Pluspunten
Ik heb mijn product snel ontvangen. Omschrijving van het product klopte.
VerbeterpuntenKon alleen niet snel terug vinden of zien wanneer het geleverd zou worden. Bevestiging kwam wel wat later.
Ontzettend bedankt voor uw mooie feedback! Hopelijk tot een volgende keer, voor nu heel veel plezier van uw aankoop, groet, Team Silhouette
Heel erg bedankt voor uw prachtige reactie. Gelukkig komen de bezorgers van DHL met de pakketjes van Silhouette overal, haha :-) Heel veel plezier van de nieuwe aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Ontzettend bedankt voor uw feedback! Groet en een fijne dag, team Silhouette
Pluspunten
staan altijd voor je klaar om iets op te meten of te kijken of een kleur goed is. Echt een aanrader
Wauw.... Onwijs bedankt!!! Hopelijk zal Lotte weer heeeeeeeel veel plezier van de schoenen hebben! Tot een volgende keer! Hartelijke groeten van ons allemaal uit het Rotterdamse!
Heel hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn te horen dat uw online shop ervaring zo goed is bevallen! Heel veel plezier van de aankoop en wellicht tot snel ;-) Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. Tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Perfecte snelle levering. Zeer attent en persoonlijk advies en aandacht. Kortom een topper.
VerbeterpuntenGeen.
SUPER bedankt voor je prachtige beoordeling...! En natuurlijk weer heel veel plezier van je nieuwe schoentjes ;-) Groetjes, Sandra
Pluspunten
Perfect maatadvies op de artikelpagina
Super, heel hartelijk dank! Fijn dat alles naar wens is. En tot een volgende keer dan maar ;-) ;-) ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering met duidelijke maattabel
VerbeterpuntenWebsite is niet erg overzichtelijk
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Het personeel van Silhouette is werkelijk top! Ze zijn klantgericht en service gericht. Zeer zeker een winkel om aan te raden, en voor mij on te blijven bezoeken ook al woon ik in het zuiden van het land.
Wauw, hier gaan we helemaal van blozen... Dankjewel voor je prachtige review! Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle service, prettig en snel contact, zowel telefonisch als via mail.
Heel hartelijk dank voor uw feedback! Jammer dat het maatadvies voor u nét niet juist was. Wij werken met de producten in onze winkel in Rotterdam, en aan de hand van de reacties van de klanten plaatsen wij een maatadvies. Heel vaak gaat dit goed, soms net niet. Jammer dat dit bij u het geval was. Mocht u een volgende keer twijfelen over een maat, neem dan vooraf even contact met ons op. Dan meten wij het model van uw keuze op, zodat wij een betere inschatting voor u kunnen maken voor wat betreft de maat en pasvorm. Groet, Team Silhouette
Superbedankt!! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede service ,nette vriendelijke dame aan de telefoon. En snelle levering .
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn dat alles naar wens is. En inderdaad, niet alleen voor de standaard maten hebben wij mooie schoenen en laarzen, maar ook voor dames met een maatje meer of minder ;-) Wij wensen u een heel fijne dag en u weet ons te vinden als wij nog een keer iets voor u kunnen doen! Heel hartelijke groet, team Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie en super personeel. Ook de producten zijn super
Ontzettend bedankt voor je prachtige cijfer! :-) Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering goede service
Dank, dank dank! ! Hier worden we blij van, met een bakje koffie op deze dinsdagochtend ! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie, zeer snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door.
Wat een prachtig cijfer...... super bedankt! Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer ;-)! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw feedback! Groet, Team Silhouette
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn dat alles naar wens is. Mochten we nog iets voor u kunnen doen, dan weet u ons te vinden! Hartelijke groet en een fijne dag, team Silhouette
Pluspunten
Hele snelle levering, vriendelijk personeel , discrete verpakking
SUPER! Heel hartelijk dank! Tot een volgende keer, wellicht? ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Nee
Ontzettend bedankt voor uw mooie cijfer! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je review! Fijn dat je de tijd wilde nemen, om ons te beoordelen, en dank voor het prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Het zijn toppers. Iedereen heeft meegedacht en geholpen om mij de meest mooie schoenen voor mijn trouwerij te verzorgen. Service level kunnen velen nog wat van leren.
Verbeterpuntengeen
Heel hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling! Fijn dat het gelukt is met je schoenen, we wensen je een prachtige trouwdag die je nooit meer zult vergeten! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer behulpzaam,aardig en vriendelijk. De mensen verstaan hun vak en door de klantvriendelijkheid blijf ik terugkomen.
:-) :-) :-) Daar worden we blij van, zo bij een bakkie koffie op een grauwe dinsdag! Dankjewel! :-) Groet, Team Silhouette
Super, dankjewel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Supersnelle levering. Duidelijke voorwaarden m.b.t. ruilen of retourneren.
VerbeterpuntenGa zo door.
Dank u voor uw feedback en complimenten. Soms kan het op een foto inderdaad wat vertekenend overkomen, zo'n hakhoogte. We zijn momenteel aan het experimenteren met verschillende manieren van fotograferen om te zorgen dat het nog duidelijker overkomt. Wij wensen u een fijne dag en nogmaals dank voor uw tijd!