Hartelijk dank! Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Had twee paar schoenen via internet besteld en ben een paar in de winkel gaan ruilen. Kreeg (weer) goed, deskundig en praktisch advies van de dame die even uit de running is geweest. Ze weet waar ze over praat. Top.
Dank, ook namens mijn collega's! Fijn dat het goed opgelost is en blij dat u weer tevreden bent. Tot een volgende keer, online of offline! Groet, team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Groet, team Silhouette
Pluspunten
Duidelijkheid wat betreft de schoenmaten. Snelle reacties met communicatie.
VerbeterpuntenWellicht een levertijd aangeven bij bestelling.
Hallo! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles naar uw zin is en dat de vervelende lucht verdwenen is. Dit is een lijmlucht, en trekt gelukkig snel weg na het dragen, maar het is wel vervelend als u de doos opent ;-). Voor wat betreft de levertijd: u krijgt van ons altijd een bericht met de bevestiging van uw order en een bericht van de vervoerder, maar ik zie dat dit verkeerd gegaan is omdat op het bestelformulier dat u instuurde een foutief mailadres ingevuld is. Vervelend, maar gelukkig heeft u het pakket snel ontvangen. Groet en een fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle reactie online en absoluut meedenkend!
Hier worden we blij van, enorm bedankt voor uw tijd en mooie beoordeling! Groet!
Pluspunten
Supersnelle levering. Retourneren geen probleem. Topservice!
Wauw, super! Dankuwel! Groet!
Pluspunten
Super communicatie
Heel hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette
Hartelijk dank voor jouw prachtige beoordeling en jouw begrip voor het leveringsprobleem. Helaas gaat er soms met de zendingen iets mis...... gelukkig is dit goed opgelost. Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer! Groet!
Ontzettend bedankt voor uw tijd en mooie beoordeling, hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Geweldige schoenen voor mooie prijzen! Hier kun je gewoonweg geen miskopen doen. Mijn pink snakeprint sandalen waren te groot en ik heb ze in de winkel geruild voor prachtige pink metallic sandalen. Ik werd zowel in de mail als in de winkel perfect te woord gestaan en geholpen! Ik kwam hier 12 jaar geleden al voor mijn eerste paaldansschoenen en ik zal hier steeds terugkomen als ik specifieke schoenen nodig heb. Echt een aanrader voor de hoge hakken fans!
VerbeterpuntenGeen; ga vooral zo door! I love Silhouette Schoenen!
SUPER! Dank!
Pluspunten
Alles netjes en snel geleverd. Met een uitstekende bestel en levering communicatie.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Jouw tips nemen we zeker mee, dank hiervoor, groet! Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank voor uw tijd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd in vergelijking met andere schoenenverkopers.
VerbeterpuntenIk miste na bestelling duidelijkheid over bezorger en track&trace code.
Hallo! Heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik ben gelijk even in uw feedback gedoken voor wat betreft de traceercode. Deze zou u automatisch gekregen moeten hebben van DHL, maar ik zie dat er inderdaad iets mis is gegaan. Ik ga dit aan de vervoerder terugkoppelen; wellicht was er een storing in het systeem. Mocht u in de toekomst nog eens zoiets ervaren, mailt u ons dan gerust: dan zoeken we het direct voor u uit en sturen wij u de code, in plaats van dat u tevergeefs wacht op de info van de vervoerder. Sorry voor het ongemak! Groet, Team Silhouette
Wauw.... wat een prachtig compliment! Heel fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Dit bedrijf geeft niet alleen goeie service, kwaliteit en snelle leveringen. Ze hebben ook een grote dosis HUMOR!!! kortom weer een dikke 10!!!
VerbeterpuntenGeen.
:-) :-) Dankjewel! Ondanks dat we dit keer hebben zitten suffen toen we je order stuurden, is het allemaal goed gekomen, haha! Heel veel plezier weer van je nieuwe schoentjes en een dikke knuffel van ons allemaal!
Heel hartelijk dank voor uw tijd en mooie review! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Alles was perfect, levering, inpakking en communicatie
Verbeterpuntende keuze dat je je pakketje kan laten afleveren bij een ophaalpunt moet er wel uit bij het bestellen
Heel hartelijk dank voor je super beoordeling! Fijn dat alles naar je zin is. We nemen nog even contact met je op per email, om je te vragen wat je precies bedoelt met jouw feedback over het ophaalpunt. Dan kunnen we dat verder oppakken! Groet, Team Silhouette
Hallo! Heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! We waren inderdaad erg druk, maar dat kunt u natuurlijk ook niet vooraf weten ;-) Hopelijk kunt u iets met de ontvangen info over de schachthoogte van de laarzen waar u om vroeg! Hartelijke groet, Team Silhouette
Dank u wel! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor jouw review, fijn dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen! Natuurlijk waarderen we jouw persoonlijke feedback die je ons gaf, ook enorm, zoals we je al meldden en zijn we er druk mee bezig. Hartelijke groet en tot een volgende keer! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levering, erg vriendelijke en behulpzame communicatie: top!
Dank!!! Heel hartelijk dank voor uw tijd en prachtige cijfer. Dat maakt ons trots! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik heb nog maar 1x schoenen besteld. Maar was heel tevreden, mede door de snelle en persoonlijke levering. Ik zal hier zeker nog vaker iets bestellen.
Heel hartelijk dank, wat een supermooie beoordeling! Daar zijn we ontzettend blij mee! Groet, en wellicht tot een volgende keer? Team Silhouette
Pluspunten
Zoals altijd; reeds jaren lang, zéér tevreden over de hele lijn ! Gaande van de vriednelijke hulp tot de kwaliteit van de geleverde goederen...
Superbedankt voor jullie mooie review.... ! Fijn te horen dat we al zo lang bij jullie een positieve ervaring leveren. Ook jullie feedback wordt door ons zeer gewaardeerd :-) Nogmaals dank en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel hartelijk bedankt! Fijn dat alles naar je zin is. Een heel fijne dag gewenst vanuit Rotterdam! Groet, Team Silhouette