Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden met de manier waarop Silhouette mij geholpen heeft met mijn bestelling. De levering was snel en de mail met extra uitleg heel handig!
Wauw, superbedankt! We wensen je heel veel plezier en succes met de voorbereidingen van je wedstrijd en hopen dat je zult stralen on stage! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Supersnel geleverd, mailtje voor alternatief uitverkocht paar, en supersnel m'n geld terug voor dit niet meer te leveren paar.
Verbeterpunten.
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Tsja. Soms gaat er iets niet helemaal goed. En de kunst is dan om dat ook zo goed mogelijk op te lossen. Fijn dat u begrip heeft voor de situatie en dat het naar tevredenheid opgelost is. Heel veel plezier van de andere schoentjes! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Leuk bedrijf met moderne schoenen Heb ze voor het eerst via internet besteld. Waren heel snel binnen,ze hadden al gezegd vallen groot dus maat kleiner genomen en zaten perfect Zo fijn date ze ook maat 35 hebben .
Heel hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Fijn te horen dat alles goed gegaan is met het versturen van je order en dat de schoentjes goed passen en helemaal naar je zin zijn. Wellicht tot een volgende keer, online of offline in onze winkel in Rotterdam? ;-) Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Goede kwaliteit schoenen voor een mooie prijs!
Verbeterpunten-
Heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Superfijn dat u even de tijd heeft genomen, om de review te plaatsen. Top! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Haha, deze is dubbel :-) Groet! Sandra - Silhouette
Wauw........ hier gaan we van blozen, zo op deze koude woensdagmorgen! Groet en heel erg bedankt! Team Silhouette
Pluspunten
Heel persoonlijk contact, laagdrempelig mailcontact over persoonlijke situatie.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. Hopelijk zien we je nog een keer in onze winkel of webshop! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vandaag besteld over 2 dagen binnen! super snel! De laarzen waren goed ingepakt daar hou ik van!
:-) Fijn dat u zo tevreden bent, heel veel plezier van de laarzen en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw bericht! Fijn dat alles naar wens is. Wij hebben zeker een collectie die geschikt is voor de volle voet, net zoals we een collectie hebben voor de slanke voet. Heeft u vragen of twijfelt u of een bepaald model u zal passen, neem gerust contact met ons op. Meten is weten en we gaan graag voor u kijken of de schoenen die u zou wensen, u zouden passen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
zeer snel geleverd en past perfect, ook had ik een goeie beschrijving ontvangen plus een gratis inzool
Heel hartelijk dank! :-) Hartelijke groet, team Silhouette
Pluspunten
Perfecte service, snel en direct een nette mail en persoonlijke mail dat ik de schoenen besteld heb en wanneer ze worden geleverd
Verbeterpuntengeen
Heel fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw tijd en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Prachtige webwinkel,met zeer kundig,betrouwbaar en vriendelijk personeel. Ook na telefonisch contact waarbij een afwijkende leveringsvoorwaarde van mijn kant gevraagd,werd zonder problemen ter plekke een oplossing gezocht en gevonden. Prachtige heels(nog mooier uitziend in het echt) verpakt geleverd op de gewenste dag.
VerbeterpuntenBlijf zoals jullie nu zijn.
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en mooie verwoording van uw ervaring! Heel fijn te lezen dat alles naar uw zin is gelopen en dat u tevreden bent. Superbedankt! Groet en wellicht tot een volgende keer, Team Silhouette
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Schoenen waren snel geleverd. Er werden mijn soort kussentjes beloofd . Deze zaten er niet bij. Een mailtje gestuurd dat ik tevreden was met de schoenen maar dat de kussentjes er niet bijzaten. Ik had er ook niet om gevraagd. Aardig berichtje terug ze zouden alsnog worden opgestuurd. Dat vond ik top snel aardig en afspraak nagekomen. Prima behandeling
VerbeterpuntenNou ga door met klantvriendelijkheid . Ik durf nog een keer te bestellen bij dit bedrijf
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles helemaal naar uw zin is. Hopelijk zult u de schoentjes die u kocht, met veel plezier dragen en zien we u nog eens terug in onze winkel of webshop!! Groet, team Silhouette
Super, ontzettend bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Dankjewel, bloos, bloos! ;-) Groet en een hele fijne dag ! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vind het heel netjes hoe ze online te werk gaan. Kwa levering en alles echt super. Zelfs gratis zooltjes bij de hakken gekregen echt supper tevreden mee.
Super, heel fijn te horen dat alles zo naar je zin is gegaan, heel veel dank voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijkheid, snelle verzending, correcte afhandeling/compensatie van foute levering. Alle schoenen op de website zijn effectief in voorraad.
VerbeterpuntenEerste maal besteld en meteen verkeerde levering ontvangen. Graag beter controleren voor juiste product verzending.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! En inderdaad, u heeft helemaal gelijk. Soms gaan er dingen mis. Gelukkig kregen we van u een tweede kans en bent u tevreden met de geboden oplossing :-) Hopelijk kunnen we u in de toekomst nog een keer helpen met een nieuwe aankoop! Groet, Team Silhouette
Wauw. Veel dank! Groet, team Silhouette
Pluspunten
Uitgebreide collectie. Snelle levering en bovendien mooi verpakt. Persoonlijke en zeer vriendelijke communicatie. Ook is ruilen geen enkel punt.
Superbedankt voor je mooie beoordeling, heel fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je bestelling en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super service en perfecte communicatie.
VerbeterpuntenNiet wijzigen, zo doorgaan
Wauw, dank, dank, dank! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede hulpen bij het beantwoorden van vragen, waar door ik een goed keuze kon maken.
Heel hartelijk dank voor uw tijd en prachtige cijfer! Groet en geniet van deze mooie dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Ik heb mijn product snel ontvangen. Omschrijving van het product klopte.
VerbeterpuntenKon alleen niet snel terug vinden of zien wanneer het geleverd zou worden. Bevestiging kwam wel wat later.
Ontzettend bedankt voor uw mooie feedback! Hopelijk tot een volgende keer, voor nu heel veel plezier van uw aankoop, groet, Team Silhouette
Heel erg bedankt voor uw prachtige reactie. Gelukkig komen de bezorgers van DHL met de pakketjes van Silhouette overal, haha :-) Heel veel plezier van de nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette