Hartelijk dank! Fijn dat de hoge laarzen in de smaak vallen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Mooie schoenen. Snelle levering. Mooi verpakt!
Superbedankt voor de feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
goede kwalitijd van de prduckten goed op de hoogte gehouden worden voor levering produkten. door middel van mail
Wauw, heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent! Heel erg bedankt voor uw tijd. Groet uit Rotterdam, Team Silhouette
Pluspunten
Het bedrijf onderscheidt zich vooral door de persoonlijke aandacht en advies voor de klant, ze denken met je mee totdat jij tevreden bent.
Verbeterpunten/
Wauw, Jina, heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles zo naar je zin opgelost is, hopelijk zul je veel plezier hebben van je nieuwe aankoop en zien we je snel weer terug bij Silhouette! Groet, Sandra
Pluspunten
Alles supergoed geregeld en heel vriendelijk
Pluspunten
Supervriendelijke en meedenkende medewerker die snel en behulpzaam tot een oplossing wilde komen mochten de schoenen niet passen. Dus helemaal top!!
VerbeterpuntenGeen punten.
Super, heel erg bedankt voor uw tijd! Groet, Team Silhouette
Wauw. Hier gaan we van blozen.......... dank! Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit en betaalbaar
Verbeterpuntengeen
Wauw, heel hartelijk bedankt. Nogmaals veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer? Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super service !
Verbeterpunten0
Super, heel hartelijk dank ! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Leuk contact, fijne persoonlijke behandeling
VerbeterpuntenNog meer schoenen, hihi
Enorm bedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
TOP Service!!!!!! Krijg altijd een goed advies. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen idee.
:-D Dank u wel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snel, vriendelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenEr zijn GEEN verbeterpunten die ik op dit moment kan toevoegen.
Pluspunten
IK VOND HET LEUK OM HIER TE WINKELEN
Super, heel hartelijk dank voor uw tijd! Heel fijn te horen dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier van de aankoop en als we volgende keer weer iets kunnen doen voor u, weet u ons te vinden! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering
Super, dank u wel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Groot assortiment, snelle reactie via email, tips wb lopen op hakken en gratis inlegzooltjes voor beter comfort. Ik ben heel tevreden en zal zeker dit bedrijf aanbevelen.
Super, heel hartelijk dank voor uw tijd en mooie beoordeling! Tot een volgende keer? ;-) Groet, Sandra
Pluspunten
Heel vriendelijke service met extra uitleg en tips
VerbeterpuntenGeen enkel
Heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette