Pluspunten
Zeer behulpzaam en erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Zeer correcte afwikkeling van online order... persoonlijke tint in communicatie. Leuke attentie.
Meegaan met deze tijd. Bij retour van nieuwe producten, geld terug geven i.p.v een voucher.
Hallo Samira, deze review komt niet als een verrassing. Jouw vriendin bracht jouw aankoop namens jou terug en kreeg inderdaad een waardebon. Zélfs terwijl de retourtermijn al ruimschoots verstreken was, omdat we jouw vriendin niet met de schoenen wilden laten zitten. In plaats van op een respectvolle manier met ons in gesprek te gaan of er een andere oplossing mogelijk was, schreef jij direct een e-mail-op-hoge-poten waarvan de strekking was 'ik meld dit bij ConsuWijzer en plaats een negatieve review als ik mijn geld niet terug krijg'. Van deze manier van chantage en internet trolling zijn wij niet gediend. Ik hoop dat het plaatsen van deze review je helpt je teleurstelling te verwerken en wens je een fijn weekend! Groet, Sandra
Pluspunten
Goed product en een goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering top bedrijf
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Goede service, en fijn dat je bestelling nagekeken word voor dat ze het verzenden. De bestelde laarzen hadden een beschadiging, maar werd daar netjes over gemaild en samen tot een perfecte oplossing gekomen. Een echte aanrader, wij gaan zeker nog vaker online en zowel in de winkel shoppen.
Pluspunten
Superlief dat je een berichtje krijg waarin ze melden dat je gratis kussentjes krijgt bij je pumps. Ze geven goed advies in de winkel.
Pluspunten
Fijn en leuk om in de winkel te zijn
VerbeterpuntenGeen alles ok
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik vond het super tof dat er een handgeschreven memo bij zat om me plezier te wensen met mijn aankoop. Sofkussentjes kreeg ik erbij cadeau voor optimale plezier bij het dragen. Prima verzorgd pakket!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik weet het gewoon niet meer! Ben al heel lang klant en nog nooit een vervelende ervaring gehad. Hulp, advies, contact is allemaal toppie! Waren er maar meer bedrijven die zo goed en fijn omgingen met hun klanten!
VerbeterpuntenDie bestaan niet!
Pluspunten
Goede prijstelling, overzichtelijke website, fijne communicatie! Gewoon TOP!
VerbeterpuntenKosten voor gebruik van PayPal vind ik een minpuntje.
Pluspunten
Als man gezellig op bezoek. Mooie hakken. Ben geslaagd met 15cm stiletto's. Kan het iedereen aanbevelen. Kom zeker terug . Groetjes, James
VerbeterpuntenEigenlijk geen een punt. Loop vaak op 12cm, maar wil meer ;).
Pluspunten
Snelle levering, regelmatig op de hoogte gehouden i.v.m je bestelling, tips hoe je de schoenen moet dragen, vriendelijk, en zeer goede kwaliteit, dankjewel!
VerbeterpuntenVeel geld om te versturen naar Belgie. Sommige online sites leveren gratis vanaf een bepaald bedrag.
Hallo! Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat de schoenen in de smaak vallen! Jammer dat je de verzendkosten aan de hoge kant vindt. Om de prijzen van de schoentjes goed en gelijk aan de winkelprijzen te houden, is het eigenlijk niet te doen om gratis naar België te versturen. De werkelijke kosten voor de toezending (binnen een dag aan je deur geleverd) liggen in de praktijk veel hoger dan de Euro 5,95 die wij voor een verzending naar België vragen. De overige kosten nemen wij voor onze rekening. De balettes, die je bij je schoentjes kreeg ter waarde van hetzelfde bedrag als de verzendkosten, dekken misschien de lading een beetje ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Op en top!
VerbeterpuntenKan niet beter!
Heel hartelijk dank voor je super feedback! Fijn dat alles naar je zin is. Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Leuke schoenen voor een leuke prijs.. supersnel verzonden
Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en ontzettend bedankt voor je feedback :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik kreeg hele leuke tips mee bij de bestelling online die heel waardevol waren aangezien ik mijn eerste poseerschoentjes heb gekocht en dit toch wel allemaal nieuw is voor me. Dus heel blij met de betrokkenheid van dit bedrijf! Zeker een aanrader
Superfijn, dank voor je prachtige feedback! Heel veel plezier van je nieuwe poseerschoenen en toi toi toi in de voorbereidingen voor je wedstrijd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Klantenservice zowel telefonisch als per mail Super goed! Denken mee met de klant...
Superfijn, heel erg bedankt voor je prachtige feedback! Groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) We wensen je een heel fijne dag en wellicht tot een volgende keer, groet, Team Silhouette - Sandra