Pluspunten
De website geeft aan of schoenen goed op maat vallen of anders, heel prettig.
VerbeterpuntenWebsite zou iets verbeterd kunnen worden met een betere gerichtere zoekfuntie (bijvoorbeeld zoeken naar spijkerstof >geeft zowel laarzen als hakken). Nu moet je alle laarzen door om ze te vinden en pas na alle hakken weet je dat er geen zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Aan onze zoekfunctie wordt achter de schermen druk gewerkt. Daarom werken we nu met 'tags': snelle linkjes zodat je snel kunt zien waar populaire items zich bevinden. Zo hebben we dat voor denim/jeans gedaan, velvet/velours, doorzichtig materiaal en bijvoorbeeld ook voor een speciale doelgroep zoals de kleine maten-collectie. We nemen uw feedback uiteraard mee in de verdere ontwikkeling van de webshop, nogmaals dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Klantvriendelijk Ruim assortiment Snelle levering Leuk presentje met uitleg bij de bestelling gekregen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Heel hartelijk dank! Goed te horen dat u zo tevreden bent. Veel dank voor uw tijd om een review te plaatsen en misschien tot een volgende keer; online of in de winkel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Keurig nette levering, shoenen apart verpaket en extra service, erg attent. Goede vermelding over schoenmaat, past perfekt!
Superbedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed en aardig personeel in de winkel. Levering per post goed. Kwaliteit goed. Perfectie niet mogelijk maar ze zitten er heel dicht tegen aan.
VerbeterpuntenHeb / weet ik niet.
Heel hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn dat alles naar wens is! Nogmaals heel veel plezier van de nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet van ons hele team!!
Superbedankt! Groet, Team silhouette
Pluspunten
Snelle levering en goede/heldere communicatie.
VerbeterpuntenFoto's op de website kunnen beter. Vaak is de vorm van de hak of iets dergelijks niet goed te zien en dan gaat men toch ook even bij de concurrent kijken. Vergelijk dit met bijv. Zalando.
Heel hartelijk dank voor je bericht! Fijn dat alles nog steeds naar je zin is, al is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, haha. En tsja..... als wij toch eens de mogelijkheden hadden die Zalando heeft qua website..... ;-) Helaas zijn we daar een te kleine vis voor met een te sterk wisselende collectie. Aan de andere kant.... wij hebben een supergave winkel waar je lekker rond kunt kijken, alles kunt zien en kunt passen. Dat is misschien nog wel beter dan hele mooie foto's ;-) Hartelijke groet! Team Silhouette
Pluspunten
snelle antwoorden en oplossingen
Heel hartelijk dank voor uw prachtige review! Wellicht tot een volgende keer...? Groet en een fijne zonnige dag! Team Silhouette
Pluspunten
super snelle reactie op vragen. heel snel geleverd
Hallo! Ontzettend bedankt voor je mooie cijfer, en nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Groet en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling, heel veel plezier van je nieuwe aankoop en misschien tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Na tegengevallen eerste bestelling heel goed geholpen via mail, om een beter passende laars te vinden.
VerbeterpuntenBij laarzen de hoogte en omvang van de schacht vermelden in de webshop.
Hallo! Dank voor jouw beoordeling. We gaan je omruiling zo snel mogelijk verwerken; zodra jouw paar bij ons is, sturen we gelijk het alternatieve paar naar jou toe. Het is bijna niet te doen de schachthoogte en omvang van alle laarzen te vermelden. Dit omdat de lengte van de schacht wisselt per schoenmaat... en de omvang soms letterlijk rekbaar is (stretchmateriaal kan zowel bij heel volle, als heel smalle benen, en alles er tussenin....) Fijner is het, als we op verzoek voor mensen kunnen meten adh van hun specifieke omvang en lengte. Net zoals we bij jou hebben gedaan. Ben dan ook heel benieuwd of de nieuwe laarzen straks helemaal naar je zin zullen zijn ;-) Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Heel hartelijk dank ! Fijn dat u tevreden bent :-) Groet, Team Silhouette
Superrrrrrrrr! Dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer goed service!!!
Pluspunten
Superrr
Wauw.......... dank! Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
voorraad klopt effectief met de website
Hartelijk dank voor je beoordeling! Inderdaad, alles wat op de website bestelbaar is, is ook daadwerkelijk direct leverbaar. Dus geen lange wachttijden, maar gewoon vandaag besteld, de volgende werkdag in huis :-) Hartelijke groet en een fijne dag! Team Silhouette
Pluspunten
Omdat dit bedrijf voor mij onbekend was, heb ik telefonisch contact gezocht. Het hele contact en de latere levering deden me denken aan vroeger, toen de winkelier en de klant elkaar nog kenden. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Wat een superleuke beoordeling! Wij zijn inderdaad nog op een aantal punten 'ouderwets': we helpen u graag, weten wat we verkopen en houden van persoonlijk contact in een wereld waarin alles steeds sneller en vluchtiger wordt. We proberen dan ook door kleine dingetjes het persoonlijk contact met u als klant te houden, omdat we dit enorm waarderen. Leuk om te lezen, dat u het ook zo ervaart! Hartelijke groet, Team Silhouette
Superbedankt voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier van je mooie schoentjes en alvast een prachtige trouwdag gewenst ;-) Groet, Team Silhouette
Tot op heden geen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super professioneel !
VerbeterpuntenAanbod in grotere maten uitbreiden.
Pluspunten
ruilen en/of geld terug bij retourzendingen zonder problemen
Verbeterpuntenschoenen passen vaak niet
Dank voor je reactie! Jammer dat de laatste order van de laarzen niet goed paste bij de benen. We zien we wel retour en zullen dan snel het geld weer overmaken naar je. Het is jammer dat jullie niet in de buurt wonen, want op afstand kopen blijft toch altijd wat lastiger dan 'live' in de winkel. We wensen jullie een heel fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vee soorten en maten van schoenen te verkrijgen die nergens anders te verkrijgen zijn in de randstad.
VerbeterpuntenMeer winkels
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn dat de schoenen goed in de smaak vallen, heel veel plezier er weer van , Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering. Eindelijk schoenen voor mij (34) die betaalbaar zijn!!
Hallo, bedankt voor je beoordeling. Er lijken wat problemen te zijn met de Macbooks: het schijnt te helpen om even de cookies te wissen. Of even een andere browser dan Safari gebruiken, bijvoorbeeld chrome. Lost dit jouw probleem op? Zo niet, wil je dan even contact met ons opnemen? Groet, Team Silhouette
Pluspunten
x
Verbeterpunten?
Superleuk, je bent van harte welkom in ons schoenenwalhalla! :-) Groet, Team Silhouette
Wauw. Dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Duidelijke communicatie over de levertijd. Ook als er een feestdag tussen zit weet je waar je aan toe bent. Snelle levering, duidelijke informatie per email. Gratis voetkussentjes bij de schoentjes gekregen, enorm lieve gedachte. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenOpen een vestiging in alkmaar ;)
Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Heel hartelijk dank voor uw prachtige review! Groet, Team Silhouette