Uitstekend en snelle service

Heel goed geholpen nadat ik twijfelde over de maat van mijn heels. Kreeg snel en vriendelijk antwoord. Ik had al eerder bij hun besteld maar zal dat zeker in de toekomst weer doen.

Helemaal fantastisch

Door de vriendelijke benadering, de snelle service en het heel goede advies kan ik alleen maar mijn lof uitspreken over deze winkel maar vooral gericht naar de mensen.

Awsome

Super hoge dijlaarzen bij jullie gevonden die niet om de haverklap naar mijn enkels zakken (bij wijze van spreken). Heb jullie site bij mijn favorieten geplaatst, kwestie om niet altijd te moeten Googelen.

Geweldig!

Een fantastisch bedrijf . Reeds meerdere malen besteld en steeds die gastvrijheid, top service ( snel, duidelijk , netjes) ...een voorbeeld voor zoals het moet zijn !

Toppers zijn het.

Zeer fijne persoonlijke benadering. Keurige en snelle levering. Schoenen zijn weer geweldig. Super blij mee.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Top winkel, hebben mij nog nooit teleurgesteld

Regelmatig koop een paar schoenen bij Silhouette, ze geven goed advies via de Whatsapp of ze bellen je op als er iets aan de hand is. In hun winkel in Rotterdam wordt je ook altijd prima geholpen. Ga zo door!

Vlotte verzending

Vlotte verzending en waanzinnig mooie transparante muiltjes ontvangen. Heel blij mee.

Voor herhaling vatbaar

ik zocht rode pumps met een enkelbandje en ik vond ze hier. Meteen besteld. Binnen een half uur telefoon, ik was huisnummer vergeten in te vullen. Supersnelle service, volgende dag geleverd en nog mooier dan op de foto. Inclusief een persoonlijke krabbel en een 'cadeautje'. Supergoed ingepakt ook. En ik had via WhatsApp nog een vraag gesteld en ook dat ging zo vlot allemaal! Hier kom ik zeker vaker terug!

Wat een service!!!❤️

Ontzettend fijne winkel die graag Echt met je meedenkt om een paar passende hakken of laarzen te vinden. Ik ben superblij met mijn aankopen en zal iedereen aanraden hier te bestellen.

Hele leuke laarsjes

Leuke naald hak laarsjes gekocht in deze fijne winkel, Ik zou best wel meer willen hebben, maar moet nog even doorsparen , Bedank team

• Afspraken nakomen

De schoenen voldoen altijd aan mijn verwachting. Service en bezorging ook altijd op orde en super snel.

Topwinkel!

Groot assortiment met ook kleine maten, hakken waren met bestellen de volgende dag binnen, goede kwaliteit en je kreeg er ook gratis voetkussentjes bij! Ik bestel hier zeker weer en ga zeker nog een keer naar de winkel in Rotterdam!

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Dat er voor Dames zoals ons ook mooie schoenen in onze maat verkrijgbaar zijn is geweldig. De info op de site dat je bij de door mij gekochte pumps beter een maatje kleiner kon bestellen klopt helemaal. Geweldige en snelle levering. Ik ben er erg blij mee

• Afspraken nakomen

Dit zijn echt te gekke schoenen

Hai ik ben jos en ik ben een man ik ben heel erg blij dat ik deze winkel heb gevonden sandra helpt me altijd als ik iets niet weet of met de juiste maat te vinden want ik heb schoen maat 43 zo wil ik graag het merk vizzano hebben in maat 43 en sandra zij me meteen ik zou maat 42 nemen sandra is een super meid ik moet alles over internet bestellen want de winkel ligt voor mij tever weg want ik woon in hoensbroek en dat ligt in limburg ga zo door sandra super tof van je dank je jos

• Afspraken nakomen

Snelle levering, goede omschrijving op site klopt met werkelijkheid

Wat ze op de site zeggen klopt ook met hoe de schoenen zijn. Maat klopt, snelle levering en heel fijn van die zooltjes om voor in de schoenen te doen. Heb al vaak wat gekocht via de site, maar ook in de winkel. Fijne mensen en altijd gave schoenen te vinden.

Topschoenen!

Prachtige schoenen. Zeer correct ontvangen.

snel en goed

mooie laarzen voor een goede prijs, snel geleverd

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit van je aankoop N.v.t.
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Afspraken nakomen

TOP alles heel duidelijk en snel

Mooie website, heel overzichtelijk, bestelling heel netjes en super snel! lieve woorden en extra attentie is altijd leuk!

• Afspraken nakomen

Onwijs goed geholpen, vriendelijke service, goeie schoenen!

Een hele gezellige winkel als je langskomt, zeer betrokken medewerkers en ontzettend veel hakken om uit te kiezen, vooral ook voor de wat grotere voeten. Ook de online service is uitstekend en vriendelijk, zodat je zeker weet dat je het goede koopt!

Tot snel!!

Levering van mijn schoenen verliep heel vlot, jammer genoeg zat er een foutje in mijn sleehak. Dit is echter heel snel en vakkundig opgelost. Ik kijk uit naar mijn volgende paar.

Snelle levering Toppie

Snelle levering goed verpakt voor verzending product volgens afbeelding en beschrijving

• Afspraken nakomen N.v.t.

Alles op tijd volgens de regels

Perfect !!

Bedankt voor de snelle levering. Erg blij mee! Mijn muiltjes met hak zijn perfect!!! Top!!!

Gewoon Geweldig

Snel, duidelijk, volgens afspraak en goede kwaliteit. De omschrijving op de website klopt als een bus

Super comfortabel !

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Love it !