Heel mooie jammer waren te klein besteld
Een maatje groter is er ook hoor; of kom anders lekker passen in de winkel? Je woont niet ver van onze shop in Rotterdam vandaan, dus dan zou je even kunnen passen om zeker te weten dat een maatje groter wel goed past :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Wat is Silhouette een TOP zaak. Het aanbod is bijna gigantisch en de mogelijkheden nog meer!! Super service als het gaat om mee denken, advies en voor persoonlijk en eerlijk. Tuurlijk gaat het om de verkoop maar in dit geval is de verkoop pas geslaagd als de klant meer dan tevreden is. de Webshop werkt fantastisch en ook hier weer zoveel extra als het mee denken en snel handelen!! Hier kunnen zo veel bedrijven nog een hele hoop van leren!! Zo is het koopproces al het begin van het feest, laat staan als je de doos open doet van je aankoop!!!!! Iedereen bij Silhouette onwijs bedankt!!!!!
Heeeel graag gedaan! :-) Wat een mooie beoordeling, daar krijgen we helemaal blozende wangen van :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer! Hartelijke groet van ons hele team :-)
Schoenen online gekocht maar was niet helemaal zeker over de maat dus toch even naar de winkel gegaan om ook een maat groter te passen en even advies te krijgen. Dames weten echt precies waar ze het over hebben. Naast het feit dat ze deskundig zijn ook nog eens hartstikke aardig. Her is dat ik eigenlijk geen hakken draag, maar zou er haast vaker aan beginnen omdat dit zo’n leuke winkel is. Kom je zo niet op heel veel plekken tegen, top!
Hi! Ja, was zeker een goed idee om even langs te komen! De maat groter was inderdaad echt veel te groot, je merkte meteen dat je daar met lopen minder stevigheid in had en dat is met een paar poseerhakken natuurlijk zéker niet prettig. Dank voor je complimenten, hartstikke lief :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Leuke aanbieding online gevonden voor een paar pleasers. Snelle levering ze zaten in n een mooie doos met tas om de schoenen en in te vervoeren/bewaren. Bedankt voor de handgeschreven side note (Veel dans plezier) op de dactuur. Ze zijn lekker om te lopen. Er zat zelfs een extraatje bij om te proberen. Zooltjes, als ze ingdanst/lopen zijn ga ik deze zeker proberen. Ik ben blij verrast ze zijn mooi stevig en soepel materiaal. En je voelt je er zo vrouwelijk in tijdens het dansen. (Mits je de tenen point in de juiste richting)
Hi Daisy, fijn te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe Pleasers! Heel veel dansplezier, en inderdaad, als je merkt dat je een beetje gaat glijden met je voet in je nieuwe hakken, is het zeker de moeite waard om de meegestuurde kussentjes uit te testen in je schoenen. Hartelijke groet en een hele fijne dag! Sandra - Silhouette
Mijn vrouw verrast met een paar super mooie laarzen van jullie goede kwaliteit en zien er in het echt nog beter uit
Kijk, da's altijd fijn om te horen :-) Hopelijk zal je vrouw ze met veel plezier dragen! Fijne dag, hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Dit soort van service heb ik nog nooit meegemaakt. Gewoonweg excellent. Na mijn bestelling via de webshop, werden de laarzen 2 dagen later op tijd geleverd. De kwaliteit van de laarzen is zeer goed, goede discrete verpakking, originele dozen. In de doos zat een brief met advies hoe je de lange laarzen moest aantrekken wat ik zeer apprecieerde. Voordien hadden ze me reeds een e-mail gestuurd om te melden dat ik die instructies die bij de doos waren gevoegd moest opvolgen wat het aantrekken van de laarzen zou vergemakkelijken. Wat dan ook het geval was. De pasvorm was uitstekend en de hoogte van de hakken wandelbaar. De communicatie is excellent met de medewerkers van Silhouette, persoonlijk, snel en vriendelijk. Niet gegenereerd door een computer. Zeker een webshop waar ik nog wel zal langs gaan of na corona tijden eens tot Rotterdam rijden. Uiterst tevreden en een aanrader.
Wat fijn dat je je ervaring hier wilde delen! Ontzettend goed te horen dat je zo tevreden bent en onze manier van werken waardeert :-) Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, hè. Wij proberen onze persoonlijke manier van werken toch in de doos te stoppen als je online bij ons shopt. Goed te lezen dat dat gelukt is. Heel veel dank voor je beoordeling en misschien ziens in de winkel, en anders via de webshop! Groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet en een fijne dag, team Silhouette
Hartstikke goede service! Heb online poseerschoenen besteld om te gaan oefenen voor mijn eerste wedstrijd. Deze schoenen waren zeer snel verzonden en de volgende dag had ik ze al in huis! Naast dat de kwaliteit van de schoenen goed waren kreeg ik er ook nog tips bij hoe het plastic van deze hakken beter draagbaar werden, een checklist voor wedstrijden, kleine zooltjes zodat de schoenen nog comfortabeler lopen, gewoon echte top service! Ik ga zeker vaker bestellen voor een tweede paar.
Super te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel succes met de voorbereidingen van je wedstrijd. Hopelijk gaat je wedstrijd tzt gewoon door en heeft het corona-virus geen gevolgen voor de wedstrijd.... We gaan voor je duimen! Groet, Team Silhouette
Voor de eerste keer pumps besteld, op aanraden van een kennis. Super snelle levering, netjes geleverd bij een afhaalpunt zoals gevraagd, onopvallend verpakt dus ook zonder de naam Silhouette. TOP, en de schoenen ook nog van goede kwaliteit en scherpe prijs!
Kijk, daar worden we blij van! Wat leuk dat je op advies van een kennis bij ons besteld hebt. Da's een ontzettend groot compliment voor ons: de meest eerlijke 'reclame' is mond-tot-mondreclame...! Goed te horen dat alles zo vlot voor je verlopen is. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en geef onze dank door aan je kennis! Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Perfecte service en een persoonlijke noot op de factuur. Daar word ik blij van.
En wij worden dan weer heel blij van jouw bericht, dankjewel! Groet, Team Silhouette
mijn bestelde hakken bleken toch iets te ruim. en via de app wat foto's gestuurd en toch maar een maatje kleiner besteld. Deze zaten beter! Makkelijk de andere weer terug kunnen sturen. Bedankt voor de service gr Lilian
Hi! Goed te horen dat de kleinere maat toch beter was! En dan is whatsapp ideaal hè. Snel even een fotootje sturen, zodat we met je mee kunnen kijken. Slim om inderdaad eerst de maat kleiner te bestellen en de grotere maat nog even te houden - dan weet je zeker dat de kleinere maat ook daadwerkelijk beter past. Heel veel plezier ervan en heel graag gedaan ;-) Groet, Team Silhouette
Weer prettig geholpen en de winkel uitgegaan met een paar mooie laarzen. Ook nog andere geprobeerd, maar die komen volgende keer wel. Thanks Team Silhouette
Goed te horen dat je weer zo blij bent met je nieuwe boots! Inderdaad, een volgend paar staat al op je verlanglijstje :-) Voor nu weer heel veel plezier van deze aankoop en we zien je wel weer verschijnen in de winkel! Groet! Team Silhouette
Een snelle levering na mijn bestelling! Omdat de maat van mijn vrouw de ene keer 40, de andere keer 41 is beide maten besteld. Ik kreeg een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling; top! Als ik eens in de buurt ben kom ik zelf ook eens wat hoge hakken passen.. al is het alleen maar om eens te voelen hoe dat nu zit en loopt! Top bedrijfje.... ga zo door! Gr. Richard
Dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat er een paar naar de zin van je vrouw bij zat, dat goed paste :-) Als je in de buurt bent, ben je van harte welkom! Misschien ziet je vrouw nog iets moois, en natuurlijk is er ook heel veel leuks in jouw maat beschikbaar om eens te ervaren hoe dat nou is :-) Meer dan 30% van onze klanten is man, dus met een beetje geluk zijn er meer mannen die op hakken in de winkel rondstappen en je misschien nog wel wat tips kunnen geven! Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Mijn hakken koop ik alleen nog maar bij Silhouette. Aan keuze geen gebrek! Meer hakken per m2 vind je nergens anders ;) De prijzen zijn vriendelijk, de levering altijd vlot en nog fijner is de geweldige klantenservice. Past de nieuwe aanwinst toch niet? Geen probleem! Terug sturen, ruilen, geld terug... het kan alllemaal. Vandaag ben ik met mijn te kleine web aankopen naar de winkel geweest en ben super geholpen. Nogmaals mijn hartelijke dank!
Wauw, goed te horen dat je zo blij bent :-) Goed dat het in de winkel gelukt is om iets leuks in de juiste maat te vinden :-) Heel veel plezier weer van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer, online of offline! Groet, Team Silhouette
Al vaker bij Silhouette besteld en íedere keer wordt je supergoed geholpen. Ook al past er iets niet, dan wordt er gezocht naar een alternatief. Altijd snel verzonden, goed ingepakt. Topper!
Dankjewel!! Fijn te horen dat je zo blij wordt van onze manier van werken! Heel veel plezier weer van je nieuwe aanwinst en een hele fijne dag! Groet, Sandra - Silhouette
Snelle service. Er hangt een kaartje aan een van de laars, om te voorkomen dat ze gedragen worden en daarna teruggestuurd worden. Zo weet ik ook als koper zijnde dat ze nooit gedragen zijn
Dankjewel voor je beoordeling! Inderdaad; aan een aantal laarzen doen wij standaard ons warninglabel. Om te voorkomen dat iemand meer met de laarzen doet, dan alleen maar passen. Want dat is natuurlijk niet de bedoeling! En inderdaad zo weet jij als koper ook dat de laarzen niet voor een avondje feesten zijn gebruikt en vervolgens teruggestuurd zijn. Heel veel plezier van je nieuwe hoge laarzen en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra PS: wil je meer lezen over deze warning labels? Kopieer dan de volgende link in een nieuw venster in je browser: https://silhouette.nl/gedragen-hoge-hakken-mogen-natuurlijk-niet-retour/
Ik had drie paar pumps besteld van het merk Vizzano omdat ik al twee paar bij Siloutte besteld had. Vind het mooie schoenen. Fijne kwaliteit. Ik had alleen 1 paar witte platform pumps besteld maar die waren tegelijkertijd in de winkel verkocht als dat ik ze online besteld had. Dus toen konden ze niet meer geleverd worden. Er werd gelijk contact gezocht door 1 van de medewerkers en toen heb ik voor een paar nude lak gekozen. Hoop wel dat ik de witte toch ook nog binnenkort een keer krijg.
Dank voor je beoordeling! Ja, fijn zijn die Vizzano-pumps hè. Daar kun je echt meters mee maken! Inderdaad, toevallig net de witte pumps in de winkel verkocht - en aangezien de voorraad van de winkel en de webshop aan elkaar gekoppeld is, konden we de schoenen niet meer aan je leveren. Hopelijk komen ze het volgende seizoen weer op nieuw in de collectie, maar voor nu kun je lekker vooruit met je drie paar gave pumps! Groet, Team Silhouette - Sandra Ben je benieuwd naar de modellen van het merk Vizzano? Kopieer dan de volgende link naar een nieuw venster van je browser: https://silhouette.nl/cat/vizzano-schoenen/
Uitstekend geholpen. Uitstekend advies. Bieden alternatieven aan. Leveren snel. En al je vragen worden beantwoord.
Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Goed te horen dat je zo tevreden bent over onze manier van werken. We wensen je een hele fijne dag en zien je graag nog eens terug in onze stenen winkel of in onze webshop! Groet, Team Silhouette - Sandra
duidelijk, snel, vriendelijk en kwaliteit..., dan is het meer dan hoog
Wat een lieve reactie, dankjewel! Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Snel levering, goede kwaliteit
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Geniet van je weekend en tot een volgende keer :-) Groet, Team Silhouette
Laarzen besteld. Zijn erg mooi, lopen heerlijk en passen heel goed. Een aanrader voor iedere liefhebber.
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Super te horen dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer, online of offline! Groet, Team Silhouette - Sandra
Intussen weer 2 paar laarzen en 1 paar pumps gekocht Zitten en lopen heel fijn Bedankt team Tot de volgende keer Gerard
:-) :-) Heel veel plezier er weer van en een dikke knuffel van ons allemaal! Liefs! Team Silhouette
Heel goed geholpen nadat ik twijfelde over de maat van mijn heels. Kreeg snel en vriendelijk antwoord. Ik had al eerder bij hun besteld maar zal dat zeker in de toekomst weer doen.
Yes, kleine moeite om even samen met je te kijken voor de beste maat - dat scheelt heen-en-weer sturen :-) Goed te horen dat je zo tevreden bent, heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Door de vriendelijke benadering, de snelle service en het heel goede advies kan ik alleen maar mijn lof uitspreken over deze winkel maar vooral gericht naar de mensen.
Wat een ontzettend leuke reactie, dankjewel! Heel fijn dat je zo tevreden bent! Ik zal je complimenten ook doorgeven aan de rest van ons team! Fijne dag, groet, Sandra - Silhouette
Super hoge dijlaarzen bij jullie gevonden die niet om de haverklap naar mijn enkels zakken (bij wijze van spreken). Heb jullie site bij mijn favorieten geplaatst, kwestie om niet altijd te moeten Googelen.
Wauw, goed te horen dat deze laarzen zo naar je zin zijn! Je zult er vast hele hoge ogen mee scoren, want ze zijn echt heel gaaf :-) Hartelijke groet, Sandra - Silhouette