Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel mooie en comfortabele schoenen. Ik ben echt gek op mijn nieuwe schoenen. De kussentjes die ik erbij gekregen heb zodat mijn voeten niet naar voren schuiven werken echt, zeer tevreden. Ik zal hier zeker nog meer schoenen bestellen.
Super te horen dat je zo tevreden bent! Heel fijn dat je ons - en eventuele andere klanten die nog twijfelen om bij ons te shoppen - dit laat weten! :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en je weet ons te vinden als we nog een keer iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) We wensen je een heel fijne dag en wellicht tot een volgende keer, groet, Team Silhouette - Sandra
Dank!!!! Fijn dat alles zo naar je zin is :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Mooie schoenen met een zeer goede pasvorm voor een leuke prijs
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent. Wellicht tot een volgende keer, voor nu een heel fijn weekend gewenst! Groet, team Silhouette
Pluspunten
leuk een persoonlijk berichtje erbij, en dan vanzelfsprekend een leuk berichtje retour en de trouwfoto komt na 27 februari
Superbedankt voor je prachtige beoordeling én ondertussen de geweldige foto :-) Heel veel geluk en misschien tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering en fijne tips om de laarzen goed aan te doen
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling :-) Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer! Heel hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Alleen maar positief. Mooie schoenen, snelle levering, vriendelijke en snelle klantenservice en kosteloos een paar inlegpads erbij. Top!
Wat een prachtige beoordeling, Superfijn dat je zo tevreden bent! Heeeel veel plezier met de voorbereidingen van je grote dag en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik werd op zondag gebeld net de vraag of ik het pakketje liever naar een postNL punt wilde laten sturen omdat ik dat had aangegeven bij de opmerkingen. Top
Heel erg bedankt voor je review, fijn dat je het ok vond dat we even telefonisch contact met je op hebben genomen. Dan loopt je order geen vertraging op, dat is superfijn. Wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Positive
Sandra was very helpful and a pleasure to communicate with.
Thank you very, very much for reviewing us all the way from Canada! Have a nice day! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super leuke persoonlijke aantekening op de brief erbij....er stond x Joost! Is toch net even iets persoonlijker en gezelliger. Ik werd er blij van!!
Heel erg bedankt voor je feedback! Superfijn dat je onze inspanningen waardeert :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken! Groet en een fijn weekend, Team Silhouette
Pluspunten
Ik was vergeten mijn huisnummer toe te voegen aan het afleveradres. Ik kreeg al snel een notitie waar ze dit vroegen, k heb zo snel mogelijk geantwoord en voor ik het wist waren de schoenen geleverd op het juiste adres. Daarnaast vond ik het super leuk om de toverkussentjes te ontvangen en op het kleine gebaar op mijn factuur van Joos.
VerbeterpuntenGeen. Perfect!
Dankjewel voor je feedback! Wij proberen altijd een online beleving toch wat persoonlijker te maken. Fijn dat dit is gelukt! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en wellicht tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Superfijn dat alles naar je zin was. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank!! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Ik werd snel geholpen, kreeg goed advies aan de telefoon. Bij mijn bestelling zat ook een uitgebreide uitleg.
Dank voor je feedback. Ondertussen hebben wij contact gehad en met de zooltjes die je erbij kreeg, maar niet durfde te gebruiken, blijkt dit goed opgelost :-) Groet en een heel fijne dag, veel succes met de voorbereiding voor je wedstrijd, groet, Team Silhouette - Sandra
Superbedankt voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer, misschien! Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Nu 2x schoenen ( laarzen) besteld. Altijd keurig op tijd. Goede kwaliteit, mooie pasvorm. Contact met het personeel prima! Kortom een top winkel met top spullen!!
Superbedankt voor je prachtige beoordeling! Fijn dat de laarzen in de smaak vallen en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Dit is echt een fantastische winkel! Alles duidelijk aangegeven, veel op voorraad en een uitstekende prijs. Bovendien kun je niet vriendelijker geholpen worden. Een absolute aanrader!
VerbeterpuntenGeen enkele.
Wauw, hier gaan we helemaal van blozen....!! Superbedankt voor je PRACHTIGE review!! Iedereen binnen ons bedrijf kent jou in ieder geval ook, ook al ben je nog nooit 'live' in de winkel geweest. Dank voor je vertrouwen. Een heel fijne avond en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Nel, Sandra, Joos en Lisandra (ow ja, en Gerwin achter de schermen en Berner Sennen hond Pax als chef logistiek) ;-)
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden en vragen worden snel beantwoord
VerbeterpuntenNee
Heel fijn dat je zo tevreden bent! Hartstikke fijn dat je de tijd wilde nemen ons te beoordelen. Waarderen we enorm! Groet en een fijne avond, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Zeer snelle levering, contact verloopt ook erg soepel. Je krijgt hele goede tips vanuit hun hoe een laars/schoen te verzorgen aan te doen en wat je ervan kan verwachten bij gebruik.
Superbedankt voor je prachtige beoordeling en mooie complimenten! Fijn dat je tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette - Sandra
Super, heel hartelijk dank voor je tijd ons te beoordelen! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
De uitleg bij schoenen/laarzen klopt perfect en is heel handig! Bovendien ook een snelle levering! Ben zeer tevreden en ze hebben er zeker een vaste klant bij, doe zo verder!
Leuk te horen dat je zo enthousiast bent! Heel veel plezier van je nieuwe laarzen en tot een volgende keer :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Jammer dat de hakken niet goed pasten. Mocht je in de toekomst nog wat moois hebben gezien, mail ons gerust voor je bestelt. Dan kunnen wij met je meekijken aan de hand van wat fotootjes of dit model bij jouw voetvorm past of dat een ander model misschien beter is. Dank voor je tijd ons te beoordelen, jammer dat je nu niet geslaagd bent. Misschien een volgende keer, je weet ons te vinden! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers zeer behulpzaam en goede service en informatie
Heel hartelijk dank voor je prachtige review! Groet en misschien tot een volgende keer, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Altijd goede en snelle service. Online maar ook zeker in de winkel
:-) :-) Ik zal je complimenten ook doorgeven aan mijn collega's op de winkelvloer! Groet, Team Silhouette - Sandra