Super, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe aankopen en tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Heel veel plezier van je aankoop en dank dat je de tijd hebt genomen je mening te geven, daar vinden we superfijn. Groet en een fijne dag! Team Silhouette
Super, ontzettend bedankt! Groet, Team Silhouette
Super, heel fijn dat alles naar je zin is gegaan! Heel veel plezier met je nieuwe hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Fijn dat het online ook een fijne ervaring voor je was :-) We proberen de online ervaring ook persoonlijk te maken zodat je het gevoel hebt toch in de winkel te zijn :-) Heel fijn dat je ons wilde beoordelen en heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken! Tot een volgende keer, in de stenen of de digitale winkel van Silhouette! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
levert heel vlug de bestelling!!
Superfijn dat je dit zo kunt waarderen! Heel hartelijk dank voor je prachtige review! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed geholpen met mijn kleine en lastige voeten en ruime keuze aan schoenen ze nemen echt de tijd voor je
Heel hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Een kleine schoenmaat kan een uitdaging zijn, fijn dat we je hebben kunnen helpen aan een mooi paar nieuwe hoge hakken in je maat! Wist je, dat we ook een mailinglijst hebben speciaal voor dames met een kleine schoenmaat? En natuurlijk ook eentje voor de dames met een heel gróte schoenmaat! Ik heb je gelijk op de kleinematenlijst gezet, zoals beloofd. Groet en een heel fijne dag! Team Silhouette - Rotterdam
Pluspunten
Snelle levering, goede website en ze maken waar wat ze beloven.
Heel hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Tot een volgende keer, online of offline :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ruime keuze van netjes tot sexy hoge hak.
Dankjewel voor je beoordeling! Inderdaad, we proberen het hele gamma met hoge hakken aan te bieden. Van een klassieke kantoorpump tot een hoge kinky laars. Van een sandaaltje in maat 31 tot en rode lakpump in maat 47 :-) Heel hartelijk dank voor de tijd om ons te beoordelen en het mooie cijfer, en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
gewoon goed .
Dankjewel voor je tijd en je review! We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Hartstikke bedankt!! :-) Groet, Team Silhouette
verzendkosten ?
Hartelijk dank voor je review! Voor wat betreft de verzendkosten: boven de Euro 50 betaal je die bij ons niet. En bij een iets kleiner orderbedrag zijn de kosten van toezending Euro 4,95. Maar dan heb je je pakket ook wel de volgende dag al bij je thuis en mocht het dan niet goed zijn, verrekenen we deze verzendkosten met de retourzendingskosten. Helemaal gratis zou mooi zijn, maar dat is voor ons als kleine ondernemer een te grote kostenpost en dan moeten we gaan beknibbelen op snelheid of de prijzen van onze producten omhoog doen, en dat willen we ook voorkomen :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel attent om er ls service verschillende inlegzooltjes bij de bestelling te doen! Ksn uk alleen maar waarderen!
Heel fijn dat je onze manier van werken waardeert! Goed dat de nieuwe aankopen naar je zin zijn. Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Wauw. Straight A's :-) Daar gaan we van blozen! Dankjewel! Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank voor je tijd! Veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle service! Veel keuze en zelfs gratis "zooltje" erbij gekregen!
Verbeterpunten/
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Al jaren klant, en zeer tevreden. En mocht een schoeisel sporadisch een keer mindere kwaliteit zijn, dat ligt dat aan de leverancier! En dan nog wordt er alles aan gedaan om de klant tegemoet te komen. Ik koop altijd online, maar wordt behandeld alsof ik in de winkel sta
VerbeterpuntenBeter kan altijd....maar gewoon lekker zo doorgaan
Super bedankt voor je prachtige beoordeling! Inderdaad, dit keer ging het met het afwerken van jouw nieuwe aankoop niet helemaal goed in het productieproces. Fijn dat je de oplossing waardeert ;-) Tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed tevreden had laarzen besteld en twijfelde over de maat gebeld en goed geadviseerd nu maat groter besteld dag later binnen met Zooltjes erin top nu de andere laarzen terug gestuurd dus even afwachten hoe lang dat duurt voor het geld op me Rekening staat veder top geholpen
Hartstikke bedankt voor jouw review! En je centjes zijn natuurlijk gelijk weer aan je terugbetaald zodra jouw retour bij ons in huis was. Ook dat doen we supersnel, want niets zo vervelend als lang wachten op een retourbetaling ;-) Heel veel plezier van de nieuwe laarzen en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Altijd netjes en ze helpen je gelijk als ze niet met andere klanten bezig zijn. Maar word wel gelijk netjes gezegd kom zo bij u als ik deze klant geholpen hebt.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Wil! Hartstikke fijn! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service. Kreeg nog een mail met een tip om de schoenen iets soepeler te maken. Fijn dat bij de schoenen staat of ze groot,klein of normaal vallen.
VerbeterpuntenIk kon eerst schoenen zoeken op hakhoogte dit kon de laatste keer niet. Jammer want dat vind ik veel makkelijker zoeken.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Achter de schermen zijn we druk bezig met een goede manier van filteren dus jouw feedback hierover is zeer welkom :-) Dankjewel! Groet en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Bij vragen staan jullie altijd klaar om snel en handig te antwoorden en de juiste oplossing te bieden.
Harststikke bedankt voor je top review! Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je aankoop en als we de volgende keer iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Je wordt hier door leuke en professionele mensen met liefde voor het vak geholpen.
Hartstikke bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Heel hartelijk dank voor je complimenten en de tijd die je nam om deze review in te vullen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Grote voorraad, goede prijs, snelle levering en de service is top.
Top! Wat een prachtige beoordeling, dankjewel :-) Daar krijgen we gewoon rode wangen van, hihi. Heel hartelijke groeten uit Rotterdam en alvast een heel fijne jaarwisseling gewenst! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Eerste keer in de winkel, mijn vriendin wilde graag over de knie laarzen en heeft een grote schoenmaat. Eerste paar dat ze aantrok was het net niet, tweede paar dat een van de dames adviseerde was meteen raak, en staan mooi /sexy. Bedankt!
VerbeterpuntenGrotere winkel .. pff wat hebben jullie veel.
Haha, een grotere winkel. Ja, dat zouden wij ook wel willen. Maar dan wel precies op dezelfde plek :-) Wij hebben gewoon ook een beetje last van keuzestress en willen eigenlijk alles wel in de winkel! Fijn dat het gelukt is met het vinden van een paar mooie hoge laarzen, hopelijk draagt ze ze met veel plezier! Groet en alvast een heel fijne jaarwisseling, team Silhouette