Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke mail
Hi, wat vervelend dat je een probleem hebt met de laarzen! Ook jammer dat je daar niet even een mailtje over hebt gestuurd - dan hadden we kunnen kijken hoe we dit op konden lossen voor je. Misschien kun je een mail sturen met wat foto's zodat we kunnen zien wat er mis is met je aankoop? Dit kan naar [email protected]. Groet en sorry voor je ongemak, Team Silhouette - Sandra
Heel erg bedankt voor je tijd ons te beoordelen! Onze beoordelingen worden zeer veel bekeken door andere klanten, dus heel hartelijk dank voor jouw positieve input! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Groot assortiment. Prima prijzen. Snelle aflevering.
VerbeterpuntenGeen. ;)
Wauw, heel fijn te horen, super! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en extra uitleg over de schoen.
Verbeterpunten-
Dat vinden we superleuk! Je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
goedkoop en goede kwaliteit!!
Verbeterpunten----
Super, heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette
Hallo! Bedankt voor je feedback. Jammer dat je dat via deze manier doet, en ons geen mailtje hebt gestuurd met je probleem! Ik heb je order erbij gepakt en zie dat je inderdaad alleen een setje balettes hebt besteld, en geen schoenen. Ik weet niet wat er precies de oorzaak van is, dat deze fijne pads bij jou niet werken - nagenoeg alle klanten zijn er érg tevreden mee! Misschien zijn jouw hakken zóveel te groot, dat de kussentjes nog niet genoeg helpen. Of is er iets anders aan de hand. Wil je ons even een bericht sturen per email via [email protected] en ons wat meer vertellen, waarom de balettes niet werken voor jou? Voeg gerust wat fotootjes toe. Zodat we kunnen zien of ze juist in je schoenen zijn geplaatst. Groet, Team Silhouette Noot: na een ruime week nog steeds geen mail van je gekregen. Jammer. Ik had graag met je gekeken hoe we dit voor je konden oplossen, groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel!!! :-) Groet en een fijne avond, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Geweldige zaak, goede service, advies en snelle verzending, kortom, ik kan iedereen aanraden hier te kopen/bestellen.
Ahh... superlief! Dankjewel voor je mooie woorden! Heel veel plezier van de nieuwe hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Gewoon topbedrijf
Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Heel veel plezier van je nieuwe high heels en tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Dankjewel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Onmiddellijk antwoorden en helpen bij mijn keuze. Alsook een zooltje bij mijn schoenen meegeven moeste e pijn beginnen doen! TOP service!!
Pluspunten
Kreeg een extraatje. Zooltjes die het eenvoudiger maken om langer op te lopen! Geweldig. Bedankt.
VerbeterpuntenDe website mag er wel wat proffesioneler uitzien. Het doet nu behoorlijk tegoed aan wat jullie bieden. Lijkt een goedkope scam-bedrijf.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuwe schil om onze site, zodat het er strakker, mooier, professioneler uit zal zien en bovendien nog makkelijker werkt! Zo kun je nog sneller je mooie nieuwe hakken vinden in onze hoge hakken - heaven. Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Correct in informatievoorziening, communicatie en levering! Klasse
Heel erg bedankt!!! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering, goede comminicatie met de klant. je krijgt handige tips er bij. zeer tevreden.
Verbeterpuntengeen.
:-) Superfijn dit te lezen! Heel veel plezier ervan en je weet ons te vinden, als we nog iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Wat attent dat er ook zooltjes bij zitten.
Heel graag gedaan ;-) Veel plezier van je nieuwe aankoop! Groet, Sandra - Silhouette
Heel fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Supersnelle levering ook een rondom de feestdagen en goede kwaliteit van de hakken die ikheb besteld!
VerbeterpuntenGeen!
Dankjewel! Ook een pluim voor onze logistieke partner en de DHL bezorgers, dus. Die geven we ook zeker aan hen door! Dank voor je review en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Danke voor goede service
Heeeel graag gedaan! Dank voor je prachtige review! Groet, Team Silhouette - Sandra
Super, heel hartelijk dank voor je tijd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering met duidelijke instructies, kwaliteit prijs verhouding uitstekend, duidelijke omschrijvingen op de website wat online winkelen goed mogelijk maakt
Hartstikke bedankt voor je prachtige feedback. Daar gaan we helemaal van glunderen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
supersnelle service, zelfs met de kerstdrukte de volgende dag bestelling thuis afgeleverd!!
Superfijn dit te lezen! Dus ook een dikke duim voor onze logistieke partner en het team van DHL :-) Dankjewel en hopelijk tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je tijd en heel veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Bestel altijd online zonder problemen. Terugsturen is geen probleem en mijn nieuwe keuze word dan altijd netjes bevestigd via mail en snel opnieuw bezorgd
VerbeterpuntenZou graag wat meer dierenprint modellen willen zien. BV sandaaltje of pump met open teen in dierenprint.
Heel hartelijk dank voor je berichtje en je feedback! Maak je borst maar nat, het wordt een gevaarlijk dierlijk voorjaar ;-) Printjes in overvloed, dus houd de site in de gaten! Groet, Team Silhouette