Mooie schoen

Heel mooie jammer waren te klein besteld

TOP ZAAK

Wat is Silhouette een TOP zaak. Het aanbod is bijna gigantisch en de mogelijkheden nog meer!! Super service als het gaat om mee denken, advies en voor persoonlijk en eerlijk. Tuurlijk gaat het om de verkoop maar in dit geval is de verkoop pas geslaagd als de klant meer dan tevreden is. de Webshop werkt fantastisch en ook hier weer zoveel extra als het mee denken en snel handelen!! Hier kunnen zo veel bedrijven nog een hele hoop van leren!! Zo is het koopproces al het begin van het feest, laat staan als je de doos open doet van je aankoop!!!!! Iedereen bij Silhouette onwijs bedankt!!!!!

• Afspraken nakomen

Schoenen online gekocht maar was niet helemaal zeker over de maat dus toch even naar de winkel gegaan om ook een maat groter te passen en even advies te krijgen. Dames weten echt precies waar ze het over hebben. Naast het feit dat ze deskundig zijn ook nog eens hartstikke aardig. Her is dat ik eigenlijk geen hakken draag, maar zou er haast vaker aan beginnen omdat dit zo’n leuke winkel is. Kom je zo niet op heel veel plekken tegen, top!

• Afspraken nakomen N.v.t.

Helemaal over the moon met mijn pleasers

Leuke aanbieding online gevonden voor een paar pleasers. Snelle levering ze zaten in n een mooie doos met tas om de schoenen en in te vervoeren/bewaren. Bedankt voor de handgeschreven side note (Veel dans plezier) op de dactuur. Ze zijn lekker om te lopen. Er zat zelfs een extraatje bij om te proberen. Zooltjes, als ze ingdanst/lopen zijn ga ik deze zeker proberen. Ik ben blij verrast ze zijn mooi stevig en soepel materiaal. En je voelt je er zo vrouwelijk in tijdens het dansen. (Mits je de tenen point in de juiste richting)

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Mijn vrouw verrast met een paar super mooie laarzen van jullie goede kwaliteit en zien er in het echt nog beter uit

• Afspraken nakomen

Excellente persoonlijk service en prachtige laarzen

Dit soort van service heb ik nog nooit meegemaakt. Gewoonweg excellent. Na mijn bestelling via de webshop, werden de laarzen 2 dagen later op tijd geleverd. De kwaliteit van de laarzen is zeer goed, goede discrete verpakking, originele dozen. In de doos zat een brief met advies hoe je de lange laarzen moest aantrekken wat ik zeer apprecieerde. Voordien hadden ze me reeds een e-mail gestuurd om te melden dat ik die instructies die bij de doos waren gevoegd moest opvolgen wat het aantrekken van de laarzen zou vergemakkelijken. Wat dan ook het geval was. De pasvorm was uitstekend en de hoogte van de hakken wandelbaar. De communicatie is excellent met de medewerkers van Silhouette, persoonlijk, snel en vriendelijk. Niet gegenereerd door een computer. Zeker een webshop waar ik nog wel zal langs gaan of na corona tijden eens tot Rotterdam rijden. Uiterst tevreden en een aanrader.

Geweldig!

Hartstikke goede service! Heb online poseerschoenen besteld om te gaan oefenen voor mijn eerste wedstrijd. Deze schoenen waren zeer snel verzonden en de volgende dag had ik ze al in huis! Naast dat de kwaliteit van de schoenen goed waren kreeg ik er ook nog tips bij hoe het plastic van deze hakken beter draagbaar werden, een checklist voor wedstrijden, kleine zooltjes zodat de schoenen nog comfortabeler lopen, gewoon echte top service! Ik ga zeker vaker bestellen voor een tweede paar.

Perfecte sevice!!

Voor de eerste keer pumps besteld, op aanraden van een kennis. Super snelle levering, netjes geleverd bij een afhaalpunt zoals gevraagd, onopvallend verpakt dus ook zonder de naam Silhouette. TOP, en de schoenen ook nog van goede kwaliteit en scherpe prijs!

Toppertje

Perfecte service en een persoonlijke noot op de factuur. Daar word ik blij van.

• Afspraken nakomen

ruilen gaat makkelijk met goed advies via de app

mijn bestelde hakken bleken toch iets te ruim. en via de app wat foto's gestuurd en toch maar een maatje kleiner besteld. Deze zaten beter! Makkelijk de andere weer terug kunnen sturen. Bedankt voor de service gr Lilian

• Afspraken nakomen

Weer prettig geholpen en de winkel uitgegaan met een paar mooie laarzen. Ook nog andere geprobeerd, maar die komen volgende keer wel. Thanks Team Silhouette

Geweldige service!

Een snelle levering na mijn bestelling! Omdat de maat van mijn vrouw de ene keer 40, de andere keer 41 is beide maten besteld. Ik kreeg een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling; top! Als ik eens in de buurt ben kom ik zelf ook eens wat hoge hakken passen.. al is het alleen maar om eens te voelen hoe dat nu zit en loopt! Top bedrijfje.... ga zo door! Gr. Richard

• Afspraken nakomen

Top webshop, top winkel en super klantenservice!

Mijn hakken koop ik alleen nog maar bij Silhouette. Aan keuze geen gebrek! Meer hakken per m2 vind je nergens anders ;) De prijzen zijn vriendelijk, de levering altijd vlot en nog fijner is de geweldige klantenservice. Past de nieuwe aanwinst toch niet? Geen probleem! Terug sturen, ruilen, geld terug... het kan alllemaal. Vandaag ben ik met mijn te kleine web aankopen naar de winkel geweest en ben super geholpen. Nogmaals mijn hartelijke dank!

• Afspraken nakomen

ALTIJD goede service, nu ook via WhatsApp!

Al vaker bij Silhouette besteld en íedere keer wordt je supergoed geholpen. Ook al past er iets niet, dan wordt er gezocht naar een alternatief. Altijd snel verzonden, goed ingepakt. Topper!

Top service!

Snelle service. Er hangt een kaartje aan een van de laars, om te voorkomen dat ze gedragen worden en daarna teruggestuurd worden. Zo weet ik ook als koper zijnde dat ze nooit gedragen zijn

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

Snelle nette klantenservice.

Ik had drie paar pumps besteld van het merk Vizzano omdat ik al twee paar bij Siloutte besteld had. Vind het mooie schoenen. Fijne kwaliteit. Ik had alleen 1 paar witte platform pumps besteld maar die waren tegelijkertijd in de winkel verkocht als dat ik ze online besteld had. Dus toen konden ze niet meer geleverd worden. Er werd gelijk contact gezocht door 1 van de medewerkers en toen heb ik voor een paar nude lak gekozen. Hoop wel dat ik de witte toch ook nog binnenkort een keer krijg.

• Afspraken nakomen

Uitstekend geholpen. Uitstekend advies. Bieden alternatieven aan. Leveren snel. En al je vragen worden beantwoord.

meer dan hoge hakken!

duidelijk, snel, vriendelijk en kwaliteit..., dan is het meer dan hoog

Snel levering, goede kwaliteit

• Afspraken nakomen

Laarzen zitten heel goed en lopen fijn.

Laarzen besteld. Zijn erg mooi, lopen heerlijk en passen heel goed. Een aanrader voor iedere liefhebber.

Hele fijne winkel

Intussen weer 2 paar laarzen en 1 paar pumps gekocht Zitten en lopen heel fijn Bedankt team Tot de volgende keer Gerard

Uitstekend en snelle service

Heel goed geholpen nadat ik twijfelde over de maat van mijn heels. Kreeg snel en vriendelijk antwoord. Ik had al eerder bij hun besteld maar zal dat zeker in de toekomst weer doen.

Helemaal fantastisch

Door de vriendelijke benadering, de snelle service en het heel goede advies kan ik alleen maar mijn lof uitspreken over deze winkel maar vooral gericht naar de mensen.

Awsome

Super hoge dijlaarzen bij jullie gevonden die niet om de haverklap naar mijn enkels zakken (bij wijze van spreken). Heb jullie site bij mijn favorieten geplaatst, kwestie om niet altijd te moeten Googelen.