Ook op mijn mobiele telefoon was het heel makkelijk bestellen! Ik vond de foto's erg fijn die er te vinden zijn op de website, je kunt goed zien hoe de hakken eruit zien. Daarnaast vind ik het erg fijn dat erbij staat of ze groot of klein vallen. Super!! Groet, Daphne
Wat een mooie beoordeling, superbedankt! Ook fijn te lezen dat het shoppen op je mobiel prettig is verlopen en dat de foto's jou een goed beeld geven van de producten. Bij ons geen gephotoshopte productfoto's. Maar 'echte producten', zodat je weet wat je bestelt :-) Fijn dat het jou zo goed bevallen is, heel veel plezier van je hakken en wellicht tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Alles was gewoon perfect en zelfs nog een cadeautje winkel echt aan te raden groetjes
Super, dankjewel voor je prachtige beoordeling! Groet en wellicht tot een volgende keer, Sandra - Silhouette
Ruime keuze en een persoonlijke boodschap. Dat maakt online shoppen wel een stuk leuker.
Heel hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent. En die personal touch.... daar houden we van. Zo maken we online shoppen bíjna net zo leuk als echt shoppen in onze winkel :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Super snelle levering! en retour! bedankt!
Super te horen dat je zo tevreden bent! Fijne dag, Groet, Team Silhouette - Sandra
En het product is ook nog goed 😄
Hihi, fijn te lezen dat je zo blij bent met ons, de service en gelukkig óók het product ;-) Heel veel plezier ervan! Groet, Team Silhouette - Sandra
Ik zag gave regenboog pumps voor op mijn trouwdag. Eerst maat 38 opgestuurd gekregen, deze pasten niet, dus maat 39 besteld. Deze kreeg ik ook al snel binnen. Netjes verpakt en een persoonlijk briefje van Josephine, dat is toch net dat stukje extra. Dankjewel Silhouette personeel.
Superlief, dank je wel! En natuurlijk hééél veel plezier met je aankomende trouwdag. Een mooi verhaal achter deze regenboogschoenen, dat een extra tintje aan jouw trouwdag zal geven. Geniet er van! Groet, Team Silhouette
De meest klantgerichte en klantvriendelijke webshop die ik ken. Bij Silhouette kopen is een feest. Ik krijg altijd persoonlijk advies op maat, ze zijn supersnel in reageren, de kwaliteit van de producten altijd prima, altijd handgeschreven dankjewel bij de zendingen, hakken vaak mooi verpakt, personeel altijd supervrolijk én met kennis van zaken. Kopen bij Silhouette is in alle opzichten iedere keer weer een zalige ervaring. Kon het maar vaker.
Wauw. Hier worden we gewoon even stil van. En dat gebeurt niet snel...... dat we met onze spreekwoordelijke mond vol tanden staan. Hartstikke bedankt voor je lovende woorden. Super te horen dat je onze manier van werken, producten en kennis zo waardeert. Top! Thanks! Groet, Sandra - Silhouette
Goede kwaliteit, en persoonlijk bericht erbij , zeker een aanrader
Dankjewel!! :-) Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en een fijne avond! Team Silhouette
Ruime keuze in hakken voor dames met kleine voeten! Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en een handgeschreven kaartje erbij. Top!
Dank voor jouw beoordeling! Fijn dat alles naar je zin is :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Mooie schoenen voor een leuke prijs! Goede en snelle service!
Wat een mooie woorden, heel erg bedankt! Hartelijke groet, Team Silhouette
Hele leuke webshop. Mijn go to shop als ik op zoek ben naar een nieuw paar hakken. Leuk dat er een klein handgeschreven berichtje bij zat. Geeft je een wat persoonlijker gevoel.
Hartelijk dank voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent en dit met ons en andere mensen wilt delen :-) Leuk dat je de kleine details opmerkt! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Heel goed.
Superbedankt!!! :-) Groet, Team Silhouette
Als elke web shop deze service had dan was online shoppen helemaal geweldig. Ben ook een keer in de winkel geweest ook daar is het personeel zeer klantvriendelijk. En een keus, overweldigend.
Wauw, ontzettend leuk dit te mogen lezen! Fijn dat zowel jouw online als offline bezoek geslaagd was :-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Zo jammer dat de winkel niet meer in Noordwijk zit!! Heb inmiddels een kast vol laarzen en pumps van Silhouette! Godzijdank bestaat er zo’n winkel, want je denkt toch niet dat ik op van die “kistjes” ga lopen die tegenwoordig in de mode zijn haha Top winkel ook voor de vollere benen! Groetjes Suus uit Noordwijk
Hahahahahahaha! Heerlijk, zo'n reactie! Ik hou d'r van! Nou, we zijn het helemaal met je eens hoor. En kistjes zijn alleen leuk als er een serieuze hak onder zit ;-) Heel veel plezier weer van je nieuwe stappers en tot een volgende keer! Groetjes, Team Silhouette
Quick and well packaged delivery of fantastic product! Would order from them again..
Thank you very much for your compliments!! Hope you enjoy your new shoes and maybe see you in our brick store in Rotterdam :-) Sandra - Silhouette
Fijne, overzichtelijke webshop! Ontzettend fijn dat ze ook aan de kleine en grote voeten denken. Ik verwijs onze klanten groot door.
Lief, dankjewel! Superfijn dat je zo tevreden bent. En dank voor het doorvertellen hiervan :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Fijne schoenen, snel bezorgd.
Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling!!! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Was gewoon helemaal prima
Super, heel fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Fijne dag en dank voor je tijd! Groet, Team Silhouette
Gezellig en vakkundig ontvangen. Van alles gepast en geprobeerd. Heel fijn zo'n echte winkel. Aanrader.
Hi! Goed te horen dat je zo tevreden bent en lekker hebt kunnen passen :-) Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en wie weet, tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Fijn dat er zo veel keus is in grote maten. Prima service!
Dankjewel voor je feedback en een hele fijne avond! Groet, Team Silhouette - Sandra
Originele beoordeling
Ik wordt echt helemaal niet goed van al die onbeschaafde opdringerige bedrijven die maar denken dat het normaal is om mensen ongewenste e-mails te sturen, terwijl de afmeldprocedure niet op orde is. Ik hoop dat Europa hier binnenkort ook een boetesysteem op van toepassing verklaard!!
Perfect geholpen nadat mijn op internet bestelde schoenen een maatje te groot bleken. Ze denken met je mee en toen bleek dat het laatste paar een kleine beschadiging had, kreeg ik nog korting ook. Met mijn maat 34 (en soms dus 33😝) ben ik super blij met jullie.
Hartstikke bedankt voor je leuke review! Ja.... die kleine beschadiging op het nieuwe paar in een maatje kleiner.... die had ik gemist. Na jouw verzoek per mail of je je hakken kon omruilen, heb ik gelijk het laatste paar in maat 33 uit de verkoop gehaald voor je om te voorkomen dat iemand anders het zou kunnen aanschaffen. Door drukte op de winkelvloer heb ik op dat moment even niet verder gekeken dan mijn neus lang was en de kleine beschadiging gemist. Nogmaals sorry! En dan is een korting natuurlijk het minste wat we kunnen doen. Fijn dat de schoenen verder helemaal naar je zin zijn - heel veel plezier van je kleine maat pumps en je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen doen! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Super service, mega snelle levering en onwijs mooie kwalitatief goede laarzen. Had het originele merk al wel eens gepast maar vind die te prijzig en zaten ook nog eens niet lekker. Deze look-a-like aarzen van Silhouette zitten wel lekker (ik kan zelfs op deze hoge hakken lopen.....dat zegt wat) en zijn betaalbaar. De communicatie verloopt echt top! Echt een aanrader!
Wauw, Miranda, superbedankt voor je mooie review! Wat leuk te horen dat de laarzen zo goed bevallen :-) Heel veel plezier van je nieuwe boots en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
ik had het huisnummer niet ingevuld en werd keurig na het weekend gebeld daarvoor en had de schoenen een dag later in huis. ook de meegeleverde kussentjes bevallen goed en zijn echt een service.
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen! Fijn dat je ons dat wilde laten weten. Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
Correcte levering en goede kwaliteit. Klantvriendelijk.
Dankjewel voor je prachtige beoordeling en je tijd! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette - Sandra
Bij vragen altijd snel andwoord en super behulzaame en vriendelijk.
Wat fijn dat je ons dit wilde laten weten! Goed te horen dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer en als we iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet, Sandra - Silhouette