Heel goed geholpen nadat ik twijfelde over de maat van mijn heels. Kreeg snel en vriendelijk antwoord. Ik had al eerder bij hun besteld maar zal dat zeker in de toekomst weer doen.
Yes, kleine moeite om even samen met je te kijken voor de beste maat - dat scheelt heen-en-weer sturen :-) Goed te horen dat je zo tevreden bent, heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Door de vriendelijke benadering, de snelle service en het heel goede advies kan ik alleen maar mijn lof uitspreken over deze winkel maar vooral gericht naar de mensen.
Wat een ontzettend leuke reactie, dankjewel! Heel fijn dat je zo tevreden bent! Ik zal je complimenten ook doorgeven aan de rest van ons team! Fijne dag, groet, Sandra - Silhouette
Super hoge dijlaarzen bij jullie gevonden die niet om de haverklap naar mijn enkels zakken (bij wijze van spreken). Heb jullie site bij mijn favorieten geplaatst, kwestie om niet altijd te moeten Googelen.
Wauw, goed te horen dat deze laarzen zo naar je zin zijn! Je zult er vast hele hoge ogen mee scoren, want ze zijn echt heel gaaf :-) Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Een fantastisch bedrijf . Reeds meerdere malen besteld en steeds die gastvrijheid, top service ( snel, duidelijk , netjes) ...een voorbeeld voor zoals het moet zijn !
Dank je wel voor je mooie complimenten! Worden we heel blij van! Heel veel plezier weer van je nieuwe hoge hakken en tot de volgende keer, online of offline! Groet, Team Silhouette
Zeer fijne persoonlijke benadering. Keurige en snelle levering. Schoenen zijn weer geweldig. Super blij mee.
Wat heerlijk dat je weer zo blij bent. Ondertussen ben je denk ik al een ruime 15 jaar klant bij ons, en dan is het dúbbel zo leuk om te lezen dat je nog altijd zo tevreden bent :-) Heel veel plezier weer met je nieuwe leuke aankoop en dat er nog maar heel veel jaar bij mogen komen! Liefs van ons! Groet, Sandra - Silhouette
Regelmatig koop een paar schoenen bij Silhouette, ze geven goed advies via de Whatsapp of ze bellen je op als er iets aan de hand is. In hun winkel in Rotterdam wordt je ook altijd prima geholpen. Ga zo door!
Ahh.... zo lief, dankjewel! Je hebt inderdaad ondertussen een aardige collectie opgebouwd :-) Fijn dat alles zo naar je zin is! Fijne dag! Team Silhouette
Vlotte verzending en waanzinnig mooie transparante muiltjes ontvangen. Heel blij mee.
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en een hele fijne avond, Groet, Team Silhouette - Sandra
ik zocht rode pumps met een enkelbandje en ik vond ze hier. Meteen besteld. Binnen een half uur telefoon, ik was huisnummer vergeten in te vullen. Supersnelle service, volgende dag geleverd en nog mooier dan op de foto. Inclusief een persoonlijke krabbel en een 'cadeautje'. Supergoed ingepakt ook. En ik had via WhatsApp nog een vraag gesteld en ook dat ging zo vlot allemaal! Hier kom ik zeker vaker terug!
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Superfijn dat je jouw ervaring wilt delen en wat goed te horen dat alle lijntjes zo goed op elkaar aansloten, daar doen we het voor! Heel veel plezier van je nieuwe high heels en we zien je vast nog wel een keer in onze webshop, of misschien in onze winkel in Rotterdam! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Ontzettend fijne winkel die graag Echt met je meedenkt om een paar passende hakken of laarzen te vinden. Ik ben superblij met mijn aankopen en zal iedereen aanraden hier te bestellen.
Hartstikke leuk te horen dat je zo tevreden bent! 't was even zoeken naar een paar mooie passende hakken, maar lang leve onze whatsapp-hulplijn :-) Een fotootje hier, een meetproject daar en toen is het eigenlijk heel snel gelukt! Goed te horen dat je nieuwe aankoop zo goed in de smaak valt :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Leuke naald hak laarsjes gekocht in deze fijne winkel, Ik zou best wel meer willen hebben, maar moet nog even doorsparen , Bedank team
:-) Heel veel plezier er weer van.... en je hebt inmiddels een mooie collectie opgebouwd hè!! Groeten van ons hele team!
De schoenen voldoen altijd aan mijn verwachting. Service en bezorging ook altijd op orde en super snel.
Super dat je ons laat weten, dat je na al die keren bestellen nog zo ontzettend tevreden bent :-) Dank voor het plaatsen van je mooie review en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Groot assortiment met ook kleine maten, hakken waren met bestellen de volgende dag binnen, goede kwaliteit en je kreeg er ook gratis voetkussentjes bij! Ik bestel hier zeker weer en ga zeker nog een keer naar de winkel in Rotterdam!
Superleuk! Misschien tot een volgende keer in de winkel dan maar :-) en.... natuurlijk nogmaals heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken! Groet, Team Silhouette
Dat er voor Dames zoals ons ook mooie schoenen in onze maat verkrijgbaar zijn is geweldig. De info op de site dat je bij de door mij gekochte pumps beter een maatje kleiner kon bestellen klopt helemaal. Geweldige en snelle levering. Ik ben er erg blij mee
Super, dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je 'uit de voeten' kon met ons maatadvies. Het grote voordeel is dat we alles in de winkel kunnen aanpassen, zodat we op de site kunnen vermelden of iets groot of klein valt en of een model voor een brede voet, smalle voet, hoge wreef, lage wreef, dikkere kuit of juist heel slanke benen geschikt is. Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Hai ik ben jos en ik ben een man ik ben heel erg blij dat ik deze winkel heb gevonden sandra helpt me altijd als ik iets niet weet of met de juiste maat te vinden want ik heb schoen maat 43 zo wil ik graag het merk vizzano hebben in maat 43 en sandra zij me meteen ik zou maat 42 nemen sandra is een super meid ik moet alles over internet bestellen want de winkel ligt voor mij tever weg want ik woon in hoensbroek en dat ligt in limburg ga zo door sandra super tof van je dank je jos
Ah..... wat lief!! Dankjewel! Blij je te kunnen helpen, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe hakken! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Wat ze op de site zeggen klopt ook met hoe de schoenen zijn. Maat klopt, snelle levering en heel fijn van die zooltjes om voor in de schoenen te doen. Heb al vaak wat gekocht via de site, maar ook in de winkel. Fijne mensen en altijd gave schoenen te vinden.
Wat leuk dat je niet alleen je online shopervaring maar ook je winkelervaring deelt! Zo krijgen mensen die deze site bekijken, een nog completer beeld :-) Dankjewel! Fijne dag, Groet, Sandra - Silhouette
Prachtige schoenen. Zeer correct ontvangen.
Goed te horen dat je zo tevreden bent! Fijne dag! Groet, Team Silhouette
mooie laarzen voor een goede prijs, snel geleverd
Dankjewel! :-) Fijne dag, groet, Team Silhouette
Mooie website, heel overzichtelijk, bestelling heel netjes en super snel! lieve woorden en extra attentie is altijd leuk!
Dank voor je leuke reactie! Heel veel plezier van je nieuwe schoenen en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Een hele gezellige winkel als je langskomt, zeer betrokken medewerkers en ontzettend veel hakken om uit te kiezen, vooral ook voor de wat grotere voeten. Ook de online service is uitstekend en vriendelijk, zodat je zeker weet dat je het goede koopt!
Superlief, je berichtje! Dankjewel! Leuk jullie in de winkel te ontmoeten en fijn dat je zo leuk geslaagd bent. Lekker shinen op de bruiloft komende week met je nieuwe hoge hakken! Hartelijke groet en een knuffeltje voor ons hondenvriendje :-) Groet! Team Silhouette
Levering van mijn schoenen verliep heel vlot, jammer genoeg zat er een foutje in mijn sleehak. Dit is echter heel snel en vakkundig opgelost. Ik kijk uit naar mijn volgende paar.
Check! Fijn dat het kleine probleempje snel op te lossen was voor je. Tot een volgende keer, lekker in de winkel of bij tijdgebrek via de webshop :-) Groet! Team Silhouette - Sandra
Snelle levering goed verpakt voor verzending product volgens afbeelding en beschrijving
Heel fijn te horen! Veel draagplezier gewenst en tot een volgende keer ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Alles op tijd volgens de regels
Super! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Hartelijke groet, team Silhouette - Sandra
Bedankt voor de snelle levering. Erg blij mee! Mijn muiltjes met hak zijn perfect!!! Top!!!
Hartstikke bedankt voor je mooie woorden! Nogmaals heel veel plezier van je aankoop, en je weet ons te vinden, als we nog iets voor je kunnen doen :-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Snel, duidelijk, volgens afspraak en goede kwaliteit. De omschrijving op de website klopt als een bus
Dankjewel voor je mooie feedback! Fijn dat alles naar je zin is verlopen. Hartelijke groet en een fijne dag! Sandra - Silhouette
Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Love it !