Prachtige hakken besteld, erg blij met de snelle levering
Hartstikke leuk om te horen! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en wellicht tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
ik heb een paar keer besteld bij jullie. Altijd goed!!! snelle service en snelle levering!
Wat fijn te horen, Anneke! Dankjewel! Hartelijke groet, Team Silhouette
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Els! Geniet van je nieuwe aankoop en een fijne dag! Team Silhouette - Sandra
Klant vriendelijk, snelle reactie, snelle levering, beloven wat ze zeggen, prijs/kwaliteit top !
Superbedankt! Heel hartelijke groet en wellicht tot een volgende keer, online of offline! :-) Sandra - Silhouette
Desondanks de schoenen iets later zijn aangekomen (daar kunnen de werknemers van silhouette natuurlijk niets aan doen) dan verwacht is alles perfect verlopen. De schoenen waren super goed verpakt en ik heb zelfs een geschreven briefje meegekregen, wat het erg persoonlijk maakt. Ook stegen de schoenen boven mijn verwachtingen uit. Al bij al dus een top ervaring! Zeker de moeite waard om hier je schoenen te kopen.
Hi Eline, dank voor je feedback! Jammer dat je wat langer op de levering moet wachten maar goed te horen dat je zo blij bent met je nieuwe aankoop :-) Fijne dag! Team Silhouette
Nooit gedacht dat een paar sexy heels in mijn maat verkrijgbaar zou zijn. Thanks!
Graag gedaan, Mark! Heel veel plezier ervan en dank voor jouw beoordeling! Groet, Team Silhouette - Sandra
Goed advies, snelle levering en hoog serviceniveau met veel aandacht
Dankjewel voor je mooie feedback, Yvonne! Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Ik had de schoenen na 16:00 uur besteld, en toch kreeg ik ze de volgende dag + ik kreeg er een cadeautje bij. Van die kleine zooltjes voor in hakken echt super dingen. De schoenen zelf waren ook mooi en de goede maat, erg fijn dat er bij stond hoe de schoenen uitvallen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Leuk te horen dat je zo blij bent, Daphne! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
helemaal top, goede maat zoals aangegeven en ik kreeg nog een paar pads erbij. goede kwaliteit sleehakken en snelle levering. helemaal blij mee, ik ga snel eens in de winkel kijken.
Hi Michelle! Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Leuk als je een keer in onze echte winkel in Rotterdam binnenstapt! :-) Groet, Team Silhouette
Zeer vriendelijk en behulpzaam om de juist passende maat te vinden.
Dankjewel voor je feedback, Harry! Hartelijke groet, Team Silhouette
Positief. Goede communicatie en attent.
Dankjewel, Irina! Superfijn te horen dat je tevreden bent. Groet, Sandra - Silhouette
Vandaag laarzen ontvangen een maat kleiner dan normaal, aangezien dat op de site was aangegeven. Via de mail nog enkele tips ontvangen over hoe je de laarzen het best kan aantrekken. Wat een service en wat een vakkennis. Ga zo door en nogmaals dank. Superblij met deze aankoop. Janneke Schuur
Dankjewel voor je complimenten, Janneke! Fijn dat je zo tevreden bent :-D Heel veel plezier van je nieuwe laarzen en wellicht tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Persoonlijk berichtje en snelle levering! Top!
Pluspunten
Goed en attent personeel, althans dat is zoals ik het ervaren heb. En de kwaliteit van het geleverde product was ook top en viel zeker niet tegen. Wel een aanrader zal ik zeggen!
Pluspunten
Altijd vriendelijk en goede service.
Pluspunten
Super fijn dat er schoenen zijn met een leuke hak in de kleinste maatjes! Wanneer je een vraag hebt wordt je super goed en snel geholpen via messenger op Facebook en wordt je op een afstand geholpen om de beste maat te kunnen bestellen. Levering is super snel en met een klein cadeautje en een persoonlijke berichtje maakt het de service compleet!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik kreeg er bralletes bij om gratis uit te proberen! Super leuk!
Pluspunten
Je word goed op de hoogte gehouden en krijgt tips mee om de laarzen aan te krijgen! Helemaal top
Pluspunten
Staan altijd klaar om mee te denken Snelle levering En uitstekende service
Pluspunten
PERFECTE STIPPTE CORRECTE LEVERENING ….
Pluspunten
Super correcte afhandeling
Pluspunten
Heel fijn dat er instructies en voetzooltjes werden bijgeleverd, dat is een fijne service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer snelle contact, reactie en service