestelling! Groet, Team Silhouette - Sandra
Ze paste perfect en ze vond ze mooi
Kijk, altijd fijn als een kadootje in de smaak valt :-) Fijne dag! Groet, Sandra - Silhouette
Prachtige schoenen, heel mooi verpakt en perfecte maat! Ik kreeg ook gratis kussentjes! Wat een topservice! Groetjes vanuit België!
Super, hartstikke fijn dat een Belgische klant ons laat weten wat ze van ons vindt :-) :-) Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en mochten we nog iets voor je kunnen doen, schroom niet om ons een seintje te geven! Hartelijke groet, Team Silhouette