Heel hartelijk dank voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Positief snelle service
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Super, dankjewel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Was zeer tevreden over mijn levering. Mijn hakken waren zeer goed beschermd en ingepakt. En eens ik men pakje opende vond ik een handgeschreven boodschap voor mij. Dat gaf me een zeer leuk gevoel. Was zeer tevreden over de levertijd en heb meteen kunnen genieten van mijn nieuwe hakken. Dank jullie wel voor de super service! Ik bestel graag nog eens bij jullie.
Heel erg graag gedaan, fijn dat je zo tevreden bent!!! Tot een volgende keer, je weet ons te vinden als we nog iets voor jou kunnen doen, groet, Team Silhouette
Erg tevreden over mijn aankoop en de service. Hartelijke groet, Edward
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) We wensen je een heel fijne dag en wellicht tot een volgende keer, groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
er zat een handleiding bij hoe de laarzen aan te trekken, dit vind ik goede service!
Heel hartelijk dank voor je mooie feedback! De kleine tip die we je in de doos meegaven, kan een groot verschil maken :-) Fijn dat de laarzen naar je zin zijn, draag ze met veel plezier en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Het meest positieve is, dat er absoluut geen negatieve zijn! Ik heb zelden zo een toegewijde verkoopsters gezien. Na een bestelliing geplaatst te hebben, gaan zij na of het wel degelijk voor mijn voeten de juiste schoenen zijn. Ik woon in Kroatie dus retourneren enz is niet echt handig.Echt top! En a propos: ze zitten als gegoten!
VerbeterpuntenGeen top
Wauw. Wat een hartverwarmende review Superfijn dat de schoenen die je hebt ontvangen, zo naar je zin zijn! En een kleine moeite, om voor jou te kijken wat goed past. Zo voorkomen we heen-en-weer zenden :-) Tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super snelle levering en een zeer goede service! Zelfs een leuke persoonlijke notitie bij de levering!
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering. Goed maatadvies.
VerbeterpuntenNiet alle schoenen hebben goede foto's op de site.
Hallo! Bedankt voor je feedback! En check. Van sommige modellen is de foto niet je-van-het. Regelmatig maken we foto's opnieuw en vervangen we die ;-) Gelukkig heb je iets moois kunnen vinden, heel veel plezier hier van! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
met hulp bij aankoop van een paar glitter pump hebben ze mooi geholpen met de juiste maat te kunne bestellen zijn heel klant gericht en zeer vriendelijk helpen jee ook als ze denken dat je voet afmeting niet gaat passen met een andere voorstel van een paar mooie schoenen ze doen hun best om in de zelfde richting te blijven met een keuze die je eerst had zal zeker niet de de laaste keer zijn om mooie heels te bestellen bij hun
Verbeterpunteneigenlijk geen maar zou handig zijn op de site als ze een voor beeld hadden staan met schoen maat en de afmetingen per schoen in cm zodat je evenetueel je maat wat makkelijker zou kunnen bestellen
Heel hartelijk dank voor je feedback! Het is bijna niet te doen om van alle schoenen in alle maten, alle centimeters van alles te vermelden. Want we hebben niet alleen een breedte, maar ook een lengte, en de ene persoon heeft een hoge wreef, een ander een brede voet, de derde een knobbel aan de zijkant van de voet.... Daarom helpen we graag per persoon. Dan kunnen we voor jouw voet, het model van jouw keuze voor je opmeten en als dat niet past, samen zoeken naar een alternatief dat in jouw straatje past :-) Gelukkig is het helemaal gelukt en heb je een paar mooie nieuwe hakken gevonden. Heel veel plezier hier van en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Na per ongeluk de verkeerde laarzen geleverd te hebben gekregen, heeft silhouette dit zeer snel opgelost! Vriendelijke mensen!
Oeps.... daar ging inderdaad iets mis.... Fijn dat jullie zo coulant waren en we het op mochten lossen. Heel erg bedankt. En heel veel plezier van de aankoop! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super goede communicatie en klantenservice, ervaren en vaardige verkopers, uitstekende producten
VerbeterpuntenJe betaalt een flinke duit
Heel hartelijk dank voor je prachtige feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ondanks dat je online bestel zit er toch een persoonlijk bericht bij. Dit is erg leuk!
VerbeterpuntenGeen
Super, dankjewel! Groet, Team Silhouette
Dankjewel! Kort maar krachtig, helemaal goed :-) Fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Uitermate prettige zaak ook voor LHBT,ers .Fijn advies en prettig om er geholpen te worden Erg veel plezier en comfort van mn Fab muiltjes.Erg sexy.
VerbeterpuntenGeen comment
Superbedankt voor je mooie beoordeling, fijn dat je het bezoek aan onze winkel zo prettig hebt ervaren! Onze collega's helpen iedereen met plezier. Wie je ook bent, hoe je er uit ziet: het maakt ons allemaal niet uit! Fijn dat we jou hebben kunnen helpen aan een paar nieuwe muiltjes. Heel veel plezier ervan en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed ingepakt en handige zooltjes erbij gekregen
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Alles perfect in orde.
Pluspunten
Super professioneel !
VerbeterpuntenMeer schoenen in grotere maten
Heel hartelijk dak voor je prachtige beoordeling! We blijven zoeken naar de leukste modellen in grote, kleine én gemiddelde maten :-) Fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Beste, ik ben heel erg tevreden over zowel mijn aankoop als het verloop van de bestelling! Mijn oorspronkelijke keuze schoenen was niet meer beschikbaar maar ik werd hiervoor gecontacteerd met de vraag of ik een andere keuze wilde maken, er werd al reeds een gelijkaardige schoen voorgesteld en ik vind deze echt geweldig. Ook de factuur was zoals afgesproken bij mijn bestelling aanwezig. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen! Groetjes Jana De Vliegher
Wauw, wat een prachtige uitgebreide review! Superfijn dat je zo tevreden bent. Heel fijn dat de laarsjes zo goed in de smaak vallen - heel veel plezier ervan en je weet ons te vinden, mocht je nog iets nodig hebben ;-) Heel hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Jammer dat de schoenen niet goed pasten! We hebben ook heel veel modellen in kleinere maten. Wellicht zit er een volgende keer een schoentje tussen, dat je wel goed past. Blijf je twijfelen over de maat? Stuur ons een mailtje met je voetlengte. Dan gaan we voor je kijken of een eventueel nieuw model dat je aanspreekt, wel zou passen! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering advies op de website klopt precies Kwaliteit en prijs een goede verhouding
Top, dankjewel voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en wie weet tot een volgende keer, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Lekker snel en makellijk bestellen , vlot bezorgd
VerbeterpuntenGeen
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Dankjewel! :-) Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel mooie en comfortabele schoenen. Ik ben echt gek op mijn nieuwe schoenen. De kussentjes die ik erbij gekregen heb zodat mijn voeten niet naar voren schuiven werken echt, zeer tevreden. Ik zal hier zeker nog meer schoenen bestellen.
Super te horen dat je zo tevreden bent! Heel fijn dat je ons - en eventuele andere klanten die nog twijfelen om bij ons te shoppen - dit laat weten! :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en je weet ons te vinden als we nog een keer iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette - Sandra