Positive
The best shoes webshop I've ever encountered! Very smooth (and responsive) communication, excellent advice!
SuggestionsBoots for petite feet, pls!
Thanks for your review! And........ drum roll..... small boots are due in about two weeks time. Will be online shortly, but do not hesistate to send me an email so I can contact you when they are in! Have a nice evening, Sandra - Silhouette
Super, hartstikke bedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Rotterdam is voor mij niet om de hoek. Per mail gecommuniseerd over het soort laarzen dat ik zocht. En in een keer geslaagd
Hartstikke fijn te horen dat je goed geslaagd bent! Het was even meten en zoeken, maar het is gelukt. Top dat de hoge laarzen naar je zin zijn! Groet, Sandra
Pluspunten
Betrouwbaar internet bedrijf, die snelle feedback geeft en alles snel en correct afhandelt. ik blijft zeker klant.
Verbeterpuntenmaatvoering van de schoenen. Soms ga je langs in de winkel om te passen en dan is je maat uitverkocht bij veel modellen. ik moet van ver komen, dus dat is jammer.
Dank voor jouw feedback! Wat vervelend dat je misgreep toen je in de winkel was. We hebben inderdaad heeeeeeeel veel modellen, maar van alles niet heel veel paar. Vandaar ook dat onze winkel- en webshopvoorraad aan elkaar gekoppeld zijn en we met één voorraad zowel de web- als de winkelklanten bedienen. Gelukkig krijgen we heel vaak nieuwe modellen, dus wellicht zit er volgende keer wel wat voor je tussen. Stuur anders even een mailtje met de modellen die je leuk vindt, zodat we die voor je kunnen reserveren als je langs wilt komen. Dan weet je zeker dat je niet voor niets in de auto stapt! Groet, Sandra - Silhouette
Whoohoo! Dankjewel voor je prachtige 10-en!! Super! Fijn dat alles naar je zin is, heel hartelijke groeten van ons allemaal! Team Silhouette
Hartelijk dank voor je tijd en je review! Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk bedankt! Fijn dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Top, heel hartelijk dank!!!! Fijn dat alles naar wens is gegaan, heel graag gedaan. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle communicatie en afhandeling.
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Wauw, super, dankjewel! Onwijs bedankt voor je prachtige beoordeling, groetjes, Sandra - Silhouette
Wauw, superbedankt! Groet! Team Silhouette
Pluspunten
goeie communicatie en snelle levering
Heel hartelijk dank voor jouw mooie cijfer, fijn dat alles naar je zin is! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Wanneer komen jullie nu eens op de 1e plaats in de Quote 500 voor beste winkels? Er valt toch eigenlijk niets meer te verbeteren?
VerbeterpuntenMeer schoenen en laarzen voor de 'grote maten' 42 en 43 zou héél erg welkom zijn. In maat 42 en 43 mis is vaak nog hele leuke schoenen en laarzen die niet verder gaan dan maatje 41. Maar ik weet dat het naiviteit en onverschilligheid is van de schoenfabrikanten.
Thanks, thanks, driedubbel thanks! Altijd fijn dat je weer blij bent. En we doen ons best voor meer leuks in grote maten...................... dus wij zijn net zo koppig als de fabrikanten die niet groter willen maken dan maat 41 ;-) Groetjes van ons allemaal!
Pluspunten
goede communicatie, snelle levertijd
Verbeterpuntenik heb gewoon niet de schoenen ontvangen die ik dacht besteld te hebben. men is me wel tegemoet gekomen met een bon voor € 15, maar ben hier nog steeds niet content mee. Beschrijving had beter moeten zijn.
Dank voor jouw review. Wij hebben zoals je zelf al schrijft, (intensief) mailcontact over jouw order en jouw teleurstelling gehad. Jij kocht schoenen die reageren in UV licht, en was teleurgesteld, dat ze geen licht gaven in het donker of reageerden in het licht op jouw feest zoals je had gehoopt en verwacht. Jij wilde je schoenen retoursturen en het geld terug, maar dat kan natuurlijk niet als je ze al een avond op een feest gedragen hebt... De schoenen reageren in blacklight maar geven geen licht in het donker, zoals glow in the dark artikelen. Toch snappen we jouw teleurstelling, vandaar de voucher twv 25% van de aankoopprijs, als pleister op de wond. Jammer dat je dit niet kunt waarderen, maar meer kunnen we helaas niet voor jou doen...
Pluspunten
Zeer vlotte services en degelijk advies over de gekochte Laarzen, en eerlijkheid over het artikel
Heel hartelijk dank voor jullie mooie review! Grappig dat u ook zo tevreden bent over onze communicatie via whatsapp - deze manier van communiceren hebben wij nog niet zo lang en het is fijn te zien dat u daar blij van wordt :-) Fijn dat de laarzen die u kocht naar uw zin zijn, heel veel plezier er nogmaals van en wellicht tot een volgende keer! Heel hartelijke groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank voor jouw mooie review! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk, goede service en altijd bereid mee te denken. Super winkel en personeel!
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel voor jouw super beoordeling.... en dank voor jouw tip over Afterpay. Ook vervelend dat je van Afterpay geen betalingsterugkoppeling krijgt - ik ga jouw review (uiteraard zonder jouw persoonlijke gegevens) terugkoppelen met Afterpay zodat zij daar wellicht actie op kunnen ondernemen! Groet en dank! Sandra - Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw tijd en mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. Groet en een fijne avond, team Silhouette
Pluspunten
Fantastische service en kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Wauw.... hier gaan we van blozen.... Dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel tevreden !!! Ik kan er niets verkeerd over zeggen. Het was mijn verjaardag en ze hebben hun aan de belofte gehouden om de schoenen direct te versturen. Ook hebben ze een terugbetaling beloofd van 1 transportkosten, voor twee bestellingen die ik gedaan had. Niets dan lof over deze firma!
Hier worden we heel blij van, hartstikke bedankt voor jouw mooie beoordeling! En heel fijn dat je op je verjaardag kon swingen op je nieuwe hakken :-) Nogmaals dank voor jouw order en een heel fijne avond! Team Silhouette
Bedankt voor jouw beoordeling! maarre... meneer? Hebben we zitten slapen, sorry hiervoor! Gelukkig is de order naar jouw zin en hebben we daarmee niet zitten slapen ;-) Groet! Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank ! Groet, Team Silhouette
Hartelijk dank! Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Had twee paar schoenen via internet besteld en ben een paar in de winkel gaan ruilen. Kreeg (weer) goed, deskundig en praktisch advies van de dame die even uit de running is geweest. Ze weet waar ze over praat. Top.
Dank, ook namens mijn collega's! Fijn dat het goed opgelost is en blij dat u weer tevreden bent. Tot een volgende keer, online of offline! Groet, team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Groet, team Silhouette