Heel hartelijk bedankt! Fijn dat alles naar je zin is. Een heel fijne dag gewenst vanuit Rotterdam! Groet, Team Silhouette
Ik heb nog geen schoenen. T paartje wat ik heb ontvangen bleek te klein. Teruggestuurd. Daarna niks meer van jullie vernomen, helaas.
Hallo! Jammer dat je ons niet de tijd geeft, om te reageren op jouw mail, maar gelijk een negatieve review plaatst.... zoals ik zojuist heb gemaild naar je, is er geen pakket van jou retour. Heb je het naar het juiste adres in Rotterdam gestuurd, of via het label dat je in de doos vond? Want dat zou verklaren waarom je nog geen nieuwe schoentjes hebt: het duurt dan langer voordat jouw pakket bij ons is en dit adres is in principe alleen voor retourzendingen zonder omruiling.... Misschien kun je me per mail even jouw pakketnummer geven? Dan kunnen we kijken, wat er met jouw zending aan de hand is en kunnen we hopelijk van die 4 een mooie voldoende maken ;-) Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Ontzettend bedankt voor je mooie feedback! Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Wat is er nu nog te verbeteren als zo'n hoge EERLIJKE score haalt? Ik ben er niet voor niets al heel lang klant! Gewoon zo doorgaan!
VerbeterpuntenH e l e m a a l NIETS!!!
Wauw....... Daar gaan we van blozen.... dankjewel!!! Groetjes uit het Rotterdamse!
Super, heel hartelijk dank! Fijne avond, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie. Realistische maatadviezen.
VerbeterpuntenZou zo gauw niet weten. Zoeken op maat wat makkelijker maken misschien. Zie de site van Stravers
Heel hartelijk dank voor uw feedback, de info over het handiger kunnen zoeken wordt gelijk meegenomen en teruggekoppeld! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering en werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door de medewerkster
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Goed dat alles naar uw zin is gegaan, heel veel plezier van de aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle service mooie schoenen niet duur. En je krijgt er ook nog een cadeautje bij. Positief verrast.
Heel hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat alles naar je zin is. Tot een volgende keer, misschien? ;-) Groet en een fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Veel keus, personeel helpt goed mee.
VerbeterpuntenDe winkel is onoverzichtelijk en daardoor komen niet alle schoenen tot hun recht.
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
breed assortiment, zorgzaam, goede communicatie
Verbeterpuntenfoto's en filmpjes van jullie producten worden gewaardeerd
Hartelijk dank voor jouw beoordeling! FIjn dat alles naar je zin is, en graag tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle en goeie levering. Communicatie is zeer vriendelijk en perfect. Een tien met een griffel.
VerbeterpuntenGeen.
Lief, Lief, Lief! Dankjewel!!!!!!!!!! *smak*! Groetjes van ons allemaal uit Rotjeknor!
Pluspunten
Veel keuze, wat je ook zoekt hier is de kans op slagen zeer groot. Zelfs als je niets zoekt :-)
Hahaha, júist als je niets zoekt, vind je dan weer van alles....... ;-) Ontzettend bedankt voor jouw beoordeling en tot snel...! (of.... misschien niet zo snel. Kost het weer geld ;-) ) Groet, Team Silhouette
Merci voor jouw beoordeling! Ondertussen hebben we jouw order binnen en zullen we de retour gelijk verwerken. Jammer dat het nu niet lukte, maar we zien jou vast over een tijdje wel weer in onze webshop! Groet en een fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Snel en bertrouwbaar.
Super, ontzettend bedankt voor je beoordeling! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Is mijn eerste bestelling geweest, dus lastig om direct een goed oordeel te geven. Heb ook niets retour hoeven sturen, dus dat weet ik ook niet. Over winkel: Enorm aanbod, goede (maat)info op website en ook over hoogte hakken. Een paar van de bestelde schoenen bleek niet meer leverbaar en het geld hiervan werd echt binnen een dag teruggestort na melding. Hoewel ik wat teleurgesteld was en ik dit ook een verbeterpunt vind (personeel direct geïnformeerd over webshop bestelling), vond ik dat echt heel goed. Ook was ik aangenaam verrast dat er gratis een setje leren bal-voet kussentjes voor pumps bij de bestelling zat zodat je minder pijn hebt ( en nogmaals een excuus over de verkoop sandaaltjes.) De schoenen zelf - hakjes en slippertjes - werden tezamen in 1 reguliere schoenendoos geleverd. Gewikkeld in een plastic tas met de bestellings- en retourformuliertjes erbovenop. Ik vond dat eerst een beetje gek overkomen, maar binnenin de plastic tas zaten de slippers en hakjes wel los nog in van die witte beschermingszakjes (ik ben altijd dol op die zakjes, zeker als ze nog mooi zijn. Ik hergebruik ze voor in de vakantiekoffer en in de kledingkast). Dus geen beschadigingen en geen verspilling karton en herbruikbare schoenenzak etc. Als ik weer eens pumps zoek, dan ga ik zeker op de site van Silhouette spieken...zeker als ze wat meer retro geïnspireerde spullen zouden hebben.
Verbeterpunten1. Zorgen dat een via de webshop besteld paar schoenen niet opeens in de winkel verkocht kan worden, dus dit beter stroomlijnen. (NB. Ben hierover gemaild. Kennelijk is dat al zo maar was er, pech pech, een hickup in t systeem en het paar in het magazijn vonden ze niet mooi genoeg meer om te sturen). 2. Iets meer fotomateriaal zou prettig zijn om beter idee van sommige schoenen te krijgen als je ze aan hebt. 3. Nog wat meer info over 'hardheid materiaal'. Of het kan uitlopen of comfortabel loopt bijvoorbeeld. (BVB: De slippers die ik had besteld waren precies zoals op de ene foto, maar wel zo'n typische keiharde zool. Ze waren echt heel leuk en in de sale, dus ik stuur ze niet terug. Maar ik stik vd schoenen en sandaaltjes en kan regelmatig afwisselen. Als je dat nu niet hebt, dan draag je wellicht liever iets met een zachtere zool en wil je dat graag weten.)
Ontzettend bedankt voor je onwijs uitgebreide review, echt top. Helaas was het met jouw slippertjes dubbelpech. 1 paar in de winkel verkocht, en dus nog wel een ander paar beschikbaar in het externe magazijn, maar dit kon niet meer door de keuring omdat het niet mooi meer was. Heel soms gebeurt dit. Omdat onze voorraad van de winkel aan die van de website gekoppeld is, is er heel soms een hick-up. Nét iets verkocht op locatie en min of meer tegelijk online besteld. Doordat wij met één voorraad werken (en dus niet apart voor de winkel en apart voor de webshop) kunnen we veel meer modellen en maten aanbieden en kunnen we onze collectie zo uitgebreid houden. Maar nogmaals dank voor jouw feedback, wordt zeer gewaardeerd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd. Vriendelijk personeel.
Super, heel hartelijk dank ! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Prima contact over de maat van de schoenen. Perfect.
Heel hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
De mogelijkheid om bestelde schoenen in de winkel af te kunnen halen. Ik werk namelijk om de hoek. Mijn maat was zowel in de winkel als in de webshop uitverkocht, maar de volgende dag zag ik ze online weer in mijn maat. Besteld, keurig en snel geleverd, maar wel 4,95 bezorgkosten terwijl ik zo naar de winkel kan lopen.
Hallo! Je kunt natuurlijk ook jouw schoenen gewoon in de winkel ophalen hoor! Even bellen naar de winkel en de schoenen klaar laten zetten kan, of even een mailtje sturen naar [email protected]. Dan zetten we ze voor je klaar, want de winkel en webshop zijn aan elkaar gekoppeld dus dat is geen enkel probleem! Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk bedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super weer, goede communicatie, geweldige service, geweldig!
VerbeterpuntenWebsite kan nog wel wat beter, waar is het icoontje voor de winkelwagen. Maar dat zijn hele kleine dingen...Jullie zijn echt goed bezig ga zo door!
Wauw, dankjewel...... En inderdaad: de website kan zeker nog wat beter. Is een ongoing process en jouw tip wordt dan ook gelijk meegenomen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Alles prima in orde !
Hartstikke tof, dank voor jullie reactie! En inderdaad.... jullie weten ons te vinden ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Doen echt het uiterste om het voor een klant zo goed mogelijk te helpen.
Superbedankt voor je onwijs enthousiaste review! Fijn dat alles naar je zin is, en heel graag tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
De website geeft aan of schoenen goed op maat vallen of anders, heel prettig.
VerbeterpuntenWebsite zou iets verbeterd kunnen worden met een betere gerichtere zoekfuntie (bijvoorbeeld zoeken naar spijkerstof >geeft zowel laarzen als hakken). Nu moet je alle laarzen door om ze te vinden en pas na alle hakken weet je dat er geen zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Aan onze zoekfunctie wordt achter de schermen druk gewerkt. Daarom werken we nu met 'tags': snelle linkjes zodat je snel kunt zien waar populaire items zich bevinden. Zo hebben we dat voor denim/jeans gedaan, velvet/velours, doorzichtig materiaal en bijvoorbeeld ook voor een speciale doelgroep zoals de kleine maten-collectie. We nemen uw feedback uiteraard mee in de verdere ontwikkeling van de webshop, nogmaals dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Klantvriendelijk Ruim assortiment Snelle levering Leuk presentje met uitleg bij de bestelling gekregen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Heel hartelijk dank! Goed te horen dat u zo tevreden bent. Veel dank voor uw tijd om een review te plaatsen en misschien tot een volgende keer; online of in de winkel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Keurig nette levering, shoenen apart verpaket en extra service, erg attent. Goede vermelding over schoenmaat, past perfekt!
VerbeterpuntenGeen
Superbedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is, groet, Team Silhouette