Gewoon perfect

Zeer netjes en vlot ontvangen, Een handgeschreven berichtje erbij. Zeer netjes verpakt. Een absolute aanrader.

Super zoals altijd

Service en kwaliteit zoals vanouds

Waanzinnig persoonlijke top service

In het woud van aanbieders terecht gekomen bij Silhouette. Bestelling na lang wikken en wegen geplaatst, prima geleverd. Helaas schoen paste (toch) niet. Via mail vrijwel direct een persoonlijk advies voor een ander model op basis van voet grootte, stand en maat, inclusief foto's van medewerker/eigenaar die het model van mijn wensen wel even zelf ging passen :) Nieuwe levering en retour binnen 3 dagen volledig afgehandeld verzorgd. Geen gedoe. Top!!!

• Afspraken nakomen

Super service, lieve mensen!

Super service! Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten! Snelle levering.

Uitmuntend

Mooie schoenen, verzorgd verpakt. Snelle levering, mooie schoenen! Ik ben fan!

TOP SCHOENEN

Ik ben altijd super blij met mijn schoenen/hakken omdat ik maat 34 heb en ik door mijn kleine voetjes bij silhouette terecht kan!! De levering is altijd netjes op tijd zoals het er staat. Ook in de winkel zijn ze super vriendelijk en helpen je goed en graag!

• Afspraken nakomen

Ik shop al lang bij Silhouette, ook wel eens naar de winkel geweest meestal online plaats ik bestelling. Het is nooit anders geweest alleen uitstekend. Gebeurt wel dat schoenen toch niet passen, ligt niet aan hun ligt aan de merk, toch is de klantenservice altijd volledig achter jou met hulp, communicatie is uitstekend, levering binnen twee tellen, retour nooit moeilijk geweest, alles is tot de laatste detail uitstekend geregeld en afgehandeld. Als ik vragen had of toch probleempje met maten werd ik op dezelfde dag te woord gestaan via de mail, heel fijn dat ik niet met een robot maar een persoon kan communiceren. Ik ben sinds ongeveer 2006 klant bij hun, blijf nog poos, zeker zolang zij bestaan.

geen woorden maar daden

top

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

Prima directe service

Huisnummer vergeten te vermelden, met een bericht opgelost

Super snelle levering.

Online besteld, goed geïnformeerd via de mail en de volgende dag al in huis. Super blij met mijn bestelling!

• Afspraken nakomen

Doen precies wat de zeggen. Nu met Corona virus kleine vertraging, maar zeker binnen de marge

Mijn ervaring is geweldig

Een service waar ik super blij mee ben, super aardig en hebben aandacht voor de klant. Ik blijf ze steunen!

• Afspraken nakomen

Kwam mooi op tijd aan en de schoenen lopen heel fijn. Ik heb zelf maat 35 dus schoenen vinden met een leuk hakje is ontzettend lastig. Deze winkel is zeker een aanrader als je een lastige maat hebt en ik weet zeker dat ik hier nog eens ga bestellen.

Super service!

2 mooie paar hakken gekocht. Super snel en netjes geleverd plus daarbij gratis kussentjes kado. Zeker een aanrader en ga zeker vaker shoppen!

• Afspraken nakomen

2 schoenen retour 5 mee terug ;-)

Helaas zaten de hakken die ik had laten komen allebei te strak. Ben de volgende dag naar Rotterdam gereden en weer de mega service ontvangen die je altijd in de winkel krijgt. Ik bracht 2 paar retour en ging er met 5 de deur uit ;-) Lol

Goed en netjes op tijd

Laarzen waren er snel zatten goed bij mijn vrouwtje heel tevreden

Toppie!!!

Mijn tweede keer dat ik hier heb besteld en ben meer dan tevreden! In tegenstelling tot andere bedrijven had ik mijn bestelling op tijd, zat er een presentje bij het pakket en een handgeschreven boodschap. Ik kan niet anders dan Silhouetten schoenen aan te bevelen. Ga er maar gauw eens een kijkje nemen ;)

Heel vlugge bediening

Ik had een te grote schoenmaat besteld om dat de mijne niet op voorraad was, heb mailtje gekregen dat mijn originele maat, onderweg was. Ik heb nu dus door jullie de juiste maat toegestuurd gekregen Super!!!!!

• Afspraken nakomen

Super service en snelle levering

Na mijn bestelling een extra mailtje met info over de maat van de bestelde schoenen. SUPER attent. De levering volgde snel en de kwaliteit is top. Dank jullie wel...

• Afspraken nakomen

Proffesioneel, fantastisch en super aardig.

Ik zat naar sexy pumps te zoeken en het moment dat ik op zoek drukte popte jullie op. Ik dacht dit moet wel betrouwbaar zijn maar wel een klein beetje argwaan. Die is helemeaal weggenomen. Aardig personeel, zeer goede kwaliteit en een topservice. Dankjewel!

Heel goede service

Mooie en betaalbare schoenen . Correcte omschrijving van elke schoen. Heel veel keuze.

Vriendelijke medewerkers

Snelle levering, goede kwaliteit en een persoonlijk handgeschreven briefje bij de bestelling van een van de vriendelijke medewerkers. Top bedrijf!

Prachtige goede kwaliteit hakken

de levering was snel en de hakken zijn echt heel erg mooi!! Ze lopen ook fijn en met het kleine inplakzooltje wat ik erbij kreeg kun je er flink wat meters op maken! Ik ben fan! En ga zeker meer hakken bestellen!!

• Afspraken nakomen

Heel snel geleverd en netjes verpakt!

• Afspraken nakomen

Snelle levering, netjes verpakt, kleine attentie bij de schoenen, een persoonlijk berichtje, wat wil een klant nog meer.