Pluspunten
Leuke schoenen voor een leuke prijs.. supersnel verzonden
Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en ontzettend bedankt voor je feedback :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik kreeg hele leuke tips mee bij de bestelling online die heel waardevol waren aangezien ik mijn eerste poseerschoentjes heb gekocht en dit toch wel allemaal nieuw is voor me. Dus heel blij met de betrokkenheid van dit bedrijf! Zeker een aanrader
Superfijn, dank voor je prachtige feedback! Heel veel plezier van je nieuwe poseerschoenen en toi toi toi in de voorbereidingen voor je wedstrijd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Klantenservice zowel telefonisch als per mail Super goed! Denken mee met de klant...
Superfijn, heel erg bedankt voor je prachtige feedback! Groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) We wensen je een heel fijne dag en wellicht tot een volgende keer, groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Diverse keren mailcontact met Sandra gehad en zij handelde alles snel en goed af... zelfs een verlopen kortingscode heeft ze na contact toch goedgekeurd... Mooie kwaliteit schoenen en snelle levering... zal nog vaker schoenen/laarzen voor mijn vriendin bij silhouette bestellen
:-) Fijn dat het gelukt is en de order weer in de smaak viel! :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Snelle en goede service!
Heel erg bedankt voor je mooie feedback! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Dankjewel voor je tijd ons te laten weten wat je vond van onze service en van de producten. Jammer dat je bestelling iets later binnen was. Helaas blijft het bezorgen mensenwerk, en hoewel onze logistieke partner er alles aan doet om de spullen zo snel mogelijk bij de klanten te krijgen, kan er soms iets vertraging zijn. Gelukkig kun je je pakketje goed volgen middels de traceerinfo die je krijgt. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Bij de schoenen werden ook allemaal extra’s geleverd zo als extra hakjes en voetzooltjes dit vind ik zo fijn!!
VerbeterpuntenDuidelijkheid wanneer iets geleverd word
Dank je wel voor je beoordeling! Fijn dat alles naar je zin was :-) Je schrijft als verbeterpunt dat je graag wat meer duidelijkheid zou wensen over de levering. Heb je wellicht onze mailtjes gemist? Je krijgt altijd een persoonlijk mailtje van ons als jouw order verwerkt is en een traceercode van de vervoerder als jouw pakket in het distributieproces zit. Wellicht is daar iets mis gegaan? Misschien kun je me anders iets meer vertellen door even een mailtje te sturen naar [email protected]. Of wellicht zien we je een volgende keer in de winkel - je leveradres is bijna om de hoek van onze winkel ;-) Hartelijke groet! Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Heel goede communicatie en afhandeling van een probleem. Erg leuke laarzen, goede omschrijving op de site over het al dan niet passen om bredere benen.
VerbeterpuntenNa ontvangst betalen moet anders geregeld worden.
Hallo! Heel hartelijk dank voor je mooie review. Je schrijft dat de manier van achteraf betalen anders geregeld zou moeten worden - zou je me hier wat meer over kunnen vertellen? Ik heb even in de backoffice gekeken wat er zou kunnen zijn gebeurd - het zou kunnen zijn dat je er niet doorheen kwam omdat je huisnummer op het orderformulier ontbrak. Dan lukt het idd niet met achteraf betalen, omdat er gegevens missen. Graag hoor ik van je, wat je als minder prettig hebt ervaren, zodat ik dat kan terugkoppelen aan Billink en we dit wellicht kunnen oplossen! Groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Helemaal top de contacten. Met allemaal en zeker met Sandra waarmee ik veel te maken heb. En zo af en toe kussentjes voor in de pumps als kadootje is echt hartstikke leuk!
Heel hartelijk dank voor jouw feedback! Fijn dat het weer gelukt is en je weer een paar nieuwe pumps hebt kunnen toevoegen aan je verzameling :-) Inderdaad, niet alle fabrikanten leveren even gemakkelijk. We blijven natuurlijk bezig om onze kleine maatjes collectie uit te breiden dus hopelijk zit er in de toekomst weer wat naar je zin tussen :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Goede service!
Heel hartelijk dank!! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede laarzen en perfecte levering
Dankjewel!! Vooralsnog zijn we eigenlijk te klein om een app te laten ontwikkelen, maar de website staat achter de schermen in de steigers om mobiel vriendelijker gemaakt te worden met betere zoekopties bijvoorbeeld. Hopelijk kunnen we dat snel lanceren! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik ben tevreden met de order.
Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar je zin is gegaan. Groet, Team Silhouette
Ontzettend bedankt voor je top-review. Fijn dat je weer wat moois hebt gevonden. Tot een volgende keer! Heel hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Super! Dank!!! Hier worden we heel blij van :-) Groet, Team Silhouette
Super! Fijn dat alles naar je zin is! Ik geef je complimenten ook door aan mijn collega's :-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Reageren meteen op mailtjes en helpen graag
VerbeterpuntenGratis retourneer
Fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super bedrijf! Heel fijn dat alle hakken die te zien zijn op de site ook daadwerkelijk op voorraad zijn en niet nog weken moet wachten! Echt super! Snelle levertijd! Goede communicatie! Top bedrijf!
VerbeterpuntenNiks
Heel hartelijk dank voor je prachtige review! Inderdaad - alles wat je bij ons ziet, hebben we ook daadwerkelijk allemaal in ons magazijn staan :-) Zo kunnen we jou direct leveren wat je bestelt en heb je je schoenen dus supersnel in huis. Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer! :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Persoonlijke benadering, heel behulpzaam...
Pluspunten
Vriendelijk Snelle levering Minpunt k heb nu al 2 x sandaaltjes die snel kapot zijn gegaan De laatste ging kapot toen ik 2 stappen zetten En ik heb n zeer smalle voet
Heel hartelijk dank voor je beoordeling! Ondertussen hebben wij, nav jouw bericht contact gehad per mail. Want een beoordeling is fijn, maar we vonden het niet leuk te lezen dat je zo'n pech had met je schoentjes. Gelukkig konden we dit naar tevredenheid oplossen en we hopen je dan ook graag nog eens te zien voor een paar mooie schoentjes! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heldere en vriendelijke communicatie, snelle levering en de beste prijzen.
VerbeterpuntenX
Heel fijn, dank voor je terugkoppeling en super te lezen dat alles naar wens is! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Dankjewel! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Duidelijke site. Goede uitleg. Kwaliteit komt overeen met wat er beschreven staat. Communicatie snel en duidelijk. Levertijd uitstekend. Paar pumps besteld. Ivm met een zeer ernstige enkelbreuk een paar jaar geleden heb ik duidelijk een verschil in maat. De maat besteld die overeenkomt met die betreffende voet. Resultaat een paar pumps die als gegoten zitten. Heel erg blij. Op naar de volgende bestelling.
Heel erg bedankt voor je feedback! Fijn dat alles naar je zin is gegaan. En super dat het toch gelukt is met de hakken, ondanks het maatverschil tussen je voeten. Groet! Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je feedback! Groet, Team Silhouette