Pluspunten
Wat een geweldige service. Erg vriendelijk en goed telefonisch geholpen en de schoenen snel ontvangen.
:-) :-) Heel hartelijk bedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering via internetaankoop goed op de hoogte gehouden van de levering
Dankjewel! Fijn dat alles zo goed bevallen is. Heel veel succes met je wedstrijdvoorbereiding en misschien tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Het pakket had wat vertraging en daar werden we netjes over geinformeerd.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Nogmaals heel veel plezier van uw order en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Super, wat een prachtige beoordeling... TOP! Heel hartelijk bedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch assortiment met prima prijzen... we komen hier al jaren!!
Onwijs bedankt voor jullie mooie beoordeling! En natuurlijk hopen we dat jullie nog vele jaren bij ons blijven komen! :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel veel keus in elke stijl en veel zeer aparte schoenen en laarzen. Zelfs afwijkende maten zijn geen probleem. Daarbij is het personeel bijzonder hulpvaardig en geïnteresseerd in haar klanten.
:-) Super, dankjewel! :-) Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Uitstekend en heel snel geholpen.
Hi, heel hartelijk dank voor je prachtige cijfer! T was even een beetje stressen, maar gelukkig is alles goed gekomen en had je op tijd de nieuwe aankopen in huis :) Hartelijke groet en wellicht tot een volgende keer! Sandra - Silhouette
Hallo! Heel hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling... Fijn dat u zo tevreden bent! Een heel fijne dag en nogmaals veel plezier van uw nieuwe aankoop! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk personeel. Als je een keer geweest bent, weten ze de volgende keer nog wie je bent.
Haha, geheugens als olifanten hebben we hier hè :-) Fijn te horen dat alles naar wens is en dat u zo tevreden bent! Tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Gewoon zo doorgaan
Heel hartelijk dank! :-) Groet, Sandra - Silhouette
Top.... bedankt voor uw tijd en prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Fijn dat u zo tevreden bent! Enorm bedankt voor de tijd die u nam om ons te beoordelen, dit waarderen we heel erg! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenGeen
Wauw. Bedankt. En zeker tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Tot nu alleen maar een dikke 10
TOPPIE!! :-) Super, super, superbedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Kreeg zelfs inlegzooltjes erbij, fantastisch
VerbeterpuntenGeen enkel, super service
Super, fijn te horen dat alles naar wens is geweest! Nogmaals heel veel plezier van de aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor uw beoordeling en cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
in december voor het eerst iets besteld. keurig mailtjes ontvangen over de order. kreeg zelfs nog gratis een extra zooltje voor in de hakken.helaas waren de schoenen te klein en omdat ik te laat was begonnen met zoeken kon ik geen ander paar bestellen. mijn eigen fout. keurig het geld weer op mijn rekening terug.ook daar weer een mailtje over. zou zo weer iets bestellen!!
Verbeterpuntentop bedrijf dus geen verbeterpunten!
Hartstikke bedankt voor je mooie feedback! Jammer dat het door tijdgebrek misgelopen is bij jou met jouw order, maar fijn te horen dat je een volgende keer weer aan ons zult denken! Groet! Team Silhouette
Enorm bedankt, top! Groet! Team Silhouette
:-) Hartstikke fijn, dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
De klantgerichtheid vind ik echt belangrijk. En die is bij Silhouette echt top!
Super, ontzettend bedankt voor je prachtige beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. Alles duidelijk vermeld omtrent levering en bezorgtijd. Binnen 24 uur was mijn bestelling binnen.
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles zo goed en soepel verliep met uw order. Heel veel plezier van uw nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Veel keuze, goede prijs, snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Wauw... superbedankt voor uw prachtige feedback! Groet, team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levering. En zeer klantvriendelijk! Mede doordat er bij mijn bestelling gratis voetkussentjes zaten. Voor minder pijnlijke voeten in high heels. Deze site is zeker aan te raden en ik zal ongetwijfeld vaker gaan bestellen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw prachtige cijfer! Groet en wellicht tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Dank u wel voor uw mooie cijfer en uw tijd! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk en correct personeel, goede levertijd, en hele mooie hakken!! :)
Super bedankt, fijn dat u zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette