Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent, heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super hakken , ga zeker meer bestelen
VerbeterpuntenNog groter assortiment
Superfijn! Dankjewel! We horen graag van je, als we iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede service en duidelijke info!
VerbeterpuntenN.v.t.
Hartstikke bedankt voor je mooie cijfer! Fijn dat je zo tevreden bent :-) We horen wel weer van je als we weer iets voor je kunnen betekenen, voor nu: een heel fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik had een klacht mbt tot een bandje dat kapot gegaan was van een poseer schoen. Dit was echter 4 maanden na aankoop. Maar zeer weinig gebruikt nu echter naar aanloop van de wedstrijd is 1 bandje doorgebroken. De leverancier vergoedde de poseerschoenen niet meer, maar omdat ik ze bij Silhouette schoenen had gekocht wilde met mij meedenken en voor een oplossing zoeken. Dit hebben ze gedaan! Ook mocht ik foto’s opsturen om te laten zien hoe ze aan de voet zaten en of het de juiste maat was. Zo kreeg ik een nieuw paar schoenen aangeboden tegen een kleine betaling en zijn we eruit gekomen. Hele goede service en de schoenen hadden we de volgende dag al in huis! Topservice.
Hartstikke fijn dat we je probleem zo hebben kunnen oplossen. Heel veel succes met de wedstrijdvoorbereiding en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenUitleg van de schoenen maat is niet correct die mevrouw zei dat ik op papier moest gaan staan en dan van hiel naar grote teen moest op meten maar de pumps waren echt zeker 1 mt te klein . 20.8 is echt geen mt 32 want vooraan kom je niet met je teen in de spitse punt
Goedenavond! Bedankt voor de beoordeling - we hebben u net voordat u beoordeelde, gemeld dat we uw order retour hebben ontvangen. Dit duurt inderdaad soms even, aangezien het retoursturen via een servicepunt gaat en onze logistieke partner. Dit kan inderdaad enkele dagen duren - zeker met een weekend ertussen. Voor wat betreft de schoenmaat: jammer dat de maat niet goed paste. Het blijft toch lastig, zeker met een hele kleine of hele grote schoenmaat, om vanaf een afstand te helpen de juiste maat te bepalen. Dat gaat in 95-97% van de gevallen goed, maar helaas in uw geval dus niet. Omruilen is echter geen probleem; wij horen graag of u akkoord gaat met ons voorstel via de mail! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team SIlhouette
Top, hartstikke bedankt voor je mooie feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Als jonge knaap, nu ongeveer 35 jr geleden ...genoot ik ervan klasgenootjes op die sierlijke hakjes te zien lopen, voelde ik een teleurstelling aan "waarom moet ik nu een jongen zijn" ... Waarom ben ik een jongen, ik wil dit ook kunnen, een meisje zijn,... En zie nu...tot op vandaag voel ik me nog steeds een "meisje" vrouw...en dank zei jullie winkel...maakte het men wens kompleet...en loop ik nog steeds op hakjes "stiletto's" .. Toppie. Dank zei jullie zijn heel wat transgengers met opgejeven hoofd de wijde wereld ingetrokken
Super, wat een prachtige review. Heeeeel veel plezier weer van je nieuwe high heels en tot een volgende keer; je weet ons te vinden :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Hartstikke bedankt voor je prachtige beoordeling! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent. Top! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
De zending was snel
Goedemorgen! Ik heb uw reactie gelezen en herken uw verhaal helemaal niet, zeker niet omdat u geen verzendkosten voor de heenreis heeft hoeven betalen en bij ons via Afterpay - dus achteraf betalen - heeft besteld en niet via PayPal - en dan al helemaal niet met deze hoge kosten! Ik zal u een persoonlijke email sturen, dat is wat gemakkelijker dan via deze manier. Groet, Sandra - Silhouette NOOT: wij hebben meerdere keren de klant geprobeerd te contacten en zij blijft maar melden, dat zij teveel kosten heeft betaald. Wij zijn hier achteraan gegaan en hebben de klant gevraagd om een bevestiging van het feit dat zij voor de kosten moest betalen, maar die hebben wij nog altijd niet ontvangen. Helaas.....
Heel hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! Ik zal je complimenten ook doorgeven aan mijn collega's :-) We wensen jou een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snel geleverd met handige tips erbij
Super, heel hartelijk dank voor jouw tijd om ons te beoordelen en jouw prachtige cijfer! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Heel erg betrokken bij aankoop van klant. Voorbeeld, ik kreeg er een briefje bij, hoe ik mijn schoenen het beste aan kon doen, omdat zij nog nieuw en stug zijn. Ook kreeg ik er extra voet kussentjes bij. Super!
Hartstikke bedankt voor je mooie feedback en prachtige beoordeling! Fijn dat alles zo naar je zin is. Heel veel plezier nogmaals van je nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer, in de winkel of online! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
The best there is!
VerbeterpuntenZou het niet meer weten.
Heel hartelijk dank.....!!! SUPER! Groetjes van ons allemaal!
Pluspunten
ik ben als man zijnde heel blij dat er mogelijk heden zijn om heels in mijn maat te kunnen kopen. dank daarvoor
Super, fijn te horen dat je je op je gemak voelt bij ons en dat je blij wordt van onze collectie. Je weet ons te vinden, als we iets voor je kunnen doen, en tot die tijd: heel veel plezier van je nieuwe schoenen! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Top service en mooi aasortiment
VerbeterpuntenMeer bijzondere schoenen
Superbedankt!!! ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Prettige, snelle en correcte manier van communiceren en nakomen afspraken
Verbeterpuntengeen
Superbedankt! Hier worden we heel blij van :-) Dank voor uw tijd en veel plezier van de nieuwe aankoop. groet Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle levering, je word compleet op de hoogte gehouden van je bestelling. Heel professioneel.
Superfijn dat je zo blij bent! Tot een volgende keer dan maar, online of offline :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Er wordt aandacht besteed aan de klant en zijn/haar wensen. en de persoonlijke uitleg is super goed.
Verbeterpuntenga zo door.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles naar je zin is. Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer, groet, team Silhouette
Pluspunten
Persoonlijk bericht na het verzenden van mijn pumps en er zaten kussentjes bij geleverd om in je schoen te gebruiken ter voorkoming van zere voeten. Al meerdere keren iets besteld. Nooit teleurgesteld.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling.... fijn dat we je keer op keer een glimlach om je mond toveren :-) Heel veel plezier van je nieuwe heels en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Mooie schoenen, duidelijke website. Goede pasvorm van de schoenen.
VerbeterpuntenMisschien ietsje snellere levertijd maar het duurde niet overdreven lang voor de bestelling er was.
Dank voor je bericht! En over de snellere levertijd: wij vinden op dag 1 om 18:48 uur besteld en op dag 3 in huis, als supersnel ;-) Groet en veel plezier van je order! Groet Team Silhouette
Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling! Goed dat je tevreden bent. Veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer, misschien! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
VerbeterpuntenEr is weinig keuze voor mensen met een kleine maat.
Heel hartelijk dank voor je bericht! Fijn dat je tevreden bent. En tsja, als alle leveranciers toch eens écht kleine maten zouden maken... voorlopig zijn we al heel blij, dat we meer dan 50 verschillende soorten in maat 34 en kleiner kunnen aanbieden. En daar komt regelmatig leuk nieuws bij. Dus houd de site in de gaten! Groet, Team Silhouette