Heel erg bedankt voor uw feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede service, hulp en tijd nemen
VerbeterpuntenMeer vestigingen
Wauw.... dank! Enne... meer vestigingen gaat niet gebeuren ;-) Hier hebben we de ruimste collectie, de meeste modellen en de allergaafste hoge hakken allemaal op voorraad - en via onze webshop leveren we door heel Nederland, hihi :-) Dank u wel voor uw feedback! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Na ontvangst van de schoenen bleek ik erg veel ruimte achter mijn enkel aan de bovenkant over te houden terwijl ze wel goed aan de voet paste. Na een telefoontje met een uiterst vriendelijke medewerkster bleken er kussentjes bijgeleverd te zijn. Dit had ik over het hoofd gezien. Ze adviseerde mij om deze in de schoen te plakken en inderdaad, daarna zaten ze perfect!
:-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd, geweldige schoenen die heerlijk zitten voor een superprijs!!!!
Verbeterpuntengeen
Dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
goede service
Super, fijn dat alles naar uw wens is gegaan! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
prima producten, grote keuze, duidelijke site, goede communicatie, als extra werden gratis steunpads meegeleverd. goede en neutrale verpakking, snelle levering, handig dat er voor een afhaalpunt gekozen kan worden. gewoon prima !
Verbeterpuntenmisschien een wat hoge prijsstelling
Dank, dank, dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Pakket was zoek, maar perfect geholpen. gelukkig kwam het pakket weer boven water.
Hartelijk dank voor uw tijd! Helaas gaat er inderdaad wel eens iets mis met het versturen van de pakketten. Het blijft tenslotte mensenwerk. Gelukkig was uw pakket snel boven water! Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, fantastische service en uitermate vriendelijk.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken.
Wauw. Bloos. Bloos.... Dankjewel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel goed gecommuniceerd. Snelle levertijd.
Heel hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Fijn dat alles naar wens is gegaan. Hopelijk zien we u in de toekomst nog een keer bij ons terug! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
zelfs toen ik een jaar of 8 voor het eerst in de winkel in rotterdam werdt ik begroet als vaste klant en was direct op mn gemak
Verbeterpuntenkzou niet weten wat...
Wauw, heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Goed te horen dat je je zo thuis voelt bij ons. Dat is een heel mooi compliment, en zal ik ook zeker doorgeven aan de dames in de winkel en Nel in het bijzonder! :-)
Pluspunten
Snelle levering was heel fijn
VerbeterpuntenGeen
Dank u wel! Fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Wauw, heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Wij wensen u een heel fijn weekend en misschien tot een volgende keer ;-) Groet Team Silhouette
Pluspunten
eerlijk bedrijf niets op aan te merken, mijn bestelling is tot in de puntjes goed verlopen, mag mij zeker nog van dienst zijn en zeker aan te bevelen.
Verbeterpuntenchapeau, doe zo verder kan niet beter
Heel hartelijk dank voor uw tijd ons te beoordelen. Fijn dat alles goed verlopen is met uw order! Mochten wij nog iets voor u kunnen doen in de toekomst, dan weet u ons te vinden! Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Betrouwbaarheid, netheid
VerbeterpuntenGeen
Dank! Groet en een fijn weekend, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Ze blijfen de beste met kwaliteit. Erg lieve dames die je helpen .kan niet beter..ben zo blij met me hakken lopen en zitten als de beste... ik vind dat de dames die me helpen ook mooie hakke moeten krijgen zo lief zijn ze
VerbeterpuntenGeen verbeter punten ze zijn al de heste van alle hakke site.s
Wauw....... heel hartelijk dank (alweer ;-)) Fijn dat het zo naar je zin is! Groet! Team Silhouette
Pluspunten
snel, netjes, prima service en prijs
Wauw. Dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Duidelijke site, werkelijke voorraad, snelle levering, betrokken personeel.
VerbeterpuntenGrote maten collectieag wat groter.
Bedankt voor uw bericht! Wat betreft de grotere maten collectie: die wordt zeer regelmatig aangepast en uitgebreid. Echter, op dit moment zijn alle fabrieken gesloten en wordt er nagenoeg niets uitgeleverd..... als u een bepaald item op het oog heeft, kunt u mij altijd een mailtje sturen. Mocht zoiets dan binnenkomen, dan laat ik het u weten! U kunt mailen naar [email protected] Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede duidelijke site, snelle en duidelijke communicatie, behulpzaam en vriendelijke!
Verbeterpuntenn.v.t.
Top, heel, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Bedankt voor uw beoordeling! Onze collectie met de kleinere maatjes wordt regelmatig uitgebreid. Nu lukte het misschien niet, maar binnen korte tijd zijn er weer nieuwe modellen beschikbaar. Als u wilt dat ik u een seintje geef als er nieuwe open schoentjes zijn, stuurt u me dan even een bericht naar [email protected]! Groet, Team Silhouette
Wauw, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heb trouwpumps bij jullie besteld en kreeg een email met foto's dat er lijmvlekjes op zaten kn kiezen of andere schoenen uitzoeken of deze met korting. Goede communicatie en zeer vriendelijke medewerkers!! Heb jullie site aangeraden aan collega's
Hartelijk dank voor uw tijd en mooie beoordeling! Heel veel plezier met de voorbereidingen van uw trouwdag en een prachtige dag toegewenst! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering. Goede website. Verhouding prijs en kwaliteit goed. Eigen maat komt overeen met maat op website. Alles super!
Wauw, enorm bedankt! :-D :-D Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Had telefonisch contact, werd super vriendelijk geholpen en ze was erg behulpzaam. Met als gevolg. Schoenen zitten geweldig.
Goedemiddag! Wat fijn te horen dat alles naar wens is gegaan! Inderdaad - wij hebben persoonlijk contact gehad over de maat, wat fijn te horen dat de schoenen helemaal top zitten! Hopelijk heeft uw dochter de show gesteeld tijdens de verkiezing ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk, babbel graag personeel. Eerlijke mening. Geen verplicht koop gevoel. Ruimte voor twijfel en eerlijke mening.
Goedemiddag! Heel hartelijk bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. Ik zal de complimenten ook doorgeven aan mijn collega's in de winkel! Groet en tot ziens! Team Silhouette