Super, hartstikke bedankt voor je feedback!! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
erg attent en communicatie is super!
Verbeterpuntenga zo door!
Dankjewel :-) :-) We proberen een online beleving net zo persoonlijk te maken - of in ieder geval, zo persoonlijk mogelijk - als een offline ontmoeting. Fijn dat dat gelukt is. Ik zal mijn collega's in de winkel de groeten van jou doen! :-) Groet, Team Silhouette - Sandra (de web-bengel ;-))
Dankjewel voor je tijd en prachtige beoordeling! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Snelle levering. Laarzen waren netjes ingepakt en waren net zo mooi als op de foto. Ik ontving een persoonlijk mailtje met daarin uitleg dat er bij de schoenen een briefje zat over hoe ik de laarzen het gemakkelijkst aandeed.
VerbeterpuntenGeen, alles was tiptop in orde.
Super, dankjewel!! Heel veel plezier met je nieuwe laarzen en tot een volgende keer, misschien! Groet, Team Silhouette - Sandra
Fijn dat alles naar je zin is! Dank voor je feedback en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Wederom prima service en snel contact. Ben erg blij met mijn laarzen die super passen om mijn moeilijke benen heen.
Superfijn dat je zo tevreden bent! Gelukkig is niet iedereen 'standaard' en hebben we heel veel soorten laarzen voor heel veel soorten benen. Fijn dat het bij jou ook gelukt is en je iets hebt gevonden dat naar je zin is. Heel veel plezier ervan en je weet ons te vinden als we iets voor je kunnen doen in de toekomst! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Zoals altijd is alles top. Levering sneller dan verwacht, communicatie altijd supersnel, kwaliteit prima, altijd passend persoonlijk advies. En nog veel meer goed nieuws.
VerbeterpuntenOpen een filiaal in Noord-Nederland ;-)
:-) :-) :-) Hier worden we blij van :-) Dankjewel! Groet van ons allemaal! :-)
Pluspunten
Snel, accuraat en vooral ongewoon vriendelijk!
VerbeterpuntenVooral niet groter worden
Superbedankt voor je prachtige review! Fijn dat alles naar je zin is. Heel veel plezier van je aankoop, dank voor je complimenten en tot een volgende keer, wellicht! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Voldoende info beschikbaar op de site ivm de maatvoering/keuze. Persoonlijke boodschap bijgevoegd bij online bestelling
VerbeterpuntenNvt
Dank voor je feedback, fijn dat alles naar je zin is :-) Heel veel plezier van je nieuwe schoenen en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Ik had 2 x schoenen besteld voor een galafeest tussen kerst en nieuwjaar, ik werd vrijwel dezelfde dag nog gebeld door een medewerker van de winkel dat 1 paar van de bestelde schoenen niet meer geschikt was voor een galafeest wegens verkleuring van het materiaal van de schoenen. Netjes dat de bestelling dus echt gecheckt wordt op kwaliteit alvorens zending te versturen! Met vriendelijke groet, Ellis.
VerbeterpuntenGeen.
Zeker weten dat we alles checken voordat we iets toesturen, fijn dat je het waardeert dat we even contact met je hebben opgenomen. Gelukkig heb je een keuze kunnen maken en hopelijk een heel leuk feest gehad! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ze denken met je mee En willen kosten wat t kost een tevrede klant Top bedrijf Bedankt
Heel graag gedaan!! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Groet en tot een volgende keer, Sandra - Silhouette
Heel fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering en een goede service en uiteraard een ontzettend grote collectie hakken!!
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Worden we blij van, als alles naar je zin is :-) Groet, team Silhouette
Pluspunten
Goede uitleg en goede tips waat je echt iets mee kunt.
Pluspunten
Bij binnenkomst gelijk goed geholpen met het kiezen van mooie hakken. Ben toen met 2 paar mooie laarsjes naar huis gegaan en eenmaal thuis kwam ik erachter dat er 1 paar toch te groot was. Ik had de laarsjes 20 minuten in huis gedragen waardoor de zolen ietsjes waren beschadigd. Toen heb ik Silhouette gemaild met het verhaal en de vraag of ik ze nog mocht ruilen voor een maat kleiner. Het mailverkeer ging heel netjes en verliep soepel, ze wouden met mij meedenken en vroegen of ik langs wou komen in de winkel met de laarsjes. Ik ben niet veel later in de winkel langsgeweest, de beschadiging aan de zolen was zo minimaal en ik heb de schoenen netjes mogen omruilen voor een maat kleiner. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel!! En ben heel blij met mijn passende laarsjes!
Verbeterpuntengeen
Superfijn dat het zo opgelost kon worden!! Heel veel plezier met de laarsjes die je wel goed passen :-) Heel veel plezier er van en we zien je vast nog wel een keer verschijnen! ;-) Groet, ook van mijn collega's in de winkel, Sandra - Silhouette
Top, heel fijn dat je ons laat weten dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel persoonlijk en ontzettend snelle levering!
Super, dankjewel! Tot een volgende keer, je weet ons te vinden :-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Hi, super dat je wederom zo blij bent met de spullen en de manier van werken! Heel veel plezier er weer van en tot de volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Top bedrijf, extratjes bij de bestelling super leuk
Verbeterpunten-
Super, dankjewel voor je complimenten! Fijn dat je zo enthousiast bent. Wij houden van ons vak en willen de klant zo goed mogelijk helpen, fijn dat je dat ziet aan onze manier van werken. Top! Dank voor je review en een heel fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Alles klopt. Netjes, snelle levering, klein cadeautje bij iedere zending. Prima.
VerbeterpuntenZullen er ongetwijfeld zijn, maar ik kan ze even niet bedenken.
Haha, dank voor je leuke review :-) Fijn dat alles naar je zin is. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette