Super service en goed online advies. Helaas was Rotterdam even te ver maar online gaat ook prima. Geven goed en eerlijk advies.
Hi Sylvia, dank voor je mooie review. Fijn dat je zo blij bent. En wie weet, een keer een weekendje Rotterdam....... ;-) Kom dan vooral ook bij ons binnen stappen! Groet, Team Silhouette - Sandra
X
Hartstikke bedankt voor je tijd! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken. Groet, Team Silhouette
De persoonlijk geschreven notitie op de bon vond ik erg leuk! De service in de winkel was ook erg goed .
Wat fijn dat je zowel in de webshop als in de fysieke winkel een fijne ervaring had! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en als we iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden, Groet! Team Silhouette
Ruime collecties, top service
Ongelofelijk bedankt voor je mooie woorden! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Laarzen zijn zoals omschreven. Duidelijke handleiding erbij. Vlugge verzending en persoonlijke boodschap. Toppie
Super, dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Mijn ervaring met silhouette is altijd fantastisch. Heb je een vraag krijg je altijd heel snel antwoord. Schoenen komen altijd in perfecte staat aan, door dat ze zo super verpakt zijn.
Wat een lieve reactie, dankjewel! Wij besteden inderdaad heel veel zorg aan het goed verpakken van de spullen en hopen dat als jij je pakketje krijgt, je echt een kadootje krijgt ! Fijn dat dat gelukt is ;-) Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en als we weer iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet, Team Silhouette
Geheel volgens verwachting
Fijn te horen dat alles naar je zin is! Veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette
Super laarzen en de volgende dag al in huis. Leuk handgeschreven met veel plezier met je laarzen!!
:-) Dankjewel voor je feedback! Hartelijke groet, Team Silhouette
Weer 3 paar laarzen erbij Passen altijd perfect met de adviezen van Sandra
Jij, als klant van het eerste uur, hebt inmiddels een fantastische eigen collectie bij elkaar gespaard.... Wat ontzettend leuk dat je er weer zo blij mee bent. Geniet er van en een hele fijne dag! Groeten van ons allemaal!
Ik had last van mijn voeten ik had mijn pumps met een te hoge hak besteld want ik had ze al eens aan gehad en dat ging goed maar dst waren maar een paar meter gelopen inde winkel maar dat is toch heel anders als je ze een half uur aan hebt dus heeft sandra me aangeraden pumps te pakken met een hak van 7,5 cm en beginnen met een half uur aan te doen en dan een dag niet en dan weer wel maar dan een kwartier langer en dat gaat goed
Super te horen dat je nu het lopen op hoge hakken lekker op kunt gaan bouwen. Als je een marathon wilt gaan lopen, moet je natuurlijk ook eerst beginnen met kortere trainingen... ;-) Nu heb je verschillende variaties hakhoogtes in huis en kun je lekker gaan experimenteren :-) Fijne dag en als we nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet, Team Silhouette - Sandra
Super, dankjewel voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Wat een gedreven personeel. Zelfs op een zondag avond nog klanten te woord staan. Vraagje via chat: hebben dit helaas niet in voorraad, maar kan binnen 10 dagen aangeleverd worden. Zullen een seintje geven. Wie doet dit na?. Heb tot nu toe 2 leveringen mogen ontvangen, wat heerlijk die handgeschreven mededeling. Het is net alsof dat je in de winkel staat. Ben en blijf alvast fan van jullie.
Ahh.... zo lief, je reactie! Dankjewel! Ondertussen hebben we je ook al een keer in de winkel mogen helpen en ben je daar ook leuk geslaagd :-) Heel veel plezier met je nieuwe aankopen en tot een volgende keer, online of offline! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Perfecte service, goede schoenen en advies en vooral een snelle levering
Superbedankt voor je mooie woorden! Hartelijke groet, Team Silhouette
Ik heb smalle voeten en kreeg over whatsapp advies. Daarna naar winkel gegaan en geslaagd voor leuke pumps. Een andere keer via webshop enkellaarsjes besteld. Levering in 2 werkdagen en passen goed, mede dankzij goed advies over de maat op de site.
Superleuk om te horen dat onze whatsapp-service zo goed bevalt! Dat gaat vaak nét even sneller dan via een mailtje, en ook voor ons is het snelle schakelen prettig omdat we je dan eigenlijk gelijk kunnen helpen, alsof je in de winkel zou staan. Superleuk te horen dat de schoenen zo goed passen, ondanks je smalle voet! Heel veel plezier er nogmaals van en je weet ons te vinden als je nog eens iets nodig hebt ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
goede prijskwaliteit
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer :-) Groet! Team Silhouette
Ik heb maat 37 besteld en maat 39 gekregen.
Hi! Oeppppsss..... da's heel stom! Per abuis hebben we inderdaad compleet de verkeerde maat naar je verstuurd. Jammer dat je niet even een mailtje of appje stuurde, maar direct de melding hier hebt gemaakt - gelukkig kon ik aan de hand van je mailadres snel contact met je opnemen om dit op te lossen. Uiteindelijk hebben we via whatsapp contact gehad en stuur je de laarzen - uiteraard op onze kosten - terug. We zien ze graag verschijnen zodat we dit snel voor je af kunnen handelen. Nogmaals sorry voor je ongemak, Groet, Team Silhouette
Veel keuze, de bestelling is makkelijk en snel gegaan, en ik had nog een persoonlijke bericht mee gekregen met mijn schoenen, wat ik enorm leuk vond!
Hartstikke bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe hakken en wellicht tot een volgende keer. Fijne avond! Groet, Team Silhouette - Sandra
Goed vriendelijke personeel
Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling! Wederom heel veel plezier van je nieuwe laarzen en je weet ons te vinden, als we nog iets voor je kunnen doen :-) Hartelijke groet van ons hele team! Sandra - Silhouette
Ik heb 3 prachtige enkel laarsjes besteld en de volgende dag had ik ze al binnen. Leuke winkel en elk seizoen kan ik mooie schoenen kopen. Ik ben een echte hakkenloopster en bij Silhoutte schoenen shop ik dan ook graag. Niet duur, top service en prachtige schoenen.
Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je weer zo tevreden bent. Je hebt weer een paar mooie items aan je collectie kunnen toevoegen, hopelijk zul je ze met heel veel plezier dragen :-) Fijne dag en tot de volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
goede omschrijving bij alle hakken, veel hakken voor eerlijke prijs. Leuk presentje bij ons eerste paar en een persoonlijk berichtje van Kim. Al met al een fijne ervaring!
Super, fijn te horen dat alles zo naar wens is! Heel veel plezier van de nieuwe aankoop en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Goede pasvorm Na wat oefening goed op te lopen
Top, fijn te horen dat je nieuwe hakken zo naar je zin zijn! Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer, wellicht :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Ik had een stel prachtige laarzen besteld, maar helaas waren de schachten niet even lang. Ik kon ze zo retour doen en had vlot een stel nieuwe laarzen binnen! Echt super service en erg fijn en vlot contact. Deze kwaliteit en service zie je niet snel ergens anders. Echt een aanrader!
Hi! Ja, oeps..... dat was een productiefout, die we niet hadden opgemerkt bij de verzending. Superstom natuurlijk! Natuurlijk hebben we de laarzen gecontroleerd op vlekjes-en-plekjes, maar we hebben ze niet naast elkaar gehouden om de schachten te vergelijken. Uiteraard lossen we dit snel voor je op. Op onze kosten terug, en gelijk een ander paar - dat natuurlijk wél even lang is - jouw kant op, zodat je ze snel kunt dragen. Nogmaals sorry voor je ongemak en fijn dat we het snel voor je op kunnen lossen. Groet! Sandra - Silhouette
Serieus dit?? Jullie service???? Een dikke vette 10!! Nee echt. Jullie moeten om komen in het werk, dat kan en mag niet anders. Zo snel levert niemand, en dan dat schattige briefje, hand geschreven!! Ikhoudrzovan!!!
Ow, wat ben je toch een leuk mens, en wat een heerlijke review heb je geschreven, dankjewel!! ♥! Heel veel plezier weer van je nieuwe heels, lekker showen die nieuwe hakken en tot een volgende keer! Fijne dag en een knuffel van ons :-) Team Silhouette
Ik ken Silhouette nog van heeeeeel vroeger. Als je prachtige hakken wilde hebben, dan moest je daar zijn. Jaren geleden ben ik naar Amsterdam verhuisd, en kom daardoor niet zo vaak meer in Rotterdam. Kort geleden zag ik een vriendin met leuke laarsjes, en zij vertelde mij dat ze van Silhouette zijn. De bestelling heb ik vlekkeloos en snel kunnen plaatsen op de website. Binnen een paar dagen zijn de laarsjes bezorgd. En het leuke is, dat er een handgeschreven notitie bij het factuur zat. Hoe persoonlijk is dit!!! Ik raad een ieder aan, om zeker Silhouette niet over te slaan bij het zoeken naar leuke schoenen.
Wat leuk!! Oude liefde roest niet, zo blijkt :-) En ook de afstand 020-010 is goed te overbruggen, zo blijkt, hihi! Fijn dat je online shopervaring zo gemakkelijk en soepel ging. Leuk te horen dat de persoonlijke notitie je een glimlach op je gezicht bezorgde, daar doen we het voor! Fijne dag en geniet van je weekend, team Silhouette
Hele fijne service, nemen de tijd om je perfect te helpen (zelfs met bestellen online). En natuurlijk heeeeele gave hakken.
Dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat je onze manier van werken waardeert, worden we blij van! Wij proberen een stuk persoonlijke service in onze webshop over te brengen middels snel reageren op vragen en een stukje advies-op-maat. Goed te horen dat jij dat als positief ervaren hebt! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer ;-) Groet! Team Silhouette